Polaris - Základná výbava "do lesa" z Anglicka

Pred 25 rokmi si Rodger Dillon uvedomil, že jeho bežecká výbava nie je veľmi vhodná na jazdenie - a tak sa rozhodol vyrábať doplnky pre cyklistiku. To bol začiatok značky Polaris, ktorá dnes ponúka širokú základňu zaujímavých kúskov do dobrého, ale aj zlého počasia a základom je v prvom rade dôraz na funkčné materiály...

Kraťasy

AM 500 REPEL - pre vyznávačov AM/EN

Materiál, z ktorého sú vyrobené, je ošetrený pre odolnosť voči vode. O pohodlie na celodenných výjazdoch sa postarajú strečové panely a nechýba možnosť prispôsobenia obvodu pásu pomocou suchého zipsu. Samozrejmosťou sú hlboké vrecká a reflexná potlač pre zvýšenú bezpečnosť pri neskorých návratoch... Cena sa pohybuje okolo 69,90 €, tabuľku veľkosti a viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Galaxy Shorts

Kto by hľadal farebné voľné kraťasy na jazdenie, tieto sa mu budú páčiť. Ľahký a odolný materiál je dostatočne priedušný aj pri vyšších teplotách. O komfort sa postará nastaviteľný pás pomocou suchého zipsu, takže vám sadnú ako uliate. Na uloženie telefónu alebo peňazí je vrecko, ktoré sa dá pomocou suchého zipsu bezpečne uzavrieť. Okrem nich sú k dispozícií aj dve vrecká bez zipsu. Cena sa pohybuje okolo 79,90 €.


Trail Shorst ladies

Určené pre dámy, ktoré hľadajú voľné a pohodlné krátke nohavice na bicyklovanie. Čierna farba spolu s jemným dizajnom sa bude ľahko kombinovať s inými kúskami oblečenia. Ani pri tomto modeli sa nezabudlo na strečový materiál alebo doladenie pásu pomocou suchého zipsu. Vrecká sú tu dve z toho jedno sa dá aj uzatvoriť zipsom. Cena sa pohybuje okolo 41,93 € , tabuľku veľkosti a viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Dresy

Základom dobrého dresu je v prvom rad schopnosť odvádzať nadmernú vlhkosť a samozrejme nesmie chýbať ani vhodný dizajn.

AWOL Trail

Dres s krátkym rukávom, ktorého jednoduchý a pritom podarený dizajn určite zaujme. Je zároveň veľmi vzdušný vďaka sieťovým bočným panelom, ktoré pomáhajú regulovať teplotu. Na drese je aj handrička na utretie okuliarov a v zadnej časti vrecko na zips. Vyberať môžete z dvoch farebných verzií: sivo-oranžová a modro-limetková. Cena sa pohybuje okolo 44,90 €.


Adventure Trail

Voľný strih a priedušný materiál - tak by sa dal najlepšie charakterizovať tento dres. Minimalistický dizajn nie je na úkor funkčnosti, dres dobre odvádza vlhkosť a vy sa budete cítiť pohodlne. Aj v tomto prípade nájdete vrecko na zips v zadnej časti. Cena sa pohybuje okolo 27,92 €.


Overland

Dlhý dres, ktorý chráni pred škrabancami vďaka odolnému materiálu na rukávoch. Samotná telová časť je vyrobená z textílie, ktorá dobre odvádza vlhkosť od tela. Komu by to nestačilo, pre lepšie vetranie má možnosť použiť zips a tým pomôcť “chladeniu”. Ak by ste si potrebovali očistiť okuliare alebo telefón, tak s týmto dresom sa to dá veľmi ľahko vďaka fleesovej handričke z vnútornej strany. Na výber je z dvoch farieb: modrá-navy a oranžovo-sivá. Cena sa pohybuje okolo 64,90 €.


