Tak ale na rozdiel od Rogliča má už dva krát TdF. Roglič má zase Giro aj niekoľko krát Vueltu. Raz tesne minul TdF, takže parádna kariéra. A to je veľmi pekný osud...
23.07.2025 - 14:13:38
010
Tiež nerozumiem hejtu na Rogliča, čo tu bol v tejto téme (napr. niečo s ponožkami). On už má vek na to, aby TDF nevyhral. Šanca bola, nevyšla. Taký je život a šport zvlášť. Kariéru má bohatú, aj v cyklistike aj v skokoch.
23.07.2025 - 14:37:27
09
on hejtuje kazdeho okrem sv. Tadeja, nebral by som to nejako vazne 🙂
23.07.2025 - 14:47:57
06
arrow_leftMrKoubak napísal:
francúz vyhral etapu, no Healy vyhral sympatie

Mali by sme sa vcitit do koze francuzov, taky svetovy pretek a dlhodobo tam vyhravali zahranicni...
Asi by sme boli nastvani, keby sa toto stalo u nas.
23.07.2025 - 15:11:51
00
Akože, keby vyhral dojazd na Kráľovku nejaký Čech na okolo Slovenska? Myslím, že je to na Slovensku väčšine šuma-fuk. ;)
23.07.2025 - 15:30:36
00
arrow_leftHazard napísal:
Prečo zmrd?

Lebo veď mu nestriedal ,a v tom kopci bol proti vietor . Takze preto ho nemohol Healy odtrhnúť . Ako náhle vyšiel spoza tak hneď ho zastavil vietor a ten Francúz sa ľahko za neho zaradil. Inak by ho neudržal . A preto v tom poslednom úseku v pravotočivej zákrute ešte bol H vpredu ale nedokázal udržať nástup . Francúz mal našetrené . Toto je jedine pravidlo ktoré by posledný km zakazovalo hakovat v nejakých etapách . Riešia v uci kktiny ale toto by pomohlo .
23.07.2025 - 17:32:47
00
To je nezmysel za nezmyslom predsa, taha ten ktory ma preco tahat stage, pre Healyho je to GC pozicia. VPP je prutik ale vybusny a ten koniec mu sedel vyborne lebo na 20sec je w/kg na tom lepsie nez Healy. Al by bol Healy dostatocne silny tak ho utrhne a odstup si udrzi, VPP vedel, ze tahat nemusi.
23.07.2025 - 18:52:22
03
Prečo by mal ťahať stage? Pre neho to bolo o vitazstve v etape nie GC. Keď ťahal v kopci špicu a v +~ 10% stúpaní s protivetrom ? Healy bol určite silnejší aj nástupy mal lepšie len v tom protivetre moc nemal šancu ujsť . Logicky v tom prudkom stúpaní moc šancí nemal a práve preto začal spurtovat už pred tým aby získal náskok pred . Veď Francúz netahal nič stále iba hakoval - povedal si čo už moze stratiť . Buď vyhra tak že bude vzadu alebo nič. Toto určite nie je športové .
23.07.2025 - 19:12:00
00
Asi ma tu niektorí nepochopili,čo som mal na mysli,tak vysvetlím.V žiadnom prípade nehejtujem Rogliča a to z jednoduchého dôvodu-vždy mi bol a bude ľahostajný.Tým že lídra Vismy ,,čaká osud Rogliča" som mal na mysli to, že ho Visma úplne odpíše,ak by budúci rok prehral aj po 3x v rade(a celkovo 5x)-presne,ako sa to urobili s Rogličom,pretože bolo nad slnko jasnejšie,že Pogačara už nie je schopný poraziť a tak našli niekoho mladšieho a schopnejšieho,ktorý to 2x a dúfam že aj naposledy dokázal.A môj osobný názor je ten,že budúci rok má poslednú šancu,ak nie bude vymenený za niekoho mladšieho a perspektívnejšieho.Tak čítajte s porozumením a nepíšte tu hlúposti,ako hejtujem kdekoho :D
23.07.2025 - 19:14:18
00
sice odisiel na vlastnu ziadost (zmluvu mal tusim do konca 2024) a dostal este viac looove, ale hej, Visma ho odpisala, ach jaj 🤦‍♂️
23.07.2025 - 19:45:53
01
Optimus Dávaj prosím medzery za bodky a čiarky, potom to pôjde aj s porozumením, fakt zle sa to číta :)
23.07.2025 - 19:46:51
12
arrow_leftslavomirk napísal:
Prečo by mal ťahať stage? Pre neho to bolo o vitazstve v etape nie GC. Keď ťahal v kopci špicu a v +~ 10% stúpaní s protivetrom ? Healy bol určite silnejší aj nástupy mal lepšie len v tom protivetre moc nemal šancu ujsť . Logicky v tom prudkom stúpaní moc šancí nemal a práve preto začal spurtovat už pred tým aby získal náskok pred . Veď Francúz netahal nič stále iba hakoval - povedal si čo už moze stratiť . Buď vyhra tak že bude vzadu alebo nič. Toto určite nie je športové .

