Kubicasport sa v tomto fore niekolkokrat spomina, ale samotnu kolonku medzi obchodmi zatial nema a myslim, ze si ju zasluzi...
Chcem sa len podelit o skusenosti. Nedavno som si kupil od Kubicu Haibike Tension http://www.kubicasport.eu/produkt/1270/Haibike-Tension-X.9-/-X.0---bezkonkurencna-cena!/
Kedze som z BA, bol problem ako to zrealizovat. Povodne som sa chcel zastavit v Ziline osobne, ale situacia sa zmenila a tak som nakoniec kupoval cely bike "naslepo", s tym, ze mi ho poslu kurierom.
Bike napriek dobremu zabaleniu prisiel poskodeny. Musel dostat pocas prepravy riadnu "supu" - mal zlomenu packu prehadzovaca a dokonca preliacenu trubku na rame!
A prave tu sa prejavuje skutocna kvalita a serioznost obchodnikov - ihned po telefonate do obchodu sme sa dohodli, ze Kubicasport objedna noveho kuriera ktory vyzdvihne bicykel, nasledne presetri reklamaciu a posle obratom do BA novy kus. Presne tak sa aj stalo a ja som mal za 4 dni doma vyreklamovany a este lepsie zabaleny (rozbaloval som ho asi 20 min
Vzhladom k mojim skusenostiam s kaktus bikom, kde som dva mesiace neuspesne reklamoval prasknutu kostru na mojej starej meride je toto presne opacny, seriozny a profesionalny pristup.
Uz som rozoberal aj pol palety obkladaciek ked som kupoval na kupelnu to ste mali vidiet tie pohlady...
dodo
Tak vidíš ..tento príspevok už má nejakú hodnotu... pretože si každý kto si ho prečíta dá pozor napríklad na tie škrabance a podobne ... lepšie ako ten predchádzajúci kde sa len osočovalo bez konkrétnych obvinení. Myslím že k tomuto sa už môže vyjadriť aj "vedúci"
ok a ako to vidím ja, možno budem zdlhavý, ale musím to napísať polopate:
so zákazníkom sme si v priebehu 2.až 22.4 vymenil 23 mailov.
Kde sme sa dohodli na:
-Haibiku Editone XT cena 859,-
-vidlica tam bola v strieborná RS Recona s možnosťou výmeny za bielu za príplatok +40,- ale ako citujem z jeho mailu: uz iba poriesit tu bielu vydlu nejako.. ale ak to nebude mozne tak neva..
-s Avid Elixirami 5 brzdami - dohodnutý príplatok +60,-
-na Editone Rx 19,5"bielom ráme.
Kedže zákazník je od Žiliny cca 140km a chcel si bike pred kúpou vyskúšať tak sme sa dohodli na sobotu ráno o 8hodine,aby sme mu to stihli v priebehu doobedia skompletovať.
zákazník prišiel v sobotu 23.4. o 8,00. ukázal som mu 3bicykle:
1/ Haibike Edition XT , z ktorého by išla všetka výbava- ShimanoXT a strieborná RS Recona
2/ Haibike Editon RX pro - z ktorého bolo potrebné demontovať Avid Elixir 5brzdy s kotúčmi
3/ Haibike Editon Rx 19,5" biely - z ktorého bolo potrebné demontovať výbavu a namontovať XT výbavu a Elixiry brzdy- pred demontážou si zákazník mohol aj bike vyskúšať , aby vedel či mu sadne... aj si ho vyskúšal
problém vznikol vtedy, ked zákazník požadoval bielu vidlicu RS Recon namiesto striebornej a nebol ochotný doplatiť 40,- , hoc túto sumu som mu napísal aj do mailu a na bielej vidlici netrval. Vysvetlil som, že som ochotný mu vyskladať bike podľa jeho priania z troch bicyklov a neúčtovať mu žiadne náklady, hoc bicykel je už zlacnený, ale tú striebornú vidlicu nemám kde využiť a ten doplatok by mal byť 40,- eur. a vlastne mu ponúkam model Haibike editon RX pro čierny , kde už je sériovo XT s elixirami a RS Recon čierna za tú istú sumu 959,- eur. povedal, že je ochotný za tú bielu vidlicu doplatiť iba 20,- eur. čiže cena celkom 939,-.
