24h Slovakia Ring cycling race

26.06.2014 - 27.06.2014
Cestný maratón
Orechová Potôň (Slovensko)

Propozície, Foto, Reportáže, Výsledky
no škoda, ja som si niektorých /napr sajfa/ ani nevšimol na okruhu a zasa niektorých som videl až príliš často :D :D vidíš aj ty si ma spoznal, to iba moja mamka si ma raz pomýlila a kričala na druhého chalana v takej istej červenej catlike prilbe :D :D
28.06.2014 - 12:07:10
00
Toho som si napr vsimol velmi dobre , po tom co skoro zostrelil mna , tak to supil do kolesa pred nim a zostrelil seba , nastastie nespadol ale vyletel na tie bielo cervene okraje a na galuskach to tam veru nieje bohvie co :D
28.06.2014 - 12:22:00
00
donny neviem ci si este pamatas, ale na uvod od nejakeho 6.kola, sme isli spolu este sme aj pokecali, ze ake tempo sa hned nahodilo :D no a ked som dosiel do boxov tak mi brat povedal, ze ten chalan co som s nim jazdil bol donny...mal som tušáka ale opýtat sa ma nenapadlo :) kazdopadne obdivuhodný výkon od teba :y:

btw tie časy na kolo aj s priemerkami mi boli zvláštne už na trati, ale až po tom ako som si nahodil aktivity na stravu, tak mi došlo, že tie časy na kolo boli počítané od štartovacej čiary po cieľovú, úsek medzitým bol čas depa...potom je jasne ze priemerky udava aj vo výsledkoch vyššie
28.06.2014 - 12:24:50
00
Aj teba som tam videl bikerhikermirec :D
28.06.2014 - 12:29:50
01
Dvojicky na Fondriestoch? Som sa k Vam pripojil,ked ste sli z Pieskov do Petrzky pred 2 tyzdnami.
28.06.2014 - 12:32:22
01
Ja len taku malu vsuvku , resp odkaz : her ugly a pod. .... Super skvela praca , porazili ste 250 amaterov , hobikov , pupkacov, jazdcov co sadnu na bike 10 krat do roka a Tuliho ! Takze uplna bomba ste borci, nema na Vas nikto. Treba sa predsa ukazat a trosku ego podvihnut ked to uz na pretekoch so seberovnymi nejde :)

Kazdopadne moja pocta patri kazdemu zucastnenemu, hlavne jednotlivcom a jazdcom pre ktorych to bola skutocna vyzva :)


neviem sice na koho narazas ale vyhrat predsa furt niekto musi a dovolim si poznamenat ze superenie na poprednych prieckach vobec nebolo len s hobykmi :)
28.06.2014 - 13:21:16
00
bikerhikermirec jasné pamätám si cierny cannondale dres a aj som vedel po spoločnom prechode jednotlivých kôl kto si, lebo tvoj brat ma followuje na strave :) inak ked veslar spomina tie dvojičky, keby si sa prihlásil ako jednotlivec a mali by ste s bratom rovnake dresy a jeden čip tak by na to nik neprišiel keby ste sa striedali :) :) :)
28.06.2014 - 13:32:01
00
neviem sice na koho narazas ale vyhrat predsa furt niekto musi a dovolim si poznamenat ze superenie na poprednych prieckach vobec nebolo len s hobykmi :)

isheep si musi vzdy do niekoho rypnut...treba brat s rezervou...inak gratulujem k vitazstvu...ste si to odmakali vo velkom na cele baliku :y:
28.06.2014 - 13:42:06
01
keby si sa prihlásil ako jednotlivec a mali by ste s bratom rovnake dresy a jeden čip tak by na to nik neprišiel keby ste sa striedali :) :) :)

tych ludi co nas tam poznalo bolo dost, takze by to asi nezostalo v anonymite :) ...a na mata uharceka by to aj tak nestacilo...neskutocny vykon
28.06.2014 - 13:45:55
00
Môj štýl jazdy je podobný :) Mišo, nič si z toho nerob, to preto, že sme mladí a sprostí, niekedy je ale rozumnejšie ísť v úzadí :)
Ja som pretekal za 8-členný tím GREENBIKE REALIZ Racing team, v ktorom som pôvodne nemal figurovať, lebo ma to fakt nelákalo, ale naskytla sa možnosť, pretože jeden člen odstúpil a ako som to pochopil, ambície tímu boli vysoké, tak som nesmel sklamať :D V prvej časti preteku sme striedali iba dvoch pretekárov, z toho jeden (Karol) si odjazdil 3 hodiny, druhý mal hodinu (Michal ktorý ešte šiel na poslednú hodinu prestriedať Roba Nagya) k dobr (dvaja sa striedali 1a:1b, 1a:1b, 1a:JA...). Nemali sme v zásade dohodnutú žiadnu taktiku, pretože ako chalani sa poznáme skôr z videnia/počutia/, ako z nejakých výsledkových listín, až na pár jedincov.

