Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
uz som par poskladal,ale cestnych, teraz pozeram aky som retard ... sorry, az sa hanbim ... nadsenie z toho ze mi po tolkom case prisiel mi asi blokuje zakladne montovacie funkcie
No okej teda, vidim ze ste pri chuti s radami ... tak to este vyuzijem .. prvy krat montujem teleskopicku sedlovku, a idem podla toho ich navodu ale nedari sa mi vytiahnut kablik od toho cierneho na spodku - mam na to ist silou alebo je nejaky trik na to?
Chapem, ze moje otazky mozu zniet vtipne ale rad sa take veci ucim, a mozno to niekomu v buducnosti tiez pomoze.
eaten a ty si este v pohode, nevies, opytas sa (zakladne veci, ale vsetci sa ucime) vela ludi pride a iba hate aky je Canyon zly a pritom pre vymenu dosticiek by to hned sli posielat do CZ alebo rovno do Nemecka
Jop vsetko fajn, akurat fukam vidlu (tiez prvykrat ). Nafukam ju na 6.6bar, ale nemam pocit ze by sa na nej cosi zmenilo (zdvihla sa alebo tak). Vyberiem pumpu, jemne to vyfukne a ked ju namontujem znova tak ma opat 0bar a musim fukat znova. Mam pocit ze pri tom kratkom vyfuknuty sa to vypusti. Nieco robim zle?
Nie, toto myslim ze robim spravne. Mala by sa ta vidla nejak dvihat ked ju fukam? ZIadne video na youtube nevidim nic
Edit: Ok, zvladol som to. Mate to tu live , snad dalsi prispeok uz bude fotka.
Tak hotovo - este som si uvedomil ze na sedlo musim dat assembly paste, inak by to malo byt ok. A nenasiel som tabulku nakolko nafukat zadnu vidlu, tak som nechal default.
Inak mal som tam male skrabance, ale len na farbe, tak na to uz kaslem aj tak to skor ci neskor poskrabem niekde isto aj sam.
SlavoS ak narazas na to, ze pre slovensky/cesky trh, tak byvam vo Viedni netusili akej som narodnosti
BUM, konšpiračná scéna vo vlákne vybuchla
Oderky sa dajú opraviť fixkou alebo lakom na nechty ak si perfekcionista. Odporúčam teraz keď je nový nalepiť ochrannú priesvitnú fóliu na najviac ohrozené časti.
Krásny bajk, staraj sa o neho a nech jazdí a nezapadá prachom!
Jop, dokonca pricahdzal vyrazne pomalsie ako ostatnym, ako som uz pisal predtym. Takze nie vsetko v Rakusku je lepsie . Jop, uz sa tesim ked ho prevetram, este pomazat nech mi tam nezacne nieco praskat pocas jazdy .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sranda musi byt!
Ale tak pobavilo
Chapem, ze moje otazky mozu zniet vtipne ale rad sa take veci ucim, a mozno to niekomu v buducnosti tiez pomoze.
Edit: Ok, zvladol som to. Mate to tu live
Inak mal som tam male skrabance, ale len na farbe, tak na to uz kaslem
jack3r diky, vecer sa s tym pohram
BUM, konšpiračná scéna vo vlákne vybuchla
Oderky sa dajú opraviť fixkou alebo lakom na nechty ak si perfekcionista. Odporúčam teraz keď je nový nalepiť ochrannú priesvitnú fóliu na najviac ohrozené časti.
Krásny bajk, staraj sa o neho a nech jazdí a nezapadá prachom!