ricco nic proti tebe ale take odpovede typu ,,radsej jazdi" su uz trochu trapne ... do toho kolko ja jazdim nie je nikoho nic je to moja vec ale ak ta to potesi tak jazdim kazdu volnu chvilu ... lenze prechadzam z MTBcka na
cestak a nevem ake
komponenty tam mam dat a chcem sa poradit so skusenejsimi cestarmi ... ak by kazdy pisal odpovede tvojho typu tak to rovno zrusme MTBiker.sk a jazdime vsetci miesto tychto diskusii ....
Giro dakujem ti velmi pekne ... takze asi vezmem TIME
plne s tebou suhlasim , ja vlastne presne tak isto , myslím tým samo MTB / ROAD , tiež riešim momentálne pedale na mojho Targeta6 , len aby som to nemal až také jednoduché , tak ja este riesim vzhladom k mojej kulturistickej mimulosti aj dlzku osiek , pretoze klasicke mi nevyhovuju , a aj preto stale jazdim na Sh. 540 s predlzenými oskami o 12 mm oproti povodným .
Vzhladom k tomu , ze predosle osky mi robili v MT skoro pol roka , a toto utrpenie uz nechcem absolvovat , tak si dovolujem na vas vsetkých isť s prosbou o pomoc pri vyrábaní niakych dlhších a najlepsie aj fajnovuckých osiek .
POMOZE MI NIEKTO ???
VOPRED VSETKYM DAKUJEM .