Kategórie
Bike-tech
-10% Selle Italia FLITE Boost Endurance TI 316 Superflow L3 sedlo, 145 mm
206 €
-10%
MOC 229 €
-29% Syncros Duncan sedlovka, Ø-31.6 mm / 400 mm, offset 15 mm
24,99 €
-29%
MOC 34,99 €
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-31.6 mm, 400 mm, offset 10 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
-30% Specialized S-Works Pave SL sedlovka, 380 mm, offset 20 mm
168 €
-30%
MOC 239,90 €
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-27.5 mm, 400 mm, offset 25 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
Ahoj, mal si už možnosť ten ergon vyskúšať v akcii? A sqlab si pred kúpou aj niekde skúšal, alebo si išiel do toho naslepo?
Skúšal som si pre srandu cez nejakú aplikáciu vyhodnotiť svoj posed, väčšina uhlov mi vyšla mimo odporúčaného rozpätia. Najviac ma ale zaujíma uhol v kolene, myslíte, že podľa obrázku a uhlu, ktorý mi vyšiel mám sedlo vysoko?
Posiclist
https://www.mtbiker.sk/forum/oblecenie-doplnky-prislusenstvo/odpruzena-sedlovka-t46841.html
elpha waaa odpruzena teleskopka je nieco co by ma nikdy nenapadlo ze moze existovat. Ked sa ukludni zena asi bude upgrade
JohnnyZLiptova super, že Teba nič nebolí, ale ja nie som Ty
1. Ako sa nastavuje posed, ked mam sedlo zrazu o poriadny kus viac vpredu + mam aj riaditka dalej? ( ja problem nemam, dalsi dvaja kamosi tiez nie, ale jeden kamos ano a o to vacsi problem)
2. Moze takyto rozdiel v starom vs novom posede sposobovat problem s kolenami pri vyssej zatazi?
Trochu sa vrátim k otázke ktorú polozil matko001. uz vieme ako sa nastavuje správne posed na "modernej" geometrii trailového biku? Okrem návodov na KOPS som nič iné nenašiel. Mám objednaný nový neuron a tam je sedlová trubka pod uhlom 76st. Na starom 12 ročnom biku mám uhol sedlovky 73st. + offset sedlovky kde nie je problém nastaviť správne KOPS. Nerád by som kúpil bike na ktorom budem mať zdravotné problémy (bolesť kolien, tŕpnutie rúk...). Chcem jazdiť relatívne dlhšie trasy 50 - 100km. Ak sú nejaké iné teórie nastavenia predozadnej polohy sedla tak sem s nimi.
Niekedy, niekde som niečo také čítal.No nech sedím ako sedím, tak stále ten náboj vidím.