Zdroj: Autor: Tomkud

Pridanie inzerátu v bazári, komentovanie článkov, možnosť diskusie vo fóre, nákup cez náš Shop či evidencia výjazdov v tréningovom manažéri. Konto každého cyklistu na MTBIKER prináša viacero funkcií, ktorými sa snažíme ponúknuť čo najviac služieb pod jednou strechou.

MTBIKER prihlasovanie na najväčšom cyklistickom podujatí na Slovensku

V minulom roku sme premiérovo realizovali prihlasovanie na dve bike podujatia cez náš registračný systém v sekcii kalendár. V tomto roku rozbiehame prihlasovanie ozaj veľkým kalibrom. V pondelok sme spustili prihlasovanie na najväčšie cyklistické podujatie na Slovensku – Okolo Domaše, ktorého sa zúčastnilo 1597 cyklistov v roku 2014. Tento rok akcia ponúka súťažnú, nesúťažnú ako aj bežeckú kategóriu. Za prvých 24 hodín od spustenia prihlasovania cez MTBIKER sa prihlásilo až 180 súťažiacich.

Pohodlné prihlásenie pre celú sériu 9 kôl Detskej Tour Petra Sagana

V utorok sme úspešne odštartovali prihlasovanie na 1. kolo Detskej Tour Petra Sagana v Sv. Jure. Okrem spomínanej Domaše budete môcť bleskurýchlo registrovať svoje deti na všetkých 9 kôl Detskej Tour Petra Sagana, prípadne vybrané kolá, ktorých sa budete chcieť zúčastniť. Zapojenie celej série prináša pohodlie pre účastníkov v podobe jednorázového vyplnenia údajov a následného prihlasovania sa na vybrané kolá, kde sa už automaticky vyplnia vaše údaje.

Výborná príležitosť pre ďalšie bike akcie

Ako sme avizovali v minulom roku, 2% z dane, ktoré ste nám poukázali sme chceli použiť na podporu slovenskej bike komunity. Na účet nám dorazilo €801,13. Vďaka nim môžeme poskytnúť systém prihlasovania každému podujatiu, ktoré prejaví záujem ÚPLNE ZADARMO!!!

Cyklistom systém prihlasovania ušetrí čas, nakoľko sa vďaka jednej registrácii, bude môcť doslova na dva kliky prihlásiť na podujatie. Výhodou je aj jednotné užívateľské prostredie, kde účastník pri registrácií nemusí nič hľadať a všetky informácie a ovládacie prvky sú v jednotnom formáte z MTBIKER prostredia.

Stačí nás iba kontaktovať a dohodnúť sa! Organizátori menších podujatí nemusia utrácať peniaze za doménu, webhosting a prácu programátora. MTBIKER poskytne každému podujatiu vlastnú subdoménu (okolodomase.mtbiker.sk), na ktorej účastník nájde všetky informácie k podujatiu. Samozrejmosťou je automatické párovanie platieb a export údajov prihlásených účastníkov.

[Foto na úvode: Autor: Tomkud]

report_problem Našiel si v texte chybu?
Boo_boo 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Pozvánka: Škoda HORAL MTB Maratón – dominanta je späť

Pozvánka: Škoda HORAL MTB Maratón – dominanta je späť

Radi by ste zažili Kráľovu hoľu počas maratónu Horal ako bývalo zvykom? Po dlhom čase je tento legendárny kopec a symbol trate Krejzi späť.
Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Ani sme sa nenazdali a leto sa nám blíži ku koncu. Kilometre pribúdajú a osobne sa veľmi teším, že takto v polovici augusta môžeme priniesť dávku zaujímavých noviniek.
keyboard_arrow_up