Cafte. Neviem, ci to chapem dobre....cim vacsi priemer, tym mensi brzdny ucinok ale tym mensie zahrievanie brzd a cim mensi priemer, tym vacsi ucinok ale vacsie zahrievanie?
Resp. co je lepsie na zjazdy? Vacsi kotuc alebo mensi?
no, kiwarius vyzera to tak, ze si tie kotuce vazne odpalil, kukni to lepsie ako to vyzera, skontroluj samozrejme aj dosticky. skus to vycistit - uvidime. co ma ale uplne uchvatilo je ten tvoj KIWI-SKRECOK
no zisiel som tie sachty az dole, a este to brzdilo ako tak. tak neviem,dnes idem do servisu na "povinnu prehliadku" po 150 km bo som bike len pred tyzdnom kupil tak uvidim co povedia.
osobne si myslim tak ako som to uz pisal ze to bude tym ze boli nove platne ale xcel som pocut odborny nazor.
na to nemozes tak zhurta, to musis opatrne postupne zajazdit. sak uvidis co povedia v na prehliadke
to mas fuk
sak som sa snazil ze brzdit tak v davkach ale asi som neodhadol pomer sklon kopca-vaha sak uvidime.
zda sa mi ze niekto pisal ze to necitit kotuc ale tesnenia ako ***** (neviem ci to je pravda abo si to mozno len zle pamatam)
inak co sa stane so specenym kotucom? prekrystalyzuje alebo co? sa akoze neda pouzivat? a co ked ho budem dalej pouzivat? to ze je "speceny" je len povrchova uprava? alebo celkovo zmeni strukturu a tak aj jeho vlastnosti budu onicom...
to MuF ako vsetci vieme z fyziky ocel meni zmenami teploty vlasntnosti. to vsak pri takych teplotach ze by ti to roztavilo vsetko okolo. ja by som dosticky najskor vymenil, ked nie tak opracoval pilnikom. kotuc by som asi vysmirgloval nejakou 400-vkou. vlastnosti to na celom kotuci nezmeni.
Fundovana odpoved je tu http://www.fpt.tnuni.sk/kfim/predmety/rocnik1/nauka_o_materiali/pdf/popustanie.pdf
alebo tu http://sk.wikipedia.org/wiki/Pop%C3%BA%C5%A1%C5%A5anie,
ale treba jej rozumiet (je to mimo mojho ramca).
V kazdom pripade obecne prehriatie kotuca nie je dobre, pri lacnejsich kotucoch (mech. Shimano) dochadza k strate pruznosti kotuca a tento ma potom tendenciu sa krutit (krivit, vlnit). U kvalitnejsich kotucov vsak tento jav nebol v praxi pozorovany - kamarat ma >110kg, jazdi pravidelne maratony, kotuce 160/160mm, Sram 4-piest (= Grimeca 8/Shimano XT), kotuce maju sivo-fialovu farbu, ale nestratili vlastnosti (zda sa).
ak som to teda dobre pochopil zahrievanie kotuca, sposobene brzdenim, zalezi nie len od rozmeru, ale aj od kvality pouziteho materialu (co je v podstate logicke ) mojou otazkou teraz ale je, ako sa da prehrievaniu kotuca resp. zapeceniu povrchu platniciek predchadzat???
... ako sa da prehrievaniu kotuca resp. zapeceniu povrchu platniciek predchadzat???
Rozumnym brzdenim. Nemozes hore na kopci packy stlacit a po X km ich pod kopcom pustit. Vzajomne trenie povrchov materialov sposobuje vytvaranie tepla. Brzdim preto, lebo musim, nie preto, aby som nesiel rychlo.
sak junaci mne to je jasne, ze k zahrievaniu brzdnej sustavy dochadza trenim kotuca o platnicky, co ma za nasledok zastavenie a ze pribrzdeni v podstate dochadza k premene kinetickej energie prenasanej z kolesa na kotuc na tepelnu a ze pri prehriati kotuca dochadza k poklesu brzdneho ucinku z dovodu neschopnosti kotuca absorbovat dalsie teplo....
tieto veci su mi jasne.
ak je jedina moznost zamedzenia prehriatia prerusovanym brzdenim,resp. nebrzdenim,tak stacilo napisat tuto jednoduchu odpoved, ze ina moznost neexistuje.
... ze pri prehriati kotuca dochadza k poklesu brzdneho ucinku z dovodu neschopnosti kotuca absorbovat dalsie teplo....
...
ak je jedina moznost zamedzenia prehriatia prerusovanym brzdenim...
Pokles ucinku brzdenia nie je len prehriatim samotneho kotuca a dosticiek, ale aj prekrocenim bodu varu kvapaliny, ktora sa zmeni na paru a ta je stlacitelna = brzda zmakne.
Moznosti:
- vacsi priemer kotuca pre lepsie chladenie alebo vetrany brzdovy kotuc, napr. Hope Vent;
- brzda s objemnejsim telom (vacsi brzdic) pre lepsi odvod tepla;
- organicke brzdove dosticky, ktore znesu vacsie zahriatie bez poklesu ucinku (treba empiricky hladat);
- brzdova kvapalina s vyssim bodom varu (napr. Motul Racing Brake Fluid, dry point 317°).
Dalsie moznosti (uz spomenute alebo nove ):
- brzdit prerusovane alebo nebrzdit vobec;
- nejazdit strme kopce;
- nejazdit vobec;
- schudnut.
teraz uz mam v tom totalny chaos.. neboli prave tie metalicke (ci ake si druhe od organickych) ucinne prave az po urcitom zahriati?
inak vdaka za tie linky, ale osobne mi vela nedali.. ani neviem ake teploty dosahuje brzda pri brzdeni.. ale myslim ze to bude nad 200°C.. podla wiki "2. pri teplote 200-300 °C – vylučujú sa karbidy." nie je toto co sa zda ako "spaleny kotuc"? alebo to prave dosticky "horia"?
