Lokalizácia
Formulár sa odosiela
No uz to mam zlozene tak foto asi nie:(
Skoda mohol som to pofotit ked to bolo rozobrate.
Zobraziť komentár 28.08.2006 - 10:01:11
00
Pocas uprsaneho zaciatku tohtorocnej Cyklotury priatelstva mi zatiekla voda do zadneho naboja (Shimano Sora:) a kedze som tam nemal dostatocne mnozstvo kvalitnej teflonovej vazeliny, tak sa po prejdeni cca 1/2 trate odtial zacali sitrit neprijemne akusticke efekty pripominajuce strelbu z automatickej pistole ...az sa vsetci okolo jazdiaci clenovia pelotonu nestacili divit! Nevediac o co sa jedna som nasadol do zdochlinara a hanebne sa nechal doviezt do ciela a potom domov do BA. Takto kruto sa mi vypomstilo zanedbanie zimnej udrzby... Doma som to vsetko rozobral, vycistil a namazal, do orecha nastriekal poriadnu davku WD 40 a odvtedy je to zas O.K. :)
Zobraziť komentár 28.08.2006 - 14:29:13
00
WD 40 sa do orecha nestrieka.
Zobraziť komentár 28.08.2006 - 14:31:12
01
Ake loziska mam dat ak budu tie co su v naboji poskodene.Bol som dnes v obchode a chlapik mi vravi aby som tam dal obycajne a mozem ich kupit v predajni s loziskami.Bude to OK?
Zobraziť komentár 28.08.2006 - 16:58:48
00
Jasne, vsak preto sa volaju priemyselne.
Zobraziť komentár 28.08.2006 - 17:39:15
00
Zdravim.Mam podobny problem.Mne sa to puknutie-prasknutie objavuje pri opatovnom zabere ked prestanem tlacit do pedalov.Skusal som aj dotiahnut osku.Pedale,kluky su ok...Tak neviem.V predajni ma upokojuju ze je to normalne.
Aky je vas nazor??? :?:
Diki moc
Zobraziť komentár 28.08.2006 - 19:00:02
00
Normalne?To je co za blba predavaca?Pravdepodobne sa mu nechce robit servis, ale urcite to nieje normalne.
Zobraziť komentár 28.08.2006 - 23:05:35
00
Mne sa to tiez nevidi.Ked som tak skusal vsetko mozne, vsimol som si, ze ked chytim najvacsie koliesko kazety a kyvem s nou, citim akoby bola volna.Nejde len o pohyb, ale v rukach citim tuknutie.To bude zrejme moj problem.Neviete ako to dotiahnut alebo je to v poriadku.Za nova to nerobilo,po asi 350km len vecer ked sa ochladilo,teraz castejsie.Nemam bicykel nic extra, ale ide tichucko tak to trocha zamrzi.Dik

Moje zadne zlozenie:
Sram PG83011-32 8kolo
Shimano RM30
Zobraziť komentár 29.08.2006 - 09:30:28
00
Podla mna praskanie v klukach a orechu neni nic strasne. Kluky my praskaju aj ked su namazane(asi zalezitost stredu) a kamaratovi som robil orech na shimano naboji a dal sa nastavit jedine cez podlozky tak ze bud pod jeho slapanim vrzgal(podomnou sa ani neozval) alebo sa netocil ani v smere volnobehu.
Zobraziť komentár 29.08.2006 - 09:32:33
00
pripajam sem aj moj problem s ktorym si neviem rady.

pri poslednom vacsom vyjazde mi zacalo pukat v zadnom naboji. predpokladam ze je to naboj, lebo som uz rozobral a vycistil pastorky a je to bez zmeny + pozical som si od kamosa jeho zadne koleso a tam mi to nepukalo => bude to pravdepodobne naboj. skusal som rozobrat aj orech, no bezuspesne (je to akosi moc komplikovane). mam naboje promax a mali by byt na piemyselnych loziskach. to pukanie je najintenzivnejsie na najtazsom prevode.

prikladam zvukovu nahravku pukania - je to tam pocut asi v 5tej sekunde - nahravke dominuje zvuk retaze, ale da sa to lahko rozoznat.

je to vobec orech? lebo ak hej tak ho mam este v zaruke..
Zobraziť komentár 20.05.2007 - 15:07:38
00
Mne to pri silnom zábere pukalo tiež. Naskôr som čistil a mazal pedále, potom stred (kôli nemu som kúpil aj náradie) a nakoniec som zistil že to všetko ide z orecha. Mal som špinu tam, kde sa nasúva kazeta na orech. Stačilo vyčistiť, namazať a bolo ok.
Zobraziť komentár 20.05.2007 - 15:17:03
00
Mne to pri silnom zábere pukalo tiež. Naskôr som čistil a mazal pedále, potom stred (kôli nemu som kúpil aj náradie) a nakoniec som zistil že to všetko ide z orecha. Mal som špinu tam, kde sa nasúva kazeta na orech. Stačilo vyčistiť, namazať a bolo ok.

kazetu som stiahol, cele to tam vycistil a namontoval naspat.. ziadny efekt
Zobraziť komentár 20.05.2007 - 16:00:10
00
Ahoj a ja mám ten istý problém,puká mi vzadu jak sviňa...Kelyys Swag 50 2016
Zobraziť komentár 09.04.2017 - 08:24:49
00
môže to byť výplet, kazeta samotná a jej nitovanie,patka rámu povolená ,čapy na zadnej stavbe...atd
Zobraziť komentár 09.04.2017 - 08:56:39
00
Medzi špice som dal gumky,že či nepukajú,zzadná stavba bola v servise rozmontovaná,že vraj je dobrá,tak som dal objednať ložiská do orecha,lebo nikde ich nemali/sram/ Tak až mi dojdú,tak ich vymením a uvidím,ale zdajú sa mi chytené...
Zobraziť komentár 12.04.2017 - 06:37:22
00
keyboard_arrow_up