To tesnenie (v hodnote par halierov) sa da objednat len ako sada tesneni (od Avidu) a stoji 10-15 EUR!!! S ostatnymi tesneniami zo sady si mozete vytriet......
Ked pride tesnenie je potrebne
brzdu naplnit kvapalinou 10 EUR, odvzdusnit, zalozit nove platnicky (stare mi slahol do kosa a teoriu o vypalovani som sa mu hanbil predostriet

).
No a k tomu si treba pripocitat drahocenny cas chlapika v servise. Celkova oprava bude teda v rozpati 40 - 50 EUR !!! A to vsetko kvoli odflaknutej praci v Avide, kvoli niecomu za co vobec nemozem

. Servisak mi este povedal, ze on by si nikdy
brzdy od Avidu nekupil

a co som mal tak robit, ked boli zalozene od vyrobcu bajku? Mal som k 1500 euram doplatit dalsich 300, kupit si nejake Magury a Avidy zahodit????
Je to cele na hovno!
Reklamacia udajne pripada do uvahy len vtedy, ked navstivim predajcu, u ktoreho som bike kupil.
Poslal som dnes mail vyrobcovi a spytal sa na tu ich predajnu a servisnu "politiku". no pekne ... vidíš aký si šikovný a nevešaj hneď hlavu.
Tesnenie sa dá vyrobiť ... neviem aké máte možnosti tam kde bývaš no tu u nás je firma ktorá sa zaoberá výrobou tesnení a myslím že vyrobiť taký krúžok nebude stáť viac ako nejaké 2-3 eurá ... je len potrebné ich upozorniť že to musí byť z materiálu, ktorý je vhodný na brzdovú kvapalinu. S tými platničkami ... to je len pokus s tým vypalovaním, môže no nemusí vyjsť ... Brzdová kvapalina ... ja osobne mám doma ešte niečo viac ako 4 dcl, takže tiež by si nemusel kupovať novú ak by si našiel vo svojom okolí niekoho kto ju má a kto ti to naplní a odvzdušní ... tým by si ušetril aj prachy za
servis ...
Tvoj hnev chápem, no Avid by som neodsudzoval a servisáka poslal do zadnice, tiež tu poznáme takého ktorý ofrfle všetko čo nebolo kúpené u neho v predajni.
Zaujímalo by ma akému / ktorému výrobcovi si posielal mail? Avid????

klídek ...
Pošli mi PM a niečo vymyslíme ...