Martin Velits predĺžil o dva roky zmluvu s tímom Omega Pharma-Quick Step

Martin Velits predĺžil o dva roky zmluvu s tímom Omega Pharma-Quick Step

Dvadsaťdeväťročný Púchovčan je v tíme Omega Pharma-Quick Step od roku 2012. "Teším sa na svoju budúcnosť s tímom, v ktorom som už dlhšie obdobie. Prijal som úlohu pracovať pre svojich tímových kolegov. Jazdil som už za niekoľko silných tímov a som presvedčený, že sa v budúcnosti ešte zlepšíme. Chcem ďalej rozvíjať svoje cyklistické umenie pod záštitou OPQS a s veľkou podporou realizačného tímu a jazdcov, ktorí sú viac moji priatelia ako kolegovia," uviedol v tlačovej správe Martin Velits, ktorému koncom roka vyprší súčasná zmluva.

Spoločne so slovenským cyklistom sa OPQS upísal na ďalšie obdobie aj Carlos Verona. "Martin Velits je už skúseným jazdcom, ktorý ukazoval svoju skutočnú profesionalitu a skvelý prístup počas troch týždňov na Vuelte. Velits i Verona sú dobrou voľbou pre náš tím. Teším sa na to, čo ukážu v ďalších dvoch rokoch," reagoval na podpis zmluvy šéf tímu Omega Pharma-Quick Step Patrick Lefevere.

Tím Omega Pharma-Quick Step sa od novej sezóny premenuje na Etixx - Quick Step. Martin Velits začal svoju profesionálnu kariéru v zoskupení Wiesenhof - Felt v roku 2007, potom jazdil za Milram, HTC - Columbia i HTC High Road. Medzi jeho najlepšie výsledky patrí 2. miesto v etape na Vuelte 2010. Informácie pochádzajú z tlačovej správy tímu.
report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Video: Martin Velits - svetové prvenstvo oblečenia Isadore

Video: Martin Velits - svetové prvenstvo oblečenia Isadore

Ako ťažké je pre profesionálneho cyklistu rozbiehať vlastnú firmu, čo bol po oblečení druhý najlepší nápad na podnikanie a prečo vyzerá oblečenie Isadore, ako vyzerá?
Martin Velits ukončil kariéru

Martin Velits ukončil kariéru

Necelý rok po odchode Petra Velitsa sa definitívne opustiť profipelotón rozhodol aj jeho brat Martin.
Martin Velits pôjde na Vueltu v zostave Etixxu

Martin Velits pôjde na Vueltu v zostave Etixxu

Slovenský cyklista Martin Velits figuruje v 9-člennej zostave tímu Etixx-Quick Step na nadchádzajúce preteky Okolo Španielska. Martin Velits by mal byť jediným Slovákom v pelotóne. Populárna Vuelta sa začne v sobotu 20. augusta a potrvá do nedele 11. septembra. Prvou etapou bude tímová časovka na 27,8 km z Ourense Termal / Balneario de Laias -do Parque Náutico Castrelo de Miňo.
keyboard_arrow_up