Lokalizácia
Formulár sa odosiela
....po tom ako vyberiete retaz z flase...tak ju este preplachujete vodou alebo nieco podobne....
ja som len pretrel handrou..a hned namazal (som mal naponahlo)..ale teraz dodatocne rozmyslam ...ze ked tam ostalo trosku benzinu ktora sa nasledne zmiesa s mazivom tak to moze degradovat mazacie schopnosti maziva..ci?
Zobraziť komentár 09.07.2013 - 21:34:48
00
vecer vytiahnem,namazem rano pretrem nahodím a jazdím :).Je to iba reťaz-Carpe Diem :)
Zobraziť komentár 09.07.2013 - 21:38:03
01
inač na bajk sem tam používam aj odmastnovač z lidlal tento: celkom púšta fajne špinu a neničí lak a myslím že inak neničí bike :) a stojí asi 1L okolo 1 € a máš to .... pozor nevravím že s ním čistím reťaz

Ta U5 je hádam najlepší odmasťovač voči cene
Zobraziť komentár 09.07.2013 - 23:20:36
00
....po tom ako vyberiete retaz z flase...tak ju este preplachujete vodou alebo nieco podobne....
ja som len pretrel handrou..a hned namazal (som mal naponahlo)..ale teraz dodatocne rozmyslam ...ze ked tam ostalo trosku benzinu ktora sa nasledne zmiesa s mazivom tak to moze degradovat mazacie schopnosti maziva..ci?

ten technicky tam dlho nebude vyprchá rýchlo ale asi naj by bolo prepláchnuť v destilke
Zobraziť komentár 09.07.2013 - 23:22:24
01
potom este do ultrazvukovej cisticky a pre istotu sterilizovat :D
taketo dokladne cistenie robim ked mam cas - necham rozpustadlo vyprchat, ked mam casu menej, tak sa nebudem pustat do cistenia a iba namazem....
Zobraziť komentár 10.07.2013 - 09:11:28
01
potom este do ultrazvukovej cisticky a pre istotu sterilizovat :D
taketo dokladne cistenie robim ked mam cas - necham rozpustadlo vyprchat, ked mam casu menej, tak sa nebudem pustat do cistenia a iba namazem....

osobne to chápem ako tak na cestáku na horáku je to samoúčelne
Zobraziť komentár 10.07.2013 - 09:13:03
00
prva cast je s umevom, dokladne cistenie = technicak.....
Zobraziť komentár 10.07.2013 - 09:21:04
00
a neposluzi rovnako dobre ako technicky benzin aj obycajny?
Zobraziť komentár 10.07.2013 - 12:09:13
00
Posluzi, ale nekupis ho vo flasi v drogeri alebo vo farbach a lakoch :D A nebude tak pekne "vonat".

U mna:

1. dokladne cistenie ked mam cas:
A: ked sa mi nechce zhadzovat retaz tak takou tou prackou na retaz naplnenou cyklostarom. Nasledne oplachnem vodou, vysusim (stlacenym vzduchom vyfukam ked sa ponahlam). Dokladne namazem cimkolvek co zrovna doma mam na mazanie retaze (zvycajne Finish Line dry lube alebo nieco podobne). Hotovo.
B: dokladnejsie, ked sa mi chce zhadovzat retaz, tak ju ponorim celu do technickeho benzinu v odrezanej PET flaske. Riadne pretrasem, vyberem, poutieram, vysusim. Dokladne namazem cimkolvek co zrovna doma mam na mazanie retaze (zvycajne Finish Line dry lube alebo nieco podobne). Hotovo.

2. Na rychlo:
Vezmem handru nastriekam na nu trochu WD40, a celu retaz riadne utrem od spiny. Pri silnom znecisteni opakujem. Nasledne vezmem inu cast handry, co je sucha, a celu retaz este raz poutieram. Namazem cimkolvek co zrovna doma mam na mazanie retaze (zvycajne Finish Line dry lube alebo nieco podobne). Hotovo

:D
Zobraziť komentár 10.07.2013 - 13:51:27
00
Takze to bude vlastne to iste technicky a obycajny :D
Finish line dry? Zevraj to leúi dost spinu :)
Zobraziť komentár 10.07.2013 - 14:14:43
00
hosi ahojte,

mam otazku ohladom Cyklostar-u, cyklostar sa riedi vodou alebo sa pouziva koncentrovany?

Mal som doma 100ml vzorku, ktoru som dolial 400ml vody a potom rozprasovacom nastriekal na retaz, kazetu atd, ale zeby to fungovalo sa mi nezdalo.

Kde sa stala chyba? Diky
Zobraziť komentár 04.08.2014 - 22:15:08
00
že si to zriedil s vodou.
Zobraziť komentár 04.08.2014 - 22:26:07
00
Takze sa pouziva koncentrat?

Nechapem preco sa ma podla navodu riedit.
Zobraziť komentár 04.08.2014 - 22:52:13
00
Keomatepo je tam napisane "vodou rieditelny a biologicky odburatelny", ale v postupe sa pise ako sa ma aplikovat. Nikde sa tam nespomina, ze ho mas riedit, alebo vyliat do prirody :)
Zobraziť komentár 04.08.2014 - 23:42:06
00
Pouzitie : Koncentrat CykloStar original nalejte do 0,5l mechanickeho rozprasovaca a doplnte vodou. Takto pripraveny roztok nastriekajte na znecistene miesta bicykla.

Mam, teda mal som 100ml vzorku, tento navod sa asi pouziva na vacsie balenia, kedy si clovek moze namiesat roztok lubovolnej koncentracie, inak mi to do hlavy nejde.

Nevadi, zase som o nieco mudrejsi :D
Zobraziť komentár 05.08.2014 - 00:16:38
00
keyboard_arrow_up