Schvalne som to nepisal tam kde vsetci. Moj nazor je iny. Mozem ho lutovat, mozem mu priat zdravie ale podla mna si za to kazdy moze sam. Mna by ani nenapadlo nieco take.
Ale tak chapem ze miestna komunita je silno za ked sa clovek dochrame na
biku pri gravity jazdach. Keby ho sundalo auto na ceste nenapisem ani pismenko a hned mu poslem eura ale s tymto ja osobne nesuhlasim a mozes ma za to nenavidiet.
Nezmyselna argumentacia. Ak by si sa dochramal tak, ze ta na
cestaku sunda auto, ver mi ze by sa v diskusiach naslo kopec cynickych tupych zaostalych ludi bez socialnej aj emocionalnej inteligencie, ktori by v ta v tom slusnejsom pripade kopli do guli s dovetkom, naco riskoval, naco vyplakava, jeho problem. Mohol sa bicyklovat tam, kde nejazdia auta, moznosti v BA ma dost. Ale aj: mohol ist pomaly za krajincou, nemusel ist v zjazde 70, atd, atd. Svojim sposobom by mali pravdu. Ty aj on ste sa rozhodli pre konicek s urcitou davkou rizika, ktoru nemusite podstupovat. Sam si si kupoval bicykel, na ktorom budes rychlejsi, nie na ktorom budes bezpecnejsi. Na zamyslenie ale je, ze sa najde hrstka ludi, ktora sa podpise pod nieco take na bikerskom fore
...Chlapec mal len navyse 20r, teda ine zmyslanie a postoj k riziku, ale nevsimol som si, ze by 'vyplakaval'.