Ja som mal asi trochu smolu, pretože vždy keď som bol na okruhu furt som ťahal, prvú hodinu dvadsať, som strávil na špici možno až 70% viacero kôl som odtiahol fakt sám... Chalani v balíku nechceli striedať, dokonca som im potom povedal, že čo blbnú, že striedajme po cca 30s, že to pôjde lepšie. Neveril som vlastným očiam, oni poslúchli :mm: Dôvod PREČO som sa nažil zvýšiť tempo bol, že cca 2min pred nami bola skupina, kde sa nachádzal vtedy na druhom mieste team CK KOLOSEO a môj cieľ bol pred prestriedaním mňa ich dobehnúť a mať tak kolový náskok, tým pádom sa nám išlo lepšie aj v noci. To sa podarilo :-) Neskôr sme si uvedomili, že sa dá ísť aj na absolútne víťazstvo, to sa však rozpadlo niekedy večer o 10-tej, kedy nastala chyba pri striedaní, chalani z Procyclingu si našeho pretekára strážili a omedzená rýchlosť v depe dovolila balíku "odísť" a nášmu sa už nepodarilo balík dobehnúť... Kolo teda počkal a už bolo rozhodnuté....

Môj druhý nástup začínal o 4:03 ráno, to som šiel pôvodne na 10-kôl, ale naši chalani zaspali, chudáci, bola im zima a neustrážili ma, mali aj budík, žiaľ stáva sa... bola im zima, tak som si dal 12kôl (1:40:00 cca) :-D V noci celkom slušný výkon, problém bol, že v balíku nechcel nik ťahať, tak som sa zase snažil niečo vymyslieť, zhodou okolností v mojom 11-tom kole sa balík rozdelil a ostali sme už iba piati, aspoň som mal dobrý pocit pred tým, ako som si na 30minút pospal....

Zvyšok preteku mi už bolo jedno, čo sa deje... už som ani výsledky nerefreshoval, už len raz za čas, bol som rád, že mám hotovo a môžem oddychovať na dnešné a zajtrajšie preteky :-)

Musím sa pochváliť, tím sme mali zabezpečený perfektne, dokonca sme mali vlastný catering v boxoch a stále bola vysoko-pozitívna nálada a to naozaj spraví veľa pre celý tím, hlavne pozitívne slová a pochvali a tak, lebo niekdy má človek toho naozaj dosť, ale vie, že spravil niečo, čo pomohlo celému tímu :-)


vy ste teda mali iny luxus ze cathering :)

co sa toho tahania tyka mas pravdu prve striedanie som sa striedal len s Karolom od vas a este potom asi dalsimi co sme pozbierali ale cim dalej to bolo horsie kazdy sa chcel len vozit a nepotiahnut ani trosku ...

btw po tom striedani v noci sa to roztrhalo, pri mojej odovzdavke bol "balik" pozadu ja som siel este s jednych chalanom s fin centra asi 4 kola (on uz po 3tom kole chcel ist striedat :)) ale presvedcil som ho nech len ide pekne so mnou) len vo dvojke az kym sme nedocvakli chalanov zo sv.jura , kaktusu a este dakoho spolu sme potom takmer dali tomu velkemu baliku kolecko len ja som siel striedat tak to docvakol az Mato.
28.06.2014 - 13:48:30
00
isheep si musi vzdy do niekoho rypnut...treba brat s rezervou...inak gratulujem k vitazstvu...ste si to odmakali vo velkom na cele baliku :y:

vrela vdaka :) vobec som necakal ze sa pojde take tempo ale bolo to super
28.06.2014 - 13:51:06
00
[chalani z Procyclingu si našeho pretekára strážili a omedzená rýchlosť v depe dovolila balíku "odísť" a nášmu sa už nepodarilo balík dobehnúť

tá obmedzená rýchlosť pobavila... pod 35 išlo veľmi málo týmov a často sa tam išlo práveže rýchlejšie ako na okruhu len aby sa striedajúci stihli dostať do skupinky ... vrátane " prezidenta" SZC , ale to je také slovenskéééé :-)
28.06.2014 - 15:57:42
00
zo zaciatku som cez depo siel okolo 25km/h....ze sak budem sa riadit tym co sa povedalo....a preto som musel nastupovat uz na tej rovinke v protivetre pred zakrutou...aby som kolegovi urobil dostatony naskok na doskocenie balika....ale ked som videl ako tam niektory bombuju aj 50km/h zacal som tadial lietat aj ja 35-40km/h....a pribrzdovat az na konci pri rozhodcoch....
28.06.2014 - 16:02:58
00
Ja nechápem ako môže človek ktorý najazdí za rok 3500km udržať hodinu 42km/h rýchlosť.....niečo musím robiť zle...
29.06.2014 - 10:58:26
00
akoze narazas na mna?

skus namiesto bezhlaveho najazdovania kilometrov trenovat systematicky...jazdim vice mene teraz len kopce...cize viac krat po sebe pezinska baba...alebo prevod 52/11 a v sede vyslapat babu v ramci siloveho treningu..

a neboj sa po tej hodine som mal dost....som sa tri hodiny zotavoval..aby som mohol zase za dalsiu hodinu sa rovnako znicit....ked chytis balik tak nieje problem udrzat taku priemerku(v porovnani s tym ako by clovek musel makat keby ide sam..) a hlavne ten okruh je totalna rovina...
29.06.2014 - 11:03:34
00
keyboard_arrow_up