Mozno som sa zle vyjadril:
Organicke dosticky lepsie izoluju brzdic od vznikajuceho tepla, takze skusit hladat take, ktore budu dobre brzdit aj po zahriati.
Ja pouzivam prevazne organicke dosticky bez problemov (Hope, Fibrax). Sintrovane (Hope) na novom kotuci strasne kvilili pri zohriati, tak som ich nahradil uz spominanymi organikami. Teraz po zajazdeni kotuca som dal spat sintrovane na vyskusanie - jedny kolesa nepiskali, druha sada kolies ano (pri rovnakych kotucoch Hope), takze uvidime. Obecne by sintrovane mali vydrzat vyssiu teplotu, ale ju aj viac prenasaju na piestiky. Mne sa zatial viac osvedcili organiky (nekvilia a brzdny ucinok ma nijako nelimituje).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
osobne si myslim tak ako som to uz pisal ze to bude tym ze boli nove platne ale xcel som pocut odborny nazor.
to mas fuk
zda sa mi ze niekto pisal ze to necitit kotuc ale tesnenia ako ***** (neviem ci to je pravda abo si to mozno len zle pamatam)
inak co sa stane so specenym kotucom? prekrystalyzuje alebo co? sa akoze neda pouzivat? a co ked ho budem dalej pouzivat? to ze je "speceny" je len povrchova uprava? alebo celkovo zmeni strukturu a tak aj jeho vlastnosti budu onicom...
Fundovana odpoved je tu
http://www.fpt.tnuni.sk/kfim/predmety/rocnik1/nauka_o_materiali/pdf/popustanie.pdf
alebo tu
http://sk.wikipedia.org/wiki/Pop%C3%BA%C5%A1%C5%A5anie,
ale treba jej rozumiet (je to mimo mojho ramca).
V kazdom pripade obecne prehriatie kotuca nie je dobre, pri lacnejsich kotucoch (mech. Shimano) dochadza k strate pruznosti kotuca a tento ma potom tendenciu sa krutit (krivit, vlnit). U kvalitnejsich kotucov vsak tento jav nebol v praxi pozorovany - kamarat ma >110kg, jazdi pravidelne maratony, kotuce 160/160mm, Sram 4-piest (= Grimeca 8/Shimano XT), kotuce maju sivo-fialovu farbu, ale nestratili vlastnosti (zda sa).
Rozumnym brzdenim. Nemozes hore na kopci packy stlacit a po X km ich pod kopcom pustit. Vzajomne trenie povrchov materialov sposobuje vytvaranie tepla. Brzdim preto, lebo musim, nie preto, aby som nesiel rychlo.
tieto veci su mi jasne.
ak je jedina moznost zamedzenia prehriatia prerusovanym brzdenim,resp. nebrzdenim,tak stacilo napisat tuto jednoduchu odpoved, ze ina moznost neexistuje.
aj tak vam dakujem.
...
ak je jedina moznost zamedzenia prehriatia prerusovanym brzdenim...
Pokles ucinku brzdenia nie je len prehriatim samotneho kotuca a dosticiek, ale aj prekrocenim bodu varu kvapaliny, ktora sa zmeni na paru a ta je stlacitelna = brzda zmakne.
Moznosti:
- vacsi priemer kotuca pre lepsie chladenie alebo vetrany brzdovy kotuc, napr. Hope Vent;
- brzda s objemnejsim telom (vacsi brzdic) pre lepsi odvod tepla;
- organicke brzdove dosticky, ktore znesu vacsie zahriatie bez poklesu ucinku (treba empiricky hladat);
- brzdova kvapalina s vyssim bodom varu (napr. Motul Racing Brake Fluid, dry point 317°).
Dalsie moznosti (uz spomenute alebo nove
- brzdit prerusovane alebo nebrzdit vobec;
- nejazdit strme kopce;
- nejazdit vobec;
- schudnut.
Nic ine mi uz nenapada...
teraz uz mam v tom totalny chaos.. neboli prave tie metalicke (ci ake si druhe od organickych) ucinne prave az po urcitom zahriati?
inak vdaka za tie linky, ale osobne mi vela nedali.. ani neviem ake teploty dosahuje brzda pri brzdeni.. ale myslim ze to bude nad 200°C.. podla wiki "2. pri teplote 200-300 °C – vylučujú sa karbidy." nie je toto co sa zda ako "spaleny kotuc"? alebo to prave dosticky "horia"?
chester pls nepis len preto aby si pisal
Organicke dosticky lepsie izoluju brzdic od vznikajuceho tepla, takze skusit hladat take, ktore budu dobre brzdit aj po zahriati.
Ja pouzivam prevazne organicke dosticky bez problemov (Hope, Fibrax). Sintrovane (Hope) na novom kotuci strasne kvilili pri zohriati, tak som ich nahradil uz spominanymi organikami. Teraz po zajazdeni kotuca som dal spat sintrovane na vyskusanie - jedny kolesa nepiskali, druha sada kolies ano (pri rovnakych kotucoch Hope), takze uvidime. Obecne by sintrovane mali vydrzat vyssiu teplotu, ale ju aj viac prenasaju na piestiky. Mne sa zatial viac osvedcili organiky (nekvilia a brzdny ucinok ma nijako nelimituje).