Pozor, NON STOP občerstvovačka a výdaj teplej stravy je rozdiel. Čo sa týka pálenia záhy, väčšinou už každý má odskúšané čo môže pokombinovať, aby to jeho žalúdok zniesol.
Čo sa týka toho výberu na NON stop občerstvovačke konkrétne.
Mali sme: čerstvé melóny, banány, jablká, pomaranče, sušené brusnice, sušené slivky, sušený ananás, sušené hrozienka, glukopurový komprimát, bebe suché keksy, čokoládové napolitánky, makovník, orechovník, FITky tyčinky, tvrdý syr, saláma, chlieb s masťou, rožky s roztierateľným syrom, cherry paradajky, chlieb s maslom a jahodovým jamom, cukor, soľ, kurací vývar, jonťák, voda.
Čo je dôležité do budúcnosti doplniť?
Myslím, že ste mali smolu, že ľudia porovnávali Vás s občerstvovačkou v Bystřičke a hlavne porovnávali vaše Tesco koláče s ich geniálnymi supermegaskvelými pravými valašskými frgálmi
Pre mňa osobne sú tie ich frgály jedna z vecí, kvôli ktorým do Bystřičky budúci rok opäť prídem.
Inak z môjho pohľadu námety na zlepšenie: banány nekrájajte na také minipidi kúsky, polovičky sú úplne postačujúce,
ionťák (prvá várka) bol strašne silný, na to treba dať pozor, v takých horúčavách aké boli stačí ďaleko redší, tie kockaté keksíky z Lidla či odkiaľ to tiež nie je práve ideál, klasická horalka je základ, na ktorom sú odchovaný skoro všetci bajkeri
A k tomu teplému jedlu. V porovnaní s minulým rokom to bolo neporovnateľné. Minulý rok bolo jedlo úplne skvelé. Teraz sa to tiež dalo zjesť, ale...