Idem si po ceste do mesta vybavit par zalezitosti. Dostal som defekt. Nakolko som potreboval ist napriklad na postu, zaplatit nejake fakturi a podobne veci nemal som cas to opravit. Nemal som zo sebou nic na opravu defektu a od domu som bol asi 3km. Servis som mal na par krokov tak som to supol tam. A aj keby som mal nieco na opravu. Chodit so saspinenymi rukami kade tade, asi by si omne nepomysleli nic dobre. Preto servis. Niesom nejaky fuser ze si neviem opravit ani defekt
VAGIMIR takze staci dofukat gumu a bude vsetko v poriadku?
Lord Klaymen moj bicykel je v roznych poveternostnych podmienkach. Ked idem do prace bicykel je vonku. Takze je v zime prsi nan svieti nan slnko a podobne veci. Ale v noci je v pivnici a tam je cca 20 °C do prace to mam 16km tam a 16naspet takze kym pridem do prace trosku to trva. Potom je bicykel 8hodin vonku potom je zas v pivnici potom je zas von kedze nemam len jednu pracu a potom zas dnu. Je to vseliako. Takze guma je asi pravdepodobne mäkka. Skusim dofukat mozno pomoze.
Ja obdobný efekt "zmäknutia" pociťujem na zadnom pružení. Preto v mrazoch tlmič fúkam o cca 0,5 baru viac ako obvykle. Merida 96 má dosť "antiprogresívne" prepákovanie a preto je potrebný oveľa menší prvotný ponor ako na inom type pruženia. Preto je na začiatku chodu veľmi cítiť každý pokles tlaku v tlmiči.
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05