ŠKODA už 14-krát podporuje Tour de France a pri tej príležitosti máte šancu na jedinečný zážitok

ŠKODA už 14-krát podporuje Tour de France a pri tej príležitosti máte šancu na jedinečný zážitok

Čo hovoríte na zájazd spojený s preletom ponad trať Tour de France vo vrtuľníku alebo 3-dňový kemp s legendou, Stephenom Rochom? ŠKODA na počesť 14. výročia dáva túto možnosť všetkým, ktorí sa zapoja do súťaže..

ŠKODA a Le Tour

Už túto sobotu, 1. júla, odštartuje 104. ročník Tour de France. Po Grand Départ v Düsseldorfe na profesionálnych cyklistov čaká celkovo 21 etáp, ktoré majú dokopy viac ako 3 500 kilometrov. Na parížskom bulvári Champs-Elysées sa následne bude konať veľké finále, kde 23. júla pretekári prejdú cieľom. ŠKODA najslávnejšie cyklistické preteky sveta podporuje už od roku 2004 ako oficiálny partner a dodávateľ oficiálneho vozidla. V roku 2017 sa teda pretekov zúčastňuje už štrnástykrát. Rovnako sponzoruje aj dres pre najlepšieho špurtéra.

  • ŠKODA poskytne celkom 250 usporiadateľských a sprievodných vozidiel.
  • Tri nové vozidlá ŠKODA KAROQ odprevadia tri tímy počas prvej etapy.
  • ŠKODA SUPERB absolvuje celú Tour ako riaditeľský automobil.

Počas trojtýždňových pretekov prejde flotila 250 vozidiel značky ŠKODA približne 2,8 milióna kilometrov. Od roku 2004 prešli tieto vozidlá v súčte viac ako 30 miliónov kilometrov. Servisný tím značky ŠKODA zabezpečí, že všetkých 250 automobilov bude každý deň dokonale pripravených na budúcu etapu.


Unikátna súťaž

ŠKODA okrem iného myslela aj na fanúšikov cyklistiky, ktorí majú možnosť sa zapojiť do jedinečnej súťaže. O čo ide? Celá súťaž sa začína 1. júla a určite by ste nemali vynechať žiadne z jej troch kôl, ktoré sa uskutočnia počas troch po sebe nasledujúcich týždňov. Pred každým kolom je potrebné vyplniť kvíz obsahujúci otázky s viacerými možnosťami odpovedí týkajúcich sa rôznych tém a faktov ohľadom Tour de France. Môžete sa zúčastniť iba jedného, dvoch alebo všetkých troch kôl. To už je na vás.

Prvé kolo sa uskutoční od 1. do 8. júla, druhé kolo od 9. do 15. júla. V rámci týchto kôl máte zakaždým možnosť vyhrať tieto ceny:
  • 3x balíček programu Hospitability ŠKODA - traja víťazi sa zúčastnia na exkluzívnom trojdňovom výlete na jednej z etáp Tour de France, vrátane preletu vrtuľníkom nad trasou jazdcov a mnoho iného.
  • 3x zelený dres ŠKODA.
  • 3x balíček produktov od We love Cycling.

Tretie kolo sa uskutoční od 16.7 do 23.7. a určite zaujme všetkých aktívnych fanúšikov cyklistiky, pretože môžete vyhrať tieto ceny:
  • 3x kemp Stephena Rocheho na Malorke - trojdňový tréningový „tábor“ na tropickom ostrove, ktorý je zásľúbenou zemou cyklistiky a obľúbenou destináciou profesionálnych tímov v spoločnosti legendárneho Stephena Rocheho a skúsených trénerov. Len dodáme, že Roche je jedným z dvojice cyklistov histórie, ktorá dokázali vyhrať na Tour, Gire a tiež majstrovstvách sveta v jednom roku!
  • 1x autentický originálny zelený dres - (podpísaný každým jazdcom, ktorý ho na tohtoročnej Tour mal možnosť nosiť).
  • 3x balíček produktov od We love Cycling.


Výsledky každého kola budú oznámené deň po skončení príslušného kola. Z toho dôvodu budú víťazi 1. kola vyhlásení dňa 9. júla , 2. kola - 16. júla a 3. kola - 24. júla a budú kontaktovaní prostredníctvom kontaktnej e-mailovej adresy, ktorú zadali počas vyplňovania kvízov. Podrobné informácie a kompletné pravidlá súťaže nájdete na WeLoveCycling.com/sk.

Tour de France sa teda začína čo nevidieť a tento rok máte šancu zažiť niečo viac ako ponúkajú televízne obrazovky. Stačí ísť šťastiu trochu naproti a zapojiť sa do súťaže. Na 14. výročie spolupráce ŠKODA a Tour de France možno len tak rýchlo nezabudnete...

(Zdroj fotiek: roadcyclinguk.com)
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Video: Takto by vyzeral ideálny deň fanúšika na Tour de France?

Video: Takto by vyzeral ideálny deň fanúšika na Tour de France?

Kam všade sa dostane fanúšik na Tour de France, keď mu na krku visí priepustka do zákulisia?
Tipni si víťaza žltého dresu a vyhraj hodnotné ceny

Tipni si víťaza žltého dresu a vyhraj hodnotné ceny

Práve dnes začína písať svoj príbeh okrúhly 110. ročník Tour de France, najznámejších cyklistických pretekov. Pri tejto príležitosti sme si pre vás pripravili malú súťaž.
Reportáž: Svätojurský MTB maratón v podaní WLRMcc – v jednote je sila

Reportáž: Svätojurský MTB maratón v podaní WLRMcc – v jednote je sila

Typické aprílové počasie ukázalo všetky svoje tváre a potrápilo účastníkov na každej trati. S WLRMcc tímom sme sa 20. 4. postavili na štart prvého kola Škoda Bike Open Tour 2024 vo Svätom Jure.
keyboard_arrow_up