Kategórie
Bike-techDnes nám počasie neprialo a zajtra má byť ešte horšie, takže čo tak niečo cez pracovný týždeň ? Navrhnite.
posledný komentár: 10. 6. 2017 o 13:49
posledný komentár: 2. 6. 2008 o 16:08
Výpredaj -32% Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Compact bicykel, carbon
3 049 €
-32%
MOC 4 499 €
Novinka Bianchi Oltre Comp Ultegra Di2 bicykel, metallic celeste/black
od 4 899 €
MOC 5 944 €
Výpredaj -20% Cannondale Synapse Carbon 2 RL bicykel, beetle green
3 499 €
-20%
MOC 5 199 €
-6% BMC Teammachine SLR01 TWO bicykel, carbon/white, redakčný bicykel
10 999 €
-6%
MOC 12 999 €
-19% Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact bicykel, hematite
od 2 199 €
-19%
MOC 2 699 €
-35% Bergamont Grandurance Elite 28 bicykel, shiny midnight blue
2 199 €
-35%
MOC 3 399 €
-16% Rock Machine Gravelride CRB 900 28 bicykel, khaki/oranžová/čierna
2 599 €
-16%
MOC 3 099 €
Vo štvrtok ma nechcelo prihlásiť do fóra tak som nemohol reagovať....
Bicykel som nakoniec nebral, ale neľutujem.
V piatok som si dal výlet na kopec Pravnač, v sobotu výstup na rysy aj s nákladom, a nedeľa štvorkolky ....
Takže by som ani nemal kedy bikovať ....
Nabudúce mi to dúfam vide.
Co tak LM, Zavazna Poruba, prejst do Lipt. Janska dolina a potom cez Svidovske sedlo do Maluzinej a spat do Lipt Hradku a Lipt Mikulasa, popripade nieco ine? Neviem sice ako to bude vyzerat po tychto dazdoch, ale na vikend to vyzera celkom slubne a bikovat sa bude dat?
Nejake ine tipy?
Co tak LM, Zavazna Poruba, prejst do Lipt. Janska dolina a potom cez Svidovske sedlo do Maluzinej a spat do Lipt Hradku a Lipt Mikulasa, popripade nieco ine? Neviem sice ako to bude vyzerat po tychto dazdoch, ale na vikend to vyzera celkom slubne a bikovat sa bude dat?
Nejake ine tipy?
No, ak máš chuť povoziť sa po snehu, nieje problem, teda skorej sa budeš brodiť snehom hore na Svidovskom, a ak by sa náhodou oteplilo, zjazd zo Svidovského do Malužinej je tak akurát na zápal pľúc pri tejto teplote..., alebo si potom vezmeš na zjazd nové náhradné oblečenie, lebo inak Ťa ľutujem, po tejto kose, ak teda niesi ľadový medveď
Co tak postavit stvorclene druzstvo a absolvovat prvu slovensku bike 24hodinovku ?
Termín akcie: 10.-11.7.2010
Miesto konania: Turie /okres Žilina/
Trať: Dĺžka 10 km
Prevýšenie: cca 250 metrov
viac na http://cyklopozitiv.sk/hours.php?section=h_propozicie a maratony-xc/cyklopozitivnych-24-hodin-mtb-2010-t21713.html
Nakupime lacne svetla z dealextreme, zozenieme odvoz, stany, gril, nalozime masa, piva a dobru naladu. Predpokladane umiestnenie niekde v tretej stvrtine, minimalne 400km na cele druzstvo ... ak by bol zaujem nebranim sa ani taktizovaniu a utokom na lepsie pozicie.
mozeme postavit i jednu dvojicu ci trojicu, viac stvoric ... zalezi od zaujmu, zabava je zarucena ... jedina zloba moze nastat len nepriaznou pocasia ci vzniku inej zivelej pohromy (poziar, potopa, zemetrasenie, unosy momozemstanmi ...)
KTO BY SA PRIDAL ?
by ma este zaujimal profil at vidim kde se pojede z kopce
takze desat kol za 24 hodin nie je problem. Budes mat prestavky, k tomu sa vystrieda den, noc a opat den (teda ak sa startuje o 12:00) - v noci je to o uplne inom ako cez den, kludne mozes pol dna spat, mozes skusat prekonavat rekord trate ... takze tych 100km minimalne da kazdy v pohode. Ani toho ze by sa to nestihalo by som sa nebal to by za tych 24 hodin musela klesnut priemerka hlboko pod 20km/h, nech sa pojde bez strat, kazdy rovnaky diel, tak na jedneho prislucha 6 hodin co je sice na 100 km pohodou na hrane, lenze si treba uvedomit ze nepojdes v kuse ale v prestavkach ako nam to bude vyhovovat. Napr ak je kolo na 30min, budeme sa striedat po dvoch kolach tak to mas 20km a pauza 30*2*3 = 3hod (cisto priklad 30 je asi malo a casy sa budu natahovat, mozme striedat kazde kolo, kazdych 5 kol, kludne moze jeden clovek celu noc zatiahnut ... proste parada). Samozrejme si kazdy moze dat tie 3 kola a dalej moze vyspavat, grilovat alebo ja neviem co. Absolutne to nie je problem. Ked to zvladnu baby jednotlivkyne tak to styria zvladnut musime.
ale zase pravda ze tych 10 kol som strelil len tak od brucha bez uvazenia podla mojej kondicky, je v podstate jedno kto kolko prejde, na bednu nejdeme - ideme si zajazdit ... idem to este pozriet kolko sa tak jazdieva
no a tam vo vlakne je i odkaz na nejake fotky z trate, takze si to mozes pozriet tam ... urcite tam niekto i profil bude mat.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/20947129644-cyklistika/?streamtype=WM2
ale tie masaze by som bral kua ....
Takze piste kto by siel. S tym ze sa vyjadris ty, pista a palo samozrejme pocitam. Mozu sa ale objavit i dalsi zaujemcovia. Casu samozrejme este dost, takze len tak predbezne nech vieme kolko nas je.
Ja by som urcite preferoval stvoricu, ale rovnako by som odjazdil i dvojicu, ... dokonca ak bude zazemie v podobe druheho tymu na trati tak si trufam i solo (tam by som uz ale asi prisiel o to grilovanie a popijanie pivka, miesto toho by som chrapal ... takze az taka zabava by to nebola)
Na CT4 sice vraveli o chlapovi ktory zaspal hned ako zisiel z biku, lenze rovnako tam vraveli ze pretek je taky ako si ho clovek urobi, niekto ide na pohodu a niekto na umiestnenie. Mne ide na pohodu, ale nevylucujem ani v ramci zabavy natahovanie sa o umiestnenie medzi dalsimi pohodarmi z fora. (ale samozrejme ked sa najdu ludia v tyme ktory tam chcu ist na umiestnenie, tak ani u mna nie je problem pridat paru).
CHCEL SOM LEN VEDIET KTO BY TAK CHCEL IST NA TENTO ZAUJIMAVY PRETEK, nevedel som kde to dat, tak som to dal sem, nemal som v umysle to zaplnat OT.
janosik : samozrejme viem ze vazne si to mysliet nemohol, ale teda isty naznak toho ze od unavy clovek umre tam bol, ... tak som sa ti to snazil vysvetlit, ... ziadne urazanie sa bohuzial nekonalo.