chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
savings Shimano zadný adaptér, pre brzd. kotúč, 180 mm, Post Mount
5,09 € savings
MOC 11,99 €zatial mam vybrate TRP Spyre ale tak 50 eur za prasa je dost tak reku ci niekot nevie o niecom dalsom
napr Avid BB neviem ako su na tom voci TRP
spyre (cestne paky), spyke (mtb paky) - obe platne sa hybu rovnako - ako u hydrauliky. treba vsak tiez nastavit co najpresnejsie rovnake vzdialenosti platni od kotuca na oboch stranach - nutny je 3mm imbus. ked sa spyke nastavi ako ma brzdi do fakt slusne - ja som ich chcel len skusit stym ze to bude trapenie a pojdu na bazar, no ostavaju u mna. na XC to bohate staci (mam 70kg
pri mechanikach musis ratat stym ze ich budes neustale nastavovat ak chces aby to brzdilo tak ako ma.
Ratam s tym ze to nebude velmi casto vyuzivany bajk takze na nom vela jazd neurobim.