Purple Harry: S ľahkosťou do pedálov

Purple Harry je mladá a inovatívna cyklistická značka z Anglicka. Firma sa špecializuje na čistiace a mazacie prostriedky vyvinuté špeciálne pre údržbu bicykla. Výrobky Purple Harry sú kvalitné, osvedčené a testované profesionálmi.

Chlapci z Anglicka to berú naozaj vážne - všetky výrobky sú veľmi účinné a vrátia vášmu biku 100% funkčnosť a kondíciu po jazde na ceste a v teréne.

Purple Harry Bike Cleaner & Degreaser

Bicyklový odmasťovač a čistič je bez aerosólov. Sprej sa aplikuje šetrne a bez toho, aby zanechával vodu a je určený pre rýchle a ľahké čistenie po jazde.
Objem: 1000 ml


Purple Harry Maintenance spray

Univerzálny sprej na údržbu po umytí bicykla, slúžiaci na odstránenie vlhkosti a na ochranu všetkých mechanických komponentov. Súčasne pridáva mazacie vlastnosti. Vhodný pre všetky materiály rámu a farebné povrchy. Sprej od Purple Harry používajte na celkovú údržbu na prevodovú kazetu, hnacie ústrojenstvo, čapy, na oblasť stredovej osi a pedálov. Ideálny pre matné a titánové rámy.
Objem: 750 ml


Purple Harry Wet Lube

Lubrikant na dlhé jazdy do vlhkého prostredia Purple Harry Wet Lube zachováva reťaz a pohyblivé časti premazané a tiché, a tým redukuje trenie. Chráni proti korózii a predlžuje životnosť. Vysoká viskozita zaručuje dobrý adhézny účinok.
Objem: 125 ml


Purple Harry Glove, Shoe and Helmet Sanitiser

Dezinfekčný prostriedok s miernou vôňou jablka, ktorý odstraňuje nežiaduce pachy z výbavy oblečenia pre cyklistov, ako sú topánky, tretry, výplne prilby, rukavice a podobne. Prostriedok obsahuje biocídy, ktoré nielen jednoducho maskujú zápach parfumom, ale aj hubia baktérie nachádzajúce sa v pote.
Objem: 250 ml


Purple Harry Bike Polish and Frame Protector

Leštič vysokej kvality obsahuje mazivá a silikáty pre zachovanie a ochranu nalakovaných rámov. Zároveň im dodáva mimoriadne hlboký lesk. Vhodný taktiež na karbónové bicykle.
Objem: 500 ml


Revolučná rada gélov od Purple Harry

Muscle Warming Cream

Hrejivý gél na svaly Jemný a zároveň stimulujúci krém s olejom z eukalyptu, ktorý pripraví svaly na vynaloženie energie pri nedostatku času, prípadne v chladnom počasí.

Muscle Cooling Gel

Chladivý gél na svaly
S mätou a mentolom pre upokojenie svalov po tvrdej alebo dlhej jazde. Pomáha im zotaviť sa pre tú ďalšiu!

Anti Chafing Chamois Cream

Chamois krém proti treniu
Zvlhčujúci športový krém pre poskytnutie pohodlia a predchádzaniu zapareninám počas jazdy na ceste, v lese či na závodnej dráhe.


Kompletnú kolekciu výrobkov Purple Harry testovali počas celej sezóny 2015 chalani z CTM Riders Teamu, ktorí potvrdili kvalitu a účinok prípravkov v ťažkých podmienkach.


Firma vsetkonabike.sk získala zastúpenie značky Purple Harry pre Slovenskú republiku začiatkom roka 2015 a od septembra získala zastúpenie aj pre Českú republiku. Kompletnú kolekciu nájdete v online shope http://www.vsetkonabike.sk/.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Ako čistím bicykel, keď nemám kde?

Ako čistím bicykel, keď nemám kde?

Nebývam v rodinnom dome, ale v klasickom paneláku. Možno jedna z najčastejších otázok, aké od vás za tie roky dostávam, znie: ako a kde čistím bicykel? Tak sa na to pozrieme bližšie.
Video: Výrobcovia olejov nechcú, aby ste toto vedeli - voskovanie reťaze

Video: Výrobcovia olejov nechcú, aby ste toto vedeli - voskovanie reťaze

Pre koho má voskovanie reťaze zmysel a aké sú jeho výhody a nevýhody? Hodiť sa budú aj dlhodobé skúsenosti s voskom od značky Rex.
Rozhovor: MUDr. Milan Kulkovský – o cyklistike a zdraví v kocke

Rozhovor: MUDr. Milan Kulkovský – o cyklistike a zdraví v kocke

Ako jazdiť s čo najväčším profitom? Je strečing zbytočnosť? Platí, že dokážem chorobu „vybicyklovať“?
keyboard_arrow_up