Medusa

Dres s dámskym strihom a polovičným zipsom. Materiál dobre odvádza vlhkosť, veľmi rýchlo schne, vďaka čomu sa budete cítiť komfortne celý deň. Sieťové panely po bokoch a v podpazuší komfort ešte zvýšia. Samozrejmosťou je reflexný prvok v zadnej časti, kde nájdete aj vrecko. Dres je na výber v dvoch farebných variantoch: zelená a fialová. Cena sa pohybuje okolo 31,42 €.


Siren

Dámsky dres určený v prvom rade na trail, s dlhým rukávom a polovičným zipsom - vďaka tomu si môžete regulovať teplotu a zároveň si dres bude dobre „rozumieť“ s bedrovým pásom od batohu. Komfort v stúpaní zvýšia sieťované panely v podpazuší pre lepšie chladenie a vďaka plochým švom nebude nikde nič prekážať. Cena sa pohybuje okolo 45 € a na výber sú 2 farebné verzie – zelená a fialová.


Rukavice

Rukavice sú pri jazde základ, no hlavne ich oceníte pri dlhých výjazdoch, kedy sa vám nespravia otlaky alebo pri páde, kedy poskytnú potrebnú ochranu dlane.

Adventure Trail

Jednoduché rukavice na celodenné jazdenie. Pohodlná vrchná časť je z elastanu v kombinácií s odolnou časťou na dlani, ktorá je z kože. Pre lepši grip na páčkach nechýba slikónová potlač, takže bezpečne zabrzdíte, keď to bude potrebné. Samozrejmosťou je aj froté materiál na palci, ktorý slúži ako potítko, keď si dávate poriadne do tela. Cena sa pohybuje okolo 15,12 €, tabuľku veľkosti a viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Am Defty

Tieto rukavice sú priedušné a ľahké vďaka použitým materiálom. Na vrchnej strane ide o strečový materiál, ktorý dobre odvetráva a pohodlne sedí na rukách. Dlaň tvorí perforovaná koža (Amara) pre komfort a pohodlie. Samozrejmosťou je potítko na palci a tiež protišmyková potlač na prstoch pre lepší úchop. K dispozící sú dve farby, limetková a modrá. Cena sa pohybuje okolo 28,90 €.


Vela Mitt

Dámske krátke rukavice, ktorých veľkou výhodou je gélová výstelka na dlani. Tá zaručí pohodlie aj pri tvrdých gripoch a dlhých hodinách v sedle. Vrchná časť je z priedušného materiálu Lycra, dlaň z Amary. Rukavice sú k dispozícii v dvoch farbách : bielo-modrá a bielo-fialová. Cena sa pohybuje okolo 18,90 €.


Ak by vám tento menší prierez oblečenia na celodenné výjazdy po horách nestačil, je najlepšie navštíviť stránky dovozcu made4bike.sk. Tam nájdete “kúsky” v podstate do každého počasia a podmienok.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Súťaž: Vyhraj VW Multivan na celý týždeň

Súťaž: Vyhraj VW Multivan na celý týždeň

Cyklodovolenka, roadtrip po Európe či výlet s celou partiou? Stačí zodpovedať jednoduchú otázku na konci tohto článku a Multivan na týždeň môže byť tvoj!
Video: Najlacnejšie GPS zabezpečenie bicykla - vyskúšali sme Apple AirTag

Video: Najlacnejšie GPS zabezpečenie bicykla - vyskúšali sme Apple AirTag

Vyrovná sa malé a lacné zariadenie plnohodnotnému GPS zabezpečeniu so SIM kartou? Aké sú silné a slabé stránky Apple AirTag?
Dochádzam do práce na bicykli každý deň – prečo to robím?

Dochádzam do práce na bicykli každý deň – prečo to robím?

Dochádzanie do práce na bicykli? Na bicykli? Každý deň? Ročne najazdíš 13 000 kilometrov? Pre jedného niečo nemysliteľné, pre iného zas niečo mimoriadne lákavé.
keyboard_arrow_up