Čím prekvapiť pod stromčekom svoju nežnú polovičku?

Športovo založeným ľuďom snáď nikto nepotrebuje hovoriť, že sú aj lepšie darčeky, než kozmetika či rôzne lapače prachu na poličke. Predstavíme vám preto zopár kúskov, ktoré ich môžu nahradiť.

Castelli Head W Thingy


Príkladom ako spojiť pekný dizajn a funkčnosť v celok je šatka od Castelli. Z piatich farebných prevedení s atraktívnymi vzormi si každý nájde ten vhodný. Materiál šatky dostal pomenovanie Softlex a spája na dotyk príjemný pocit so strečovými vlastnosťami, pomáhajúcimi ľahko si prispôsobovať umiestnenie na tvári či krku. Zároveň odvádza pot od tela a dobre ochráni aj pred vetrom, či chladom. Orientačná cena: 16 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Sportful Fiandre Light Norain Dámsky dres


Chladné počasie si vyberá daň najmä na zdraví jazdca. Preto nie je vhodné riskovať to najvzácnejšie. K tomu pomôže dres, akým je aj Sportful Fiandre pre ženy. Vpredu sa nachádza neprefúkavý materiál, ktorý ochráni pred vetrom, vlhkosťou a v zadnej časti umiestnený NoRain zase poskytne usadenie a termoreguláciu. Zips YKK Vislon neprepustí chladný vzduch a reflexné pásiky zabezpečia viditeľnosť. Orientačná cena: 129 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Lezyne Micro color GPS Hr


Nie je nad to, dokázať si skontrolovať tak podaný výkon, ako aj trasu, ktorú sme dokázali zdolať. Hodinky od Lezyne v sebe spájajú tieto atribúty, vďaka GPS modulu či konektivite s hrudnými pásmi alebo meračmi výkonu. Farebný podsvietený displej zobrazí údaje v dostatočnej kvalite, k čomu sa pripája aj hmotnosť len 48 g. Pamäť stačí na uloženie až 200 h jazdy. Použité materiály zaručujú odolnosť. Orientačná cena: 175 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


KNOG Blinder mini Twinpack


Vidieť a byť videný. To je motto dnešných dní, kedy sa slnko poberá z oblohy v dobe, keď sedíte v práci. Preto je dobré dať chodcom či autám vedieť, že ste tu aj vy. K tomu poslúžia svetlá KNOG, disponujúce LED diódami. 5 režimov svietenia/blikania a 11 hodinová výdrž vystačia na mnoho jázd. Malé rozmery a vodeodolnosť prispejú k bezstarostnému využívaniu. Navyše svetlá od KNOG zdobí originálny dizajn. Orientačná cena: 49 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Cratoni C-Flash


Skĺbiť potreby horských cyklistov s každodenným nosením nie je ľahké. Priblížilo sa k tomu Cratoni s modelom C-Flash. 19 ventilačných otvorov a hmotnosť 220 g na hlave skutočne nie je cítiť. Reflexné prvky zabezpečia viditeľnosť aj za nepriaznivých podmienok. Poteší výber z množstva farebných kombinácií, kde nechýbajú ani dámske. Nastaviteľnosť výšky či obvodu hlavy a Inmold technológia je samozrejmosť. Orientačná cena: 85 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


BBB BSG-52S Impulse Small


Zimné mesiace nie sú len výsadou sychravého a svetlu nepriepustného počasia. Ako napovedá samotná jeseň, slnečných dní je hojne, preto nie je dobré zabúdať na ochranu očí. Okuliare BBB sadnú ženám a zabezpečia oči pred slnečnými lúčmi alebo nečistotami. Polykarbonátové sklá je možné vymeniť. Grilamidový rám disponuje nastaviteľnými úchytmi na nose. V balení sú číre a žlté sklá. Orientačná cena: 70 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Amplifi Trail 12 Woman pink


Pre celodenný výlet potrebujete správny batoh. 12 litrov objemu s extra-priestorom na bokoch v podobe sieťok bude v takom prípade dostatočný. TRIPL3 Flow technológia chrbtovej časti prispieva k adekvátnemu vetraniu, zatiaľ čo konštrukcia ramenných popruhov je utvorená práve pre dámy. Pre lepšie usadenia batohu slúži tak hrudný, ako aj bedrový pás. Súčasťou je reflexná pláštenka, chrániaca obsah pred dažďom. Orientačná cena: 109 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Santini Airy tielko


Oblečenie nie je len o vrchnej vrstve, teda drese alebo bunde. Základom je spojenie tela a prvého kusu odevu. V tomto prípade poslúži tielko Santini Airy s dámskym strihom, ktoré vďaka svojmu materiálu s členitým povrchom umožní odvod prebytočnej vlhkosti. Perfect Fit umožní usadenie tielka, čím nespôsobuje nekomfortné pocity navrstvenia. Značkou kvality je aj informácia o výrobe v Taliansku. Orientačná cena: 35 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Supacaz gripy


