idem robit prvy nakup na wiggle a nasiel som toto: http://www.wiggle.co.uk/referal.aspx
takze hladam niekoho kto uz je zakaznikom. ja by som mal dostat okuliare a dotycny 10% cize nejakych 10-15 libier.
ak som to dobre pochopil...
Tak mám menší problém, objednával som už druhýkrát z wigglu, lenže tentokrát to posielali cez ParcelForce, nie DPD ako naposledy. No a tu je ten problém, vie niekto, kde má táto firma sídlo na Slovensku (Bratislave)? Pretože v sledovaní zásielky je napísané, že ma doma nezastihli, čo je pochopiteľné, keďže doobeda doma nie som. Tak som rozmýšlal, že to vyberem osobne, lenže netuším kde
Parcelforce chodí klasicky slovenskou poštou, aspoň mne tak prišla vidla z UK...ale nie na klasickú poštu ale do balíkového depa...zavolaj na infolinku sl. pošty, určite ti poradia...nechali mi v schránke lístok, ale nie ten klasický žltý, ale biely s mobilným číslom na kuriéra...
Tak dnes som našiel v schránke lístok na vyzdvihnutie balíku (samozrejme kuriér došiel doobeda, keď je jasné, že väčšina ľudí nie je doma ). Došlo to normálne cez Slovenskú poštu.
Ale čím ma naozaj nasrali, je to, že kuriér napísal na ten lístok inú poštu, čiže som sa trepal ako blbec na poštu, kde ten balík nebol. Proste magor Nakoniec sa to vyriešilo cez jeden telefonát, našťastie.
Samozrejme, nebola by to Slovenská pošta, keby tá krabica nedošla poriadne otlčená To sa mi s DPD alebo UPS stať nemôže, vivat štátny podnik a Fico
Ale aby som len nekrivdil, tak ten balík sem došiel v rekordne krátkom čase, v utorok podvečer to posielali a štvrtok už zvonil kuriér (v stredu večer to už bolo na Slovensku, poďľa trackingu), ale keďže doobeda, tak som to mal až dnes.
V prílohe ako dopadla krabica helmy, naštastie len krabica
Sorry za kvalitu fotiek, nemal som poruke foťák ..
preco myslis ze to dala tak do smutku prave slovenska posta? je pravda ze pri nich obcas clovek dostane aj mlade, ale ja mam podobny problem aj s kurierskymi sluzbami...niekedy sa bojim tie torza balikov aj otvorit ze co sa mi z nich vysype
Tak zatiaľ sa mi niečo podobné s UPS alebo DPD nestalo. A navyše v tomto prípade bolo jasné, že za to môže Slovenská pošta, keďže jej prelepky boli rovnako poškodené ako krabica
Inak o tom UPS som už počul, kamarát tam tiež minulý rok brigádoval a niečo podobné spomínal.
no prvý krát som aj ja objednal od WIGGLE, tak som zvedavý - vo štvrtok objednané, piatok letisko Heathrow, dnes rano už balík v Bratislave - zajtra mi to snáď teda donesú...
Som poztívne šokovaný! Nechal som si poslať obyčajne(nie fast). Poštovné zadara. Prišlo to za 4 dni, z toho 1 deň bol Nový rok. Všetko tak, ako bolo objednané. SUPER
Niektorí miestni obchodníci by mohli ísť k wiggle na školenie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.parcelforce.com/portal/pw/ju ... d=26300677
tu majú ako partnerov GLS a EMS (čiže pošta)...
Ale čím ma naozaj nasrali, je to, že kuriér napísal na ten lístok inú poštu, čiže som sa trepal ako blbec na poštu, kde ten balík nebol. Proste magor
Samozrejme, nebola by to Slovenská pošta, keby tá krabica nedošla poriadne otlčená
Ale aby som len nekrivdil, tak ten balík sem došiel v rekordne krátkom čase, v utorok podvečer to posielali a štvrtok už zvonil kuriér (v stredu večer to už bolo na Slovensku, poďľa trackingu), ale keďže doobeda, tak som to mal až dnes.
V prílohe ako dopadla krabica helmy, naštastie len krabica
Sorry za kvalitu fotiek, nemal som poruke foťák ..
P.S. brigadujem v UPS tak vim ako to je
Inak o tom UPS som už počul, kamarát tam tiež minulý rok brigádoval a niečo podobné spomínal.
Vo stvrtok poobede objednavane (10+ veci),v piatok odoslane, utorok doobedu doma. Vsetko super a velkosti sadli. odporucam
Niektorí miestni obchodníci by mohli ísť k wiggle na školenie
No ja mam zaujem tiez o sedlo: http://www.wiggle.co.uk/p/Cycle/7/Selle_Italia_SLR_XC_Gel_Flow/5360036405/
ach to nie, to by som už potom zobral NOKON
prihodil som dva plášte - treba zbrojiť na leto