Kolekcia bikov Mercedes Benz

Chcete byť hviezdou na ceste či v teréne? ... Väčšina cyklistickej verejnosti si pri odpovedi na túto otázku spomenie na (niekedy možno) zanedbávaný tréning... Je tu ale aj iná možnosť! Siahnite po niektorom bicykli z Mercedes-Benz Bike Collection pre rok 2006.

Chcete byť hviezdou na ceste či v teréne?

Väčšina cyklistickej verejnosti si pri odpovedi na túto otázku spomenie na (niekedy možno) zanedbávaný tréning... Je tu ale aj iná možnosť! Siahnite po niektorom bicykli z Mercedes-Benz Bike Collection pre rok 2006.

Takzvaný „top-produkt“ ponuky predstavuje cesťák, ktorý má pripomínať hi-tech a prepojenie s F1 a Mercedes-Benz SLR McLaren. Jeho základom je (ako inak) karbónový rám. Bicykel je ovešaný tým najlepším, čo Shimano pre cestu ponúka – sadou Dura Ace. Pri veľkosti 58 cm a bez pedálov váži „len“ 8,3 kg. Ak ste si povedali, že ku vášmu novému SLK musíte mať práve tento „doplnok“, tak si pripravte € 2990.

Sú vám blízke slová ako „bezpečný“, či „pohodlný“ (prípadne ich ekvivalenty)? Tak potom je tzv. Automatic bike práve to, čo hľadáte (aj keď ste o tom doteraz možno nevedeli). Oproti vlaňajšiemu predchodcovi je, samozrejme, viac športovo ladený, pričom je zohľadnený technologický pokrok... a síce automatická prehadzovačka (nie tá Čalfova), čo by mal mať každý bike určený na nákupy. Jednoduchý board computer vám ukáže aktuálny prevod a tiež údaj o tom, akou rýchlosťou sa blížite k cieľu. Ak máte pri stúpaní do kopca pocit, že „dochádza para“ a automatické radenie nie a nie podradiť, tak to ide našťastie aj manuálne. A cena? Tá sa pohybuje závislosti od toho, či chcete osvetlenie a niečo, kam odložiť nákup, od € 1690 do € 1890.

Tretím v ponuke je Fitness bike, ktorý sa snaží upútať svojím premysleným a vyváženým dizajnom. Fitness bicykel je osadený Deore výbavou a stojí len € 1290.

Naštastie firma Mercedes-Benz neopomenula ani nás MTBikerov. V ponuke je celo odpružený stroj, mne osobne pripomínajúci tzv. ypsilon-ko od Trek-u spred desiatich rokov, kedy sa s „motorkami bez motora“ ešte len začínalo. Opakujem, je to len môj subjektívny názor. Použitá je sada Shimano LX, hydraulické kotúče a duálne radenie. Váha nie je známa. Ak stále máte záujem, tak vedzte že stojí práve € 1790.

Na záver snáď dodám, že v prípade záujmu si môžete „připlatit“ a dostanete príslušenstvo, na aké si len (ne)spomeniete... Snáď aj bez „čepičky“... " title="
Obrázky

Mercedes bike
Mercedes bike
Mercedes bike
Mercedes bike
Mercedes bike
Mercedes bike


Zdroj: http://www.worldcarfans.com
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

High pivot - čo to je a na čo je to dobré?

High pivot - čo to je a na čo je to dobré?

Ak by som mal vymenovať najzaujímavejší technický trend v cyklistickom priemysle za uplynulý rok, určite by to bol návrat high pivot-u. Že neviete, o čom hovorím? Tak to je chyba!
Príď si zlepšiť techniku jazdy s Bike Academy do MTBIKER centra

Príď si zlepšiť techniku jazdy s Bike Academy do MTBIKER centra

Pumptrack je výborný a jednoduchý spôsob, ako sa posunúť v technike jazdy a tvorí základ aj pre jazdu v teréne. A lepšie raz vidieť, ako 100-krát počuť.
Video: Ako sa stavia americký sen

Video: Ako sa stavia americký sen

Pozrite si, ako prebieha skladanie bicykla z kategórie "dream bike". Takú garáž aj s jej obsahom by doma zrejme uvítali viacerí...
keyboard_arrow_up