Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Veľkosť je podľa všetkého akurát, cítim sa na ňom výborne, uvidím ešte v reále. Objednával som ho asi pred 2 mesiacmi? Keď som objednával, bola uvedená dostupnosť až v 21 týždni, neskôr to upravili a odosielali ho už v CW 19 (aj na faktúre to už tak bolo). M-ko by mi bolo pravdepodobne malé.
Ešte prosba o radu od bikerov čo vlastnia Nerve AL "27,5". Neviem či sa mi marí, ale čítal som, že je tam zle uvedené číslo pätky v popise komponentov k biku? Neviem to už teraz nájsť. Ak niekto vie na 100% aká tam má byť pätka, prosím napíšte. Chcem k biku zároveň objednať náhradnú do istoty. Lebo u modelu 6.0 je uvedené, že Nr. 29 a u modelu 8.0 Nr. 27. Tak čo je správne? Vďaka
EDIT: už som to našiel. Takto je to správne. Model 6.0 používa Nr. 29 a ostatné modely Nr. 27
zdravim chcem si objednat canyon nerve 6.0 ale neviem ci sa rozhodnut pre S alebo M...meriam 170cm a vysku v rozkroku som si namerala 76cm...z canyonu mi napisali ze som prave na rozhrani velkosti, tak sa mozem rozhodnut pre obojo..Vedel by mi tu niekto s podobnymi mierami ako ja poradit, ze aku velkost vybrat?
Pripadne ak ma niekto tento bike z okolia BB vo velkosti S/M a bol by ochotny nechat mi ho vyskusat, bolo by fajn
Dakujem!
ďakujem za rady, ešte malý dotaz - keď ju lockout-nem, má mi to pružiť cca 2cm?
Hmm, nemyslim si to.
Manzelka mala velmi podobny problem. Vidla aj po lockoute pruzila. Nie velmi, ale pruzila. Reklamovali sme to a teraz uz je po lockoute tuha. Bike je Giant Talon, 2013, Vidla RS (myslim ze Recon Silver).
Ešte prosba o radu od bikerov čo vlastnia Nerve AL "27,5". Neviem či sa mi marí, ale čítal som, že je tam zle uvedené číslo pätky v popise komponentov k biku? Neviem to už teraz nájsť. Ak niekto vie na 100% aká tam má byť pätka, prosím napíšte. Chcem k biku zároveň objednať náhradnú do istoty. Lebo u modelu 6.0 je uvedené, že Nr. 29 a u modelu 8.0 Nr. 27. Tak čo je správne? Vďaka
EDIT: už som to našiel. Takto je to správne. Model 6.0 používa Nr. 29 a ostatné modely Nr. 27
Drz sa toho co je tam napisane. Verzia 6.0 nema vzadu pevnu OS a teda aj patka je ina, lebo zaroven sluzi ako opora pre os kolesa. Verzia 8.0 ma vzadu pevnu osku a teda aj patka musi byt ina (minimalne kvoli priemeru osky)
ja mam Nerve 6 a na 100% mam typ 29.
Ahojte, mam prosbu...ak bude niekto v blizkom case cokolvek objednavat z Canyon-u, a byva BA+okolie, tak by som ho chcel poziadat o laskavost. Potrebujem patku Schaltauge Nr. 26. Peniaze za nu by som dotycnemu dal vopred. Je tu niekto taky?
takze dnes to doslo, nakoniec velkost S. spisem blizsie detaily neskor, len skuste posudit, je dlzkovo OK ? nejak to este necitim a nechcem ho brat von kym som si nie isty ci nevratim .....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
výška 182cm
rozkrok 73cm
výška trupu 69cm
paže 68cm
Systém mi vygeneroval M, ale dal som na odporúčania z fóra a vzal L.
Pripadne ak ma niekto tento bike z okolia BB vo velkosti S/M a bol by ochotny nechat mi ho vyskusat, bolo by fajn
Dakujem!
Hmm, nemyslim si to.
Manzelka mala velmi podobny problem. Vidla aj po lockoute pruzila. Nie velmi, ale pruzila. Reklamovali sme to a teraz uz je po lockoute tuha. Bike je Giant Talon, 2013, Vidla RS (myslim ze Recon Silver).
Skus si to u niekoho este raz overit.
Drz sa toho co je tam napisane. Verzia 6.0 nema vzadu pevnu OS a teda aj patka je ina, lebo zaroven sluzi ako opora pre os kolesa. Verzia 8.0 ma vzadu pevnu osku a teda aj patka musi byt ina (minimalne kvoli priemeru osky)
ja mam Nerve 6 a na 100% mam typ 29.
http://www.ivelo.cz/domaci-servis-kol/vymena-sedla-nastaveni-posedu/