Pozvánka: Bike camp Filipa Polca a preteky Family DH Bachledka v Bachledovej doline

Bike camp v Bachledovej sa v komunite bikerov stal už malou tradíciou, toto leto sa pod vedením Filipa Polca v termíne 11. - 15. júla 2017 uskutoční už jeho siedmy ročník.

Na 5 dní sa v Ždiari stretnú fanúšikovia downhillu a endura, aby sa zdokonalili v jazdení, naučili novým trikom a zabavili s ľuďmi, ktorých spája nadšenie z rovnakého športu.


Ako camp prebieha?

Camp v Bachledovej začína v utorok a končí v sobotu. Vyvrcholením sú sobotňajšie preteky Family DH Bachledka, na ktorých je možné vyhrať skvelé ceny. Účastníci campu sú ubytovaní v penzióne s plnou penziou, kde majú možnosť predĺžiť si pobyt a ostať v Bachledovej až do nedele. Večerný čas je trávený prednáškami o výžive, tréningu, starostlivosti o bike, prezeraním fotografií z tréningu i návštevou aquaparku. Bezpečnosť je prvoradá, povinná je preto integrálna prilba, zjazdový bicykel a chrániče. Kto ich nevlastní, môže si ich rezervovať v požičovni bike parku pre účastníkov campu s 20% zľavou.


Pre koho je Bike camp určený a čo od neho čakať?

Na camp sa môžu prihlásiť cyklisti od 10 rokov, dôležité je, aby už mali skúsenosti s jazdou v horskom teréne. Zúčastňujú sa ho deti, stredoškoláci, dospeláci i rodičia s deťmi. Každý si nájde svoju partiu. Účastníci sa rozdelia do skupín podľa zručností. Skupinku tvorí 5-10 jazdcov a inštruktor, ktorý prispôsobuje tréning ich schopnostiam. Trénuje sa prejazd vlnami, ťažkým terénom, zákrutami i skoky. Tréning prebieha v Bike parku Bachledka na trasách rôznej náročnosti. Jazdci sa zlepšujú každým dňom, hlavne začiatočníci spravia za camp veľký pokrok. Skúsení jazdci zase vylepšia štýl, rýchlosť a techniku. Posledný deň je venovaný pretekom a prípravami naň. Naučia sa, ako si správne obhliadnuť trasu, zvoliť správny štýl, techniku a stratégiu, aby ho absolvovali s najlepším výsledkom. Nakoniec je jedno, koľko má kto rokov alebo skúseností, každý si na campe nájde to svoje. Bonusom je krásne prostredie, pekný penzión, super tričko, štýlové fotky z jazdenia a noví priatelia.


Prihlásiť sa naň môžete na tomto odkaze.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Mesiac október - koniec sezóny je ešte ďaleko

Pozvánka: Mesiac október - koniec sezóny je ešte ďaleko

Vrchol pretekov už máme viac-menej za sebou, ale sezóna rozhodne nekončí.
Unboxing: Haibike Nduro 6 – mullet do ťažkého terénu

Unboxing: Haibike Nduro 6 – mullet do ťažkého terénu

Hľadáš ebike na tie najťažšie traily, enduro preteky a zdolávanie náročného terénu? Možno práve Nduro bude pre teba to pravé. Si zvedavý na výbavu? Čítaj ďalej.
Video: Naše najobľúbenejšie oblečenie 2023 - MTB, cesta, gravel a enduro

Video: Naše najobľúbenejšie oblečenie 2023 - MTB, cesta, gravel a enduro

Aké kúsky oblečenia a výbavy nám zostali v pamäti po sezóne 2023?
keyboard_arrow_up