Axel
Mesto: Kde ma noc zastihne, zvyčajne je to vof Košicoch
Založený: 15.07.2009
Bicykle: Winnetou | Duch Hatatitly | Black Rust | Červená Hatatitla | Sivá myška | Krujzer | Minibike | Drobček | Modrý blesk | Kittynka | Strieborný šíp | Mrzák | Modrá Hatatitla
Zaradom: je pekne, ze smiem jazdit iba tak, aby som mal rozhlad, to ale znamena ist do kazdej zakruty 10 za hodinu a ocakavat za nou stojaci traktor... ??? Ruku na srdce, videli ste uz niekoho takto jazdit? A ak by ste ho stretli, nevytrubovali by ste ho za pomalu jazdu? V pripade odstaveneho traktora proste smola, vletel by som mu do vlecky.
V pripade padnuteho stromu mi moze padnut na cestu kludne 15 metrov predomna z nicoho nic... Tiez to nemam sancu ubrzdit.
Inak tamade jazdim dokonca podpredpisovo (Aj kvoli pohybu chodcov a rekreacneho charakteru danej lokality), na rozdiel od vacsiny, ktora si koniec Presova vysvetluje kruhacom pod dialnicou a nie tabulou na Cemjate...
Ale ist hore kopcom 35-40 a ocakavat tam v serpentine piatich bajkerov iducich relaxacnym (povedzme skor prechadzkovym) tempom vedla seba? To nemaju kuska zdraveho rozumu? Alebo ho prechlastali v nasoske uz dole v meste?
Nemal som chut ani naladu zastavovat bezpecne hore na kopci a cakat na nich, aby som im ozrejmil moj pohlad na ich spravanie. Ked im nedochadzalo samym od seba, moje sopliacke rady pre starych harcovnikov by neverim ze vzali k srdcu.