Vyvrcholenie letnej sezóny v bikeparku Kopřivná pod Pradědem

Pozývame všetkých bikerov na vyvrcholenie letnej sezóny do bikeparku Kopřivná pod Pradědem v dňoch 26. a 27. septembra. Za vstupné 100,-Kč si budete môcť vyskúšať celodenné jazdenie v bikeparku, šmýkanie sa tubingovou dráhou, či preháňanie sa na horských kolobežkách. Samozrejme sme si pre vás pripravili aj preteky Mongol Race, na ktoré je potrebné si priniesť čelovky a svetlá, pretože sa budú konať až po zotmení.

Prázdniny nám skončili a počasie už pomaly naznačuje, že aj dni jazdenia na bicykli v bikeparkoch sa chýlia ku koncu. Sme veľmi radi, že sme túto sezónu mohli stráviť spoločne a zažiť veľa nezabudnuteľných okamihov. Či už ste k nám zavítali na Kopřivná Bike Opening 2015, na Enduro Race Morávka, FDF Bike Camp, alebo ste si k nám prišli len tak zajazdiť, ďakujeme.

Pretože si váš záujem o bikepark Kopřivná veľmi vážime, rozhodli sme si pre vás pripraviť menší darček v podobe MONGOL víkendu 26.-27.9.2015. Na čo sa môžete v týchto dňoch tešiť? Celodenné jazdenie v bikeparku, šmýkanie sa tubingovou dráhou, či preháňanie sa na horských kolobežkách. Jednoducho všetko to, čo tu máme.

Meraný pretek na trati FUNTRAIL

Úplnou raritou bude v sobotu večerný meraný pretek na trati FUNTRAIL, ktorý sa naozaj pôjde tak trochu na Mongola, takže po tme a bez poriadnej časomiery. Štart pretekov bude z hornej stanice lanovky po zotmení približne okolo 19 hodiny. Nabaľte si čelovky, svetlá a poďte si vyskúšať MONGOL RACE. Registrácia na preteky bude prebiehať počas celej soboty až do 17:00 v požičovni Lapierre priamo v Ski areáli Kopřivná.

Zaujímavým spestrením programu bude prezentácia bicyklov Lapierre s novinkami pre sezónu 2016.

Pokiaľ vám to náhodou cez víkend nevyjde, nič sa nedeje. Budúci rok sme tu opäť, a už teraz pripravujeme veľa noviniek a vylepšení, aby sme vám zase mohli ponúknuť trochu viac, a aby ste sa u nás cítili zase o trošku lepšie!

Tím Bikeparku Kopřivná pod Pradědem.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Malevil Cup - možnosť zmerať si sily s profesionálmi

Pozvánka: Malevil Cup - možnosť zmerať si sily s profesionálmi

Maratónska klasika Malevil Cup sa blíži. Preteky pre bikerky a bikerov všetkých výkonnostných úrovní, ktoré sa pôjdu v Lužických horách 17. júna, ponúknu opäť štyri trasy.
Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Stálica v pretekovom kalendári v krásnom prostredí Rajeckej Doliny a Lúčanskej Malej Fatry napíše ďalší ročník a my tam nesmieme chýbať.
West Carpathian Challenge – bikepacking na Slovensku s pridanou hodnotou

West Carpathian Challenge – bikepacking na Slovensku s pridanou hodnotou

Bikepackingové preteky sú podujatie, ktoré kombinuje prvky bikepackingu s pretekárskym duchom. Účastníci musia prejsť určenú trasu na bicykli, pričom si nesú všetko potrebné vybavenie na prežitie a navigáciu.
keyboard_arrow_up