Kubicasport sa v tomto fore niekolkokrat spomina, ale samotnu kolonku medzi obchodmi zatial nema a myslim, ze si ju zasluzi...
Chcem sa len podelit o skusenosti. Nedavno som si kupil od Kubicu Haibike Tension http://www.kubicasport.eu/produkt/1270/Haibike-Tension-X.9-/-X.0---bezkonkurencna-cena!/
Kedze som z BA, bol problem ako to zrealizovat. Povodne som sa chcel zastavit v Ziline osobne, ale situacia sa zmenila a tak som nakoniec kupoval cely bike "naslepo", s tym, ze mi ho poslu kurierom.
Bike napriek dobremu zabaleniu prisiel poskodeny. Musel dostat pocas prepravy riadnu "supu" - mal zlomenu packu prehadzovaca a dokonca preliacenu trubku na rame!
A prave tu sa prejavuje skutocna kvalita a serioznost obchodnikov - ihned po telefonate do obchodu sme sa dohodli, ze Kubicasport objedna noveho kuriera ktory vyzdvihne bicykel, nasledne presetri reklamaciu a posle obratom do BA novy kus. Presne tak sa aj stalo a ja som mal za 4 dni doma vyreklamovany a este lepsie zabaleny (rozbaloval som ho asi 20 min
Vzhladom k mojim skusenostiam s kaktus bikom, kde som dva mesiace neuspesne reklamoval prasknutu kostru na mojej starej meride je toto presne opacny, seriozny a profesionalny pristup.
Brali sme od nich dva biky pre manzelku a mna. Prvotna komunikacia prebiehala mailom kde musim pochvalit p.Kubicu za jeho trpezlivost s mojimi otazkami a dohadovanim sa. Niekedy sa mi zdalo ze uz ma posle kade lahsie ale nie vzdy mi vsetko vysvetlil a odpisal na to na com som sa pytal...
Po dohovore mailom sme sa stretli manzelka vyskusala bike kupili sme este nejake prilby a sli domov.
Pristup k zakaznikovy super ceny myslim tiez
Dakujeme a odporucame!
dodo
aj komunikácia aj prístup
Zhodou okolností som bol dnes zajednať nový bicykel http://www.kubicasport.eu/produkt/1991/Haibike-Q-RX-2010/ a s prístupom zrejme "mladého" Kubicu som bol veľmi spokojný. Bicykel mi predviedol, na všetky moje otázky zodpovedal, bol objektívny. Keď som sa rozhodol, že si ho zajednám /mal som ho samozrejme už vyhliadnutý/ tak dokonca ani netlačil na pílu a odporúčil mi aby som sa najskôr previezol. Vystupovanie a prístup naozaj na úrovni. Moja požadovaná výmena riadítok bez problémov. Jednoducho z doterajších skúseností môžem len odporúčiť. A nezanedbateľná je aj výborná cena.
Keď sme u správania typu - "necítim z Teba peniaze - nevenujem sa Ti", tak po dlhoročných skúsenostiach so Žilinskými obchodmi môžem povedať, že tento neduh sa v rôznej miere nachádza vo všetkých obchodoch. A práve u Kubicu som ho cítil minimálne, ak vôbec..
Ku štýlu predaja. Je to tak všade, ak tomu nerozumiete, tak Vám nahovoria, že aj Liberta je zjazdový tuti fruti stroj.
A súhlasím s tým, že všetci sme len ľudia. Áno, človek by mal byť milý, ale každý sme jedinečný a tým vicej jedinečný v rôznych časových bodoch. Je kapitalistickovykorisťovateľskou úchylkou si myslieť, že za každých podmienok je nutné sa usmievať, podliezať, ceriť zuby aj keď je nám v tú chvílu nahovno. každý má pravo byť človekom a nie strojom. Bohužial sme sa naučili zakrývať emócie a byť unifikovanými.
Ja ked som kupoval u neho bike tak si ma stary veduci absolutne nevsimal obsluhoval ma mlady veduci az ked som ho siel platit tak spozornel a zacal sa mi venovat pan Kubica st.
Ak sa sťažuješ tak sa sťažuj konkrétne.... máš tu priestor, napíš čo si konkrétne chcel a v čom ti nebolo vyhovené podľa tvojich predstáv. Myslím že je to aj voči nemu seriózne, pretože nie vždy je chyba v predávajúcom.
Sú desiatky obchodov kde vás denne niekto naserie a nerozoberá sa to tu ... tak neviem prečo toto hej? ...a hlavne takým spôsobom ako volodaM.
či to už daný predajca číta alebo nie, je len jeho vec, každopádne sa to nejakou tou cestičkou asi ku každému dostane... ako príklad uvediem túto tému - post249043.html#p249043
takže mazať sa nič nebude...