Mať všetko pod kontrolou patrí medzi črty nežného pohlavia. V pozitívnom zmysle im k tomu dokážu pomôcť gripy od Supacaz vo verzii Grizips. Štruktúrovaný povrch spolu s kvalitným materiálom prispieva k istému úchopu. Kovová objímka umožňuje pomocou skrutky zaistiť grip na mieste. Zo skoro 20 rôznych farebných kombinácií vyčnievajú veselé farby a je možné zladenie s bicyklom alebo doplnkami. Orientačná cena: 18 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


RH+ Corsa 6


Okrem ochrany očí dámy nepohrdnú ani atraktívnym dizajnom. Full frame konštrukcia, spájajúca sklá po celom obvode, zaručí ich bezstarostné používanie. K tomu sa pridáva uchytenie na nose, spočívajúce na gumených výstelkách. Aby toho nebolo málo, časti priliehajúce k spánkom sú navrhnuté tak, aby udržiavali čo najlepší kontakt s hlavou. V ponuke je čierne a svetlé prevedenie. Orientačná cena: 65 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Eleven čiapka Air Pass 7


Chladné počasie nie je dôvodom zostať doma a tým základným riešením by mala byť ochrana hlavy. Práve tu pomôže čiapka od Eleven, vyrobená z funkčného materiálu Dolomiti Air, zaisťujúcim reguláciu teploty, ako aj odvod vlhkosti od povrchu hlavy. Výsledkom je vysoký komfort a spoľahlivé usadenie. Vďaka atraktívnemu dizajnu sa stane spoločníkom pri rôznych aktivitách, tak športových, ako aj voľnočasových. Orientačná cena: 16 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Bunda GORE Element GT Active Lady


Tým základným, čo umožní aktívny pohyb aj v zime, je samozrejme bunda. Musí ochrániť pred chladom a vetrom, no zároveň odvetrať prebytočné teplo v stúpaniach a pri vyššej intenzite. GORE je overenou kvalitnou klasikou na pohybové aktivity. Membránová bunda disponujúca spodným lemom, nastaviteľným upínaním rukávov, dvomi vreckami vpredu a vzadu, je všetkým, čo budete potrebovať. Orientačná cena: 200 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Craft Fuseknit Comfrot


Všestrannosť spodných termo-tričiek už objavil každý športovec. Do šatníku môžete pridať tričko s dlhým rukávom z bezšvového materiálu. V podpazuší je materiál prispôsobený potrebe odvodu vlhkosti a zakončenia rukávov sú doplnené o pružné úpletové manžety. Nechýba kratší zips na stojačiku, na konci ktorého je umiestnená ochrana brady voči oderu. Tričko je dostupné v 3 farebných kombináciách. Orientačná cena: 44 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Kompava SkinBooster + darček


Starostlivosť sa neposkytuje len vonkajšou ochranou tela, ale správnou výživou a starostlivosťou o svoje telo. Prípravok Kompava SkinBooster obsahuje zložky pre správne fungovanie mechanizmov pokožky. Medzi ne patria kolagénové peptidy, elastín, kyselina HA, keratín a viacero vitamínov. Pozitívami je jednoduchosť dávkovania, ako aj výsledný efekt, či dokonca darček vo vnútri. Orientačná cena: 59 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím navštívte stránky jednotlivých výrobcov, respektíve dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Tuning bicykla - keď všetko ostatné už máme PR článok

Tuning bicykla - keď všetko ostatné už máme

Bicykel nie je iba dopravný prostriedok. Je to vášeň, relax, sloboda či únik z reality a zaslúži si „hýčkanie a opateru“. Napríklad v podobe prémiových komponentov.
Darčeky pre každého cyklistu bez ohľadu na štýl jazdy PR článok

Darčeky pre každého cyklistu bez ohľadu na štýl jazdy

Cyklistika je naozaj mnohoraká, no je to len dobre – každý si v nej nájde to svoje. Rôzne disciplíny vyžadujú rôznu výbavu, radosť z jazdy je rovnaká.
Darčeky pre cestného a Cross-Country (XC) jazdca - s novou výbavou do novej sezóny PR článok

Darčeky pre cestného a Cross-Country (XC) jazdca - s novou výbavou do novej sezóny

Vianoce nám klopú na dvere a ak u teba stále nepadlo rozhodnutie, čo kúpiť svojej cyklistickej polovičke, príbuznému či parťákovi pod stromček, vec je jednoduchá – hocičo súvisiace s jeho vášňou.
keyboard_arrow_up