Takže mám XCRku možno mesiac maximálne dva, no teraz pri dvíhaní predného kolesa prudko vyskočí a vydá dosť nepríjemný zvuk, robí to stále, neviem či je to ten správny výraz - vyskočí , no neviem to inak popísať. Ak ste sa s niečim podobným stretli budem len rád ak sa o to podelíte vo fóre...
pokial ide o suntour xcr
asi viem čo myslíš, ak sa nemýlim tak toto som pred cca mesiacom opravoval v servise.. no "opravoval" asi nie je najlepší výraz kedže tam nie je čo opraviť, hlavný problém, je v tom že olejová patróna čo slúži ako tlmenie je neotvoriteľná (neopraviteľná) jediná šanca je vymeniť tú patrónu za novú, tato sranda stojí 60 E ale mal by si to mať uznané v reklamačke.
myslim že s reklamačkou by nemal byť najmenší problém (neviem odkiaľ si to kupoval, ale určite sa nedaj odbiť - tažko si to mohol pokaziť ty), u nás sme to zreklamovali - akurat pre zákazníka to bolo dost nepríjemne kedže nemal vidlu cca 3 týždne, našťastie mal ešte daku straršiu RSTčku čo tam mal predtým tak sme mu zatial nahodili tú a mohol aspon jazdit
rozober ju a vo vnutornych nohach mas naspodku take 2 tycky ktorych spodok sa srubuje do spodnych noh...na tych tyckach mas hore raky taniere tak pod tie si daj aspon 3 kolecka z gomu ktore vystrihnes zo starej duse...kamos to tak zrobil na RST a uz to nevidavalo ten zvuk....ked nechapes ako to myslim tak mi napis na mail [email protected] a ja ti poslem foto
Co tam chces reklamovat?? To je pruzinova vidla, nie olejova !! To bude strielat horny doraz stale, len si na to musis zvyknut... Ja mam uz druhu XCRku, robi to aj mne, poznam to je to zvuk ze ta az pri srdci pichne ale musis to prezit iba... Tie pruziny pri spetnom chode nic nebrzdi cize to klepat bude navzdy...
vidlice xcr alebo teda lepsie povedane suntour az po taku raidonu maju volu , pri vracani tukaju je to sposobene tou patronou a nieje to vyrobna vada je to skorej vada toho ze je to vidla za 2 litre teda vlasne 66 evri
Co tam chces reklamovat?? To je pruzinova vidla, nie olejova !! To bude strielat horny doraz stale, len si na to musis zvyknut... Ja mam uz druhu XCRku, robi to aj mne, poznam to je to zvuk ze ta az pri srdci pichne ale musis to prezit iba... Tie pruziny pri spetnom chode nic nebrzdi cize to klepat bude navzdy...
Vidlice sa nerozdeľujú na pružinové a olejové. Existujú aj také, ktoré sú pružinové a súčasne olejové.
Čo myslíš tým strielat horny doraz stale ?
Pružiny pri spätnom chode nic nebrzdí? Tak to máš niekde asi poruchu.
aký máš ročník, Ja aj brat máme 2008 a žiadny problém. A je to vidla pružina + olej. čiže tú pružinu brzdí olej ak sa nemýlim (pružina pruží, olej tlmí). Podľa mňa to bude porucha a treba to ísť reklamovať.
toto robi moja rst capa t5 (a preto to ani neriesim ) ked z hocijakeho obruvnika zoskocim tak ked je na nej hmotnost je stlacena a ked sa odlahci prudko tak vystreli a ako keby narazila na doraz
mám XCR 100 LO a nerobí mi to.to olejové tlmenie je tam práve na tlmenie odskoku.a vidly sa naozaj nerozdeľujú na pružinové a olejové ale pružinové a vzduchové.olejové tlmenie sa využíva pri oboch typoch.jediný neduh s ktorým som sa stretol pri tejto vidle je ten že pri locknutí a nabehnutí na prekážku v rýchlosti (napr. na väčšiu puklinu v asfalte) vidla trochu buchne.dá sa to počuť aj na mieste (myslím nie za jazdy) keď ju zamkneš skúsiš stlačiť a uvoľníš.tak ju nelockujem na doraz iba dotiahnem cca do troch štvrtín.je to vidla z kategórie tých lacnejších takže zázraky sa od nej očakávať nedajú.ak to však búcha aj pri voľnej nelocknutej vidle niečo nie je v poriadku s olejovým tlmením a treba to reklamovať.už to tu bolo spomínané.
toto robi moja rst capa t5 (a preto to ani neriesim ) ked z hocijakeho obruvnika zoskocim tak ked je na nej hmotnost je stlacena a ked sa odlahci prudko tak vystreli a ako keby narazila na doraz
to je take tazke rozobrat a dat dokopi,?ta vidla je konstrukcne jednoducha,aj nie moc technicky typ ako ja vie ju sprovoznit.
rst capa t5 určite nemá olejové tlmenie..pravdepodobne bude búchať pri odskoku stále
ja dobre viem ze to nema olej:D sam som ju mal par krat rozobratu,podla mna je chyba v spodnej nohe,kde je spojeny dolny srob s kovovou tyckou,ktory dakedy sa sam od seba oddeli.treba rozobrat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
asi viem čo myslíš, ak sa nemýlim tak toto som pred cca mesiacom opravoval v servise.. no "opravoval" asi nie je najlepší výraz kedže tam nie je čo opraviť, hlavný problém, je v tom že olejová patróna čo slúži ako tlmenie je neotvoriteľná (neopraviteľná) jediná šanca je vymeniť tú patrónu za novú, tato sranda stojí 60 E ale mal by si to mať uznané v reklamačke.
Vidlice sa nerozdeľujú na pružinové a olejové. Existujú aj také, ktoré sú pružinové a súčasne olejové.
Čo myslíš tým strielat horny doraz stale ?
Pružiny pri spätnom chode nic nebrzdí? Tak to máš niekde asi poruchu.
aký máš ročník, Ja aj brat máme 2008 a žiadny problém. A je to vidla pružina + olej. čiže tú pružinu brzdí olej ak sa nemýlim (pružina pruží, olej tlmí). Podľa mňa to bude porucha a treba to ísť reklamovať.
to je take tazke rozobrat a dat dokopi,?ta vidla je konstrukcne jednoducha,aj nie moc technicky typ ako ja vie ju sprovoznit.
ja dobre viem ze to nema olej:D sam som ju mal par krat rozobratu,podla mna je chyba v spodnej nohe,kde je spojeny dolny srob s kovovou tyckou,ktory dakedy sa sam od seba oddeli.treba rozobrat