sice nie v lidli, ale od zajtra v kauflande vaha na batozinu za 5 €.
Včera som si 1ks kúpil, majú to v stojane s akciovým tovarom na začiatku hlavnej uličky, 4,99e, nenápadná šedá krabička cca 15x10x3cm.
Dá sa vyskúšať priamo na mieste, treba vytiahnuť plastový prúžok aby sa aktivovala batéria.
Meria/ukazuje na displeji v kg, s presnosťou na 10g, môj bike 9,45kg.
Nevideli ste tú prilbu ešte niekde na predajni sa válať?
Prišiel som zo zahraničia minulý týždeň a neskoro som si všimol akcie, a už som ju nikde nevidel..
Príp. ak niekomu nesedí 57cm tak sa ozvite, dííky.)
práve som videl v lidli na galvaniho tie "profi" cyklo gate, co boli aj s trakmi, pôvodne za cca 17e, tak ich mali za 8e. M, L a tuším aj XL som tam videl.
Ta kapacita vstavanej baterie nabije dnesny priemerny smartphone asi na 60%, zaujimalo by ma aky prud moze dat ten solarny panel na vystupe, aby sa nevybijal telefon rychlejsie ako sa vobec nabija. Pre komfortne dobijanie by to chcelo aspon 1000mAh, co z panelu pravdepodobne nebude mozne dostat
ten panel nenabija priamo telefon, na to je tam ta bateria. panel je slaby, mozno tak 1W +- ak to nechas cely den prazit na slnku mozno to nabije tu vstavanu bateriu ledva a z nej potom nabijas fon
Ja mam 10000mAh powerseed a uz mi par krat zachranila telefon. Ale ozaj je to dost tazka tehlicka. Hodi sa skor na take expedicie kde sa 300g strati...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Včera som si 1ks kúpil, majú to v stojane s akciovým tovarom na začiatku hlavnej uličky, 4,99e, nenápadná šedá krabička cca 15x10x3cm.
Dá sa vyskúšať priamo na mieste, treba vytiahnuť plastový prúžok aby sa aktivovala batéria.
Meria/ukazuje na displeji v kg, s presnosťou na 10g, môj bike 9,45kg.
Prišiel som zo zahraničia minulý týždeň a neskoro som si všimol akcie, a už som ju nikde nevidel..
Príp. ak niekomu nesedí 57cm tak sa ozvite, dííky.)
http://ekonomika.idnes.cz/retro-tyden-v-lidlu-0ox-/ekoakcie.aspx?c=A150616_122750_ekoakcie_fih
pozrem dnes
http://hn.hnonline.sk/ekonomika-a-firmy-117/cesky-lidl-sa-vratil-do-socializmu-po-mlieko-v-sacku-museli-ist-az-na-slovensko-805808