Pre neho to bolo o rozdiele v case a naskoku v celkovom poradi, stage ako bonus. Sportove nesportove na tom nebolo nic. Je to sucast taktiky ako kazdy jeden krok ktory timy robia, ale tak niekto pozera tdf iba na pocity k oblubencom :)
Je nesportove ak jeden team taha cely peloton(lebo musi), pretoze v uniku je niekto kto vie ich gc contederovi ukradnut priecku v gc a ostatne teamy to nemusi zaujimat? VPP zahral hru ktora vedel, ze moze dopadnut v jeho prospech. Pre neho nemalo ziadny vyznam ist dopredu.
23.07.2025 - 20:41:01
02
arrow_leftmirec16 napísal:
sice odisiel na vlastnu ziadost (zmluvu mal tusim do konca 2024) a dostal este viac looove, ale hej, Visma ho odpisala, ach jaj 🤦‍♂️

A dôvod ,,odchodu na vlastnú žiadosť" si myslíš bol aký? Že sa mu prestal páčiť tímový autobus? Alebo mu vo Visme prestalo chutiť jedlo? Samozrejme vycítil, že s ním viac nerátajú ako s lídrom (čo sa týka TdF) a buď bude robiť mladšiemu a výkonnejšiemu spolujazdcovi domestika, alebo pôjde do iného tímu, kde bude lídrom. No a toto v prípade tých okolností, ktoré som opísal v predošlom príspevku, čaka aj súčasného lídra, je to síce len moja ,,hypotéza" ale som o tom na 110% presvedčený, pretože tam bude v tom prípade aj veľký tlak od sponzorov, ktorí tam lejú peniaze. Ale to už samozrejme predbieham, momentálne je to úplne nepodstatné...
23.07.2025 - 21:30:05
00
netusim, ak ho poznas a si sa ho na to pytal, alebo si sa na to pytal Pluggeho, tak ok, beriem, inak su to len, ako si to pekne napisal, tvoje hypotezy a dojmologiu ja moc nemusim
23.07.2025 - 22:54:30
00
arrow_leftComby napísal:
Tiež nerozumiem hejtu na Rogliča, čo tu bol v tejto téme (napr. niečo s ponožkami).

Preco by "to s ponozkami" mal byt hejt :^)
Bolo to nezvycajne, zaujimave, nenosi sa to uz bezne a clovek by to u profila necakal. Nakoniec vzniko na internetoch par vtipnych meme obrazkov, ale ze by bol ucel Roglica hejtovat (fakt sproste slovo), tak to urcite nie.
A vtipne to bolo aj v tom kontexte, ze vela hobby cyklistov riesi svoj cykloohoz a vzhlad ovela viac ako svoj vykon a potom pride profik, jeden z najlepsich, a v etape na najprestiznejsich pretekoch si supne clenkove ponozky a vyjde kopec s 5.5 W/kg :)
23.07.2025 - 23:08:57
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up