Zaujímavá novinka: Tlačené svetlo

Tlačené svetlo je nezávislé aktívne svetlo na podporu viditeľnosti jazdca na rozdiel od pasívnej reflexnej technológie, ktorá sa používa vo väčšine cyklistického oblečenia. Tento materiál je len 0,3 mm tenký, ľahký, umývateľný vodou a dokonca odolný voči mechanickému poškodeniu a tak je vhodný do väčšiny športového oblečenia.

Novinku priniesla švédska firma POC, ktorá si dala za cieľ zlepšiť bezpečnosť cestných cyklistov. Uzavrela partnerstvo s firmou Light Flex Technology, ktorá sa zaoberá výskumom technológie tlačeného svetla a výsledkom je táto zaujímavá novinka.


„Inovácie v oblasti bezpečnosti sú pre nás veľmi dôležité. Vytvorili sme vlastný tím POC AID, ktorý bude testovať všetky možnosti využitia Light Flex technológie do našich produktov. Potenciál tejto technológie vnímame rovnako ako poslanie našej firmy, a tým je bezpečnosť , “ povedal šéf digital business firmy POC Johan Weman.


Firma POC stále pracuje na dobíjaní a dĺžky prevádzkovej doby a prvé takéto oblečenie bude na trhu koncom roka 2016.


Viac na http://news.pocsports.com/2015/09/21/poc-exploring-active-light-technology-for-cyclists-
report_problem Našiel si v texte chybu?
adamoliva89 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Suunto Race – osvedčené funkcie aj v nových farbách PR článok

Suunto Race – osvedčené funkcie aj v nových farbách

Pre tento rok Suunto rozširuje modely hodiniek Suunto Race o ďalšie tri farebné variácie. Nájdeme medzi nimi modely s titánovou aj nerezovou lunetou. Nechýba ani novinka pre milovníkov hudby počas tréningu.
Garmin Varia RTL 510 – výmena akumulátora

Garmin Varia RTL 510 – výmena akumulátora

Garmin radar existuje na trhu už mnoho rokov. Prvé z jeho verzií už majú obvykle akumulátor vo veľmi zlom stave. Poďme sa pozrieť na to, čo obnáša jeho výmena.
keyboard_arrow_up