chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
a takto dopadnú po lete
Dakujem za rady
alebo
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-kotuc-shimano-xt-sm-rt86/3838
savings Shimano SM-RT76 brzdový kotúč, 160 mm, 6 dier
22,99 € savings
MOC 48,99 €savings Shimano Deore XT SM-RT86 brzdový kotúč, 160 mm, 6 dier, Ice Tech
26,99 € savings
MOC 53,99 €platničky som už nekupoval s chladičom ale BBB sintrovane a, so suncycle goldfreny.. roky ich používam.. dlhá životnosť a výborný výkon pri zohriatí
Kto nechce zbytocne minat deore 615 su super brzdy. V brzdnom vymone by nemal byt rozdiel oproti XT a SLX takmer ziadny. Co sa tyka funkcionality:
Deore - nastavovanie vzialenosti od gripu len imbusom, iny strmen ako SLX a XT, vyzera jednoduchsie a nema keramicke piesty, podla shimana je keramika lepsi materail na piest, neprenasa teplo do oleja a menej sa roztahuje ako hlinikovy piest, uveritelne argumenty.
SLX - nastavovanie vzialenosti od gripu velkym srobom rovnaky strmen ako XT s 22mm keramickymi piestami
Už mám vyskúšané aj Deore aj SLX.
Páčky vyzerajú rovnako až na ten šroub, ale nie sú!!! SLX majú freestroke bez nastavenia!! Dôvod prečo som prešiel späť k deore páčke.
Deore má hliníkové prasa na čo som doplatil, lebo som ho pri brzdení zahrial A zmačkol, čím sa rozšírilo a pri výmene dosiek nešlo späť do strmeňa.