Tiež ma objav stathunters nakopol vyfarbovať políčka
Stravu som začal používať v čase, keď moje jazdenie malo prudko klesajúci trend a teraz len smutno pozerám do mapy, kde všade som kedysi bol a nemám to vyfarbené. Na začiatok skúšam vyplniť prázdne miesta v blízkom okolí, aj keď je to niekedy na viac krát, keď je každý štvorček v inej doline a prepojiť ich do jedného výjazdu je celkom komplikované. Ale ako motivácia navyše je to super
Mne je tiež smutno z toho, ako som jazdil na celom SK (súťaže, dovolenky). Pojazdil som veľa kútov na celom SK, ale ešte keď som nemal GPS. Takže moja Strava heatmap je veľmi skromná oproti tomu aká mohla byť
Palo TT Mňa veľmi motivujú heatmaps, tieto “štvorce” a hlavne VKL a VKŽ - objavil som veľa pekných mies aj mimo hlavý cieľ záujmu - lebo cesta je cieľ. Mňa motivuje aj Everesting, čo by som na MTB chcel skúsiť teraz už aj 10k. Však celoročné jazdenie okolo svojho rybníka ma nebude baviť a aj vtedy sa dá týmto namotivovať, už ken ísť na cestu za domom kde som vživote nebol, ale treba vyfarbiť mapu, alebo dať ten kopec x-krát za sebov kým nenastúpam čo ja viem napr. Elbrus
Ha som začínal už ako
dieťa keď som si do máp ktoré boli v Zlatých stránkach vyfarboval cesty a obce kde som bol/šiel. Hlavným cieľom boli všetky Oravské obce, potom aj poľská časť. Teraz nemusim perom nič vyfarbovať