Cafte. Neviem, ci to chapem dobre....cim vacsi priemer, tym mensi brzdny ucinok ale tym mensie zahrievanie brzd a cim mensi priemer, tym vacsi ucinok ale vacsie zahrievanie?
Resp. co je lepsie na zjazdy? Vacsi kotuc alebo mensi?
idea dobra.. len to prevedenie hnus.. stred s aktivnou brzdiacou plochou mal byt spojeny cisto telami, tie pomocne "ciary" to zneprehladnuju a nie je to take pekne
neviem si spomenut na presny link.. ale take tuning komponenty, napodobeniny hope, xtr kotucov atd vyraba nejaka ceska firmicka... a keby si chcel uplne custom asi by sa dalo dohodnut
nie, to si nechcem kupit, len sa uz hodiny hrabem na nete pri hladani odpovedi na moje otazky ohladom kotucov a brzd... a toto bolo len ako info na rozsirenie obzorov... nech sa aj s vami podelim...
A Hope, musis definovat blizsie, typ, velkost a preco?
je to na tebe ci mozes dat... vyrobcovia odporucaju vacsie kotuce ako 160mm davat len na vidlice s nohami 32mm a viac. no ked nemas silne brzdy tak to ams fuk. cim silnejsi ucinok brzdy => tym skor vybite puzdra.
tak po dlhsom spekulovani a badani som sa rohodol a kupil tieto:
MAGURA Ventidisc 160 mm red
o par dni vam poviem vysledok mojho snazenia, ako z Avidov urobit normalne brzdy... Najviac som zvedavy, ako sa budu znasat s KOOLSTOP platnickami... Ako mi jeden mudry ujo povedal, vela zalezi od suhry platnicky-kotuc!!!
no tak ujo bol naozaj mudry.. od toho ti zavisi skoro vsetko...
trochu som to vytrhol z kontextu, to bola diskusia o porovnavani brzd, ako niekto chvali tie, druhy zas one... a pritom vymenou platniciek a kotucu a brzdovej kvapaliny/oleja dost vyrazne zmenis kvalitu brzdy... a niekedy ten isty kotuc si sadne resp. nesadne so sintrovanymi platnickami atd atd...
2davhan: mrzi ma, ze som netrafil tvoj vkus, prehodnotim to este...
Caute. Potrebujem radu. Chcem da svoj LF cocaine holke(chcem oceliaka ...) a kedze ona nejazdi ziadnu divocinu (a ja si chcem svoju pevnu vidlu nechat) kupil som RST launch RA ktora je len na kotuc s cim som ratal kedze mi doma zavadza nejaka promax mechanika a 160mm kotuc... no sa mi zda ze to slabo brzdi (a to som zazraky necakal!) teda ona aj brzdi, ale treba nato dost silu . tak by chcel vediet ci by pomohol 180 kotuc a ci to ta vidla vyrzi (32mm vnutorne nohy), alebo radsej zhanat novu brzdu? dik za rady.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dudo ten deravy alligator (myslim ze aj A2Z ma podobny) nekupuj. jeden to nahodil a akurat nadaval
jasne,aj to je pravda,ale kedze bude vacsi ako ten predtym,tak si myslim,ze to nebude take dramaticke
a naco nadaval u toho aligatora?
hrubka: 2mm
6-dierovy podla IS2000
material: ocel V4A
brzdova plocha: 15mm
vaha: 139g
kompatibilny s... (Avid, Formula, Hope, Hayes, Magura)
nie, to si nechcem kupit, len sa uz hodiny hrabem na nete pri hladani odpovedi na moje otazky ohladom kotucov a brzd... a toto bolo len ako info na rozsirenie obzorov... nech sa aj s vami podelim...
A Hope, musis definovat blizsie, typ, velkost a preco?
o par dni vam poviem vysledok mojho snazenia, ako z Avidov urobit normalne brzdy...
trochu som to vytrhol z kontextu, to bola diskusia o porovnavani brzd, ako niekto chvali tie, druhy zas one... a pritom vymenou platniciek a kotucu a brzdovej kvapaliny/oleja dost vyrazne zmenis kvalitu brzdy... a niekedy ten isty kotuc si sadne resp. nesadne so sintrovanymi platnickami atd atd...
2davhan: mrzi ma, ze som netrafil tvoj vkus, prehodnotim to este...
btw. v modrom su tie GOLDFREN, to bo tiez vazny kandidat (na predoslej strane)
Ja mam na gile+ 180 a vpoho.