samozrejme som sa aj pripravoval na sobotný nápor zákazníkov, doplňal som si biky do obchodu-zveril som ho kolegovi ,aby mu odpovedal na otázky a nechal zákazníka vyskúšať biky.
po chvíli som za ním prišiel a povedal, že som ochotný to poprehadzovať aj za tých jeho navrhnutých 939,- , aby bol spokojný, kedže prišiel z daleka... na to mi ukázal, že na jednom biku je vidlica poškriabaná- pošúchaním sme zistili, že to je len pozostatok z ochranej folie a jediný ťuk bol zo spodu o veľkosti 1mm štvorcový !!!prisahám!!! a na to som mu povedal, že takýto ťuk vieme zatrieť farbou na to určenou. ale ak sa mu neľúbi takéto riešenie, viem mu dať aj novú vidlu z iného biku a ukázal som mu novú vidlu.... a na druhom biku bol malinko škrabnutý volant s predstavcom, ale ten nešiel na jeho bike.
na to povedal, že nebol spokojný s prístupom a že meral takú diaľku...
boli sme ochotní vytvoriť mu bike podľa jeho predstáv, prehadzovať gratis 3 výpredajové bicykle medzi sebou a vytvárať si tak komplikácie, pretože tie dalšie dva , čo mi ostanú tiež treba niekomu predať a ľahšie predáte katalogový bike ako skladačku.. asi by bolo jednoduchšie 2.4. odpísať na prvý mail, nemáme a nieje možné.
poobede som mu ešte napísal mail, nakoľko ja nemám rád nevysvetlené veci a nespokojného zákazníka a som rád s každým zadobre, ale asi sa treba niekedy viacej tlačiť do ...- ked ja to tak nerád. je to dalšia skúsenosť do života.
Ps- sobota 23.4. bola pekná, bicykle sa popredali a medzi nimi aj nejaké Haibiky bez prerábok...
a hoci teraz cez sezonu pracujem aj viac ako 12hodín denne, snažím sa vyhovieť každému, ale nie vždy to vydá.
odpoviem aj na toto. SLX kľuky s rockringom sme mali na pulte cca 4 kusy. Posledné sa predali asi týždeň pred Vašim príchodom. Nakoľko náš zahraničný dodavateľ ich už nemá -tiež mu nejaký čas trvalo ,kým mi odpísal a slovenský importér ich nevozí , nevieme ich už dodať.
po obdržaní objednávky sa zákazníkovi vždy ozvem telefonicky alebo mailom a informujem ho o objednávke.
"Jednání pánu v prodejně si nemohu vynachválit. Všem doporučuji
Jen mám pocit, že si pan Kubica najal na sobotní dopoledne komparz, protože tolik lidí co se tam nahrnulo jsem viděl naposled při otevření Mototechny se zásobou nových Škodovek
http://www.bike-forum.cz/forum/felt-q820-vs-spesl-hardrock-pro-vs-haibike-edit-sl.html#comment1614084
Ocenuju také přístup personálu, ochotný, poradí, rozumí tomu, přitom nic nevnucuje.
Kolo má něco přes 100km ( staré, které stálo stejně bylo při tomto čísle na třetí reklamaci:D) a šlape jak hodinky, takže max. spokojenost
K tym manimulacnym skrabancom co sa tu riesili radsej
Osobne si myslim, ze je velmi velmi malo obchodov s takto pozitivnym pristupom a ochotou ako je KUBICA. Cize to zhrniem. Dohoda
Tak ak je bike určený do výkladu a nikdy "neuvidí" asfalt, terén, ... tak prosím, ok.
Ale riešiť takéto somariny keď s ním chcem jazdiť, tak to už je aká haluz.
takze mohol mat vsetko OK, tie skrabance mozu vzniknut prave pri takom masovom prehadzovani komponentov
Katko o tych autach by som radsej nehovoril, tam su zas ine vychytavky
Myslim, ze bike bez skrabanca na pulte nenajdes(ak je uz zmontovany)