chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Ahojte. Kamaratka ma na bicykli zjazdeny plast a idem jej ho vymenit. Ma obute Schwalbe Black jack a ja mam doma len jeden Schwalbe Smart Sam. Otazka znie: Mam jej dat Smart sam dozadu a v predu nechat povodny black jack alebo dat ss dopredu a bj z predubdo zadu. Jazdi minimalne len take nenarocne lesne a polne cesty
Ahojte
Zakupil som si plaste cez eshop.Na jednom z plastov ,z vnutornej strany je nieco ako biely povlak.
Ma to podla vas vplyv na kvalitu plasta ? Ak som dobre rozsifrova udaje z plasta,obidve by mali byt z jednej sarze
Ideš ich jazdiť s dušou alebo bezduše? Je to zaschnutý tmel, čo sa používa v bezdušákoch. Vôbec si z toho nerob hlavu. Dá sa dať dolu, ale zbytočné trápenie.
Dakujem za nazory, Plaste budem jazdit s dusou.
Plaste su balene na karte,karta na plasti s bielym povlakom bola prepaskovana inak ako na cistom plasti.
Vyzera to tak,ze mi bol zaslany vrateny tovar.
Ak by sa jednalo o mastenec, je to proces starnutia gumy,alebo sa vyskytuje aj u novych plastoch.
Aky vplyv ma na zivotnost plasta ,je to na reklamaciu ? Cena 1 plasta - 37€
Zmienovane plaste by mali byt vyrobene tento rok.
mastenec nebol vysledok starnutia gumy ale pouzival sa nato aby sa dusa lahsie obuvala/smykala (aspon moj dedo to tak pouzival na motorku) a praveze nestarla.... ale to su asi doby davno minule .... minimalne skus napisat predajcovi a ziadat nejake vysvetlenie....
Caute, potreboval by som poradit.
Mam endurobike na 160 zdvihoch s 650B, 2,4 Maxxis HRII. Mam este jednu sadu kolies DT Swiss spline E1900 a rozmyslam na nich obut nejake 2-2,1 plaste na kondicny trening. Tocim proste zimne kilometre na asfalte, pripadne mokrom asfalte. Preferujem Maxxisy, ale necham si poradit. Nechcem zbytocne drahe plaste, tak do 20e/kus. Pozeral som napr nieco taketo: http://www.bicycles.sk/shop/plast-maxxis-crossmark-27-5x2-10-5108/ pripadne aj s mensim dezenom.
na vahe mi nejako nezalezi, chcem aby sa dobre odvalovali na tvrdom povrchu. Grip staci priemerny.
Vdaka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v takomo pripade je to jedno aky plast kam
Potreboval by som poradit s vyberom MTB plastov
Plast TPI 127, bez zvysenej ochrany bocnic / hardskin / ,alebo plast TPI 66 s Hardskin
Dakujem
Iba Ardent sa robí v 2,4....pozri tu - http://www.reifenbreiten-datenbank.de/reifen-Maxxis-Ardent-29x2.40.html
Ardent Race je 2,2 - http://www.reifenbreiten-datenbank.de/reifen-Maxxis-Ardent%20Race-29x2.20.html
Zakupil som si plaste cez eshop.Na jednom z plastov ,z vnutornej strany je nieco ako biely povlak.
Ma to podla vas vplyv na kvalitu plasta ? Ak som dobre rozsifrova udaje z plasta,obidve by mali byt z jednej sarze
Prikladam foto
Plaste su balene na karte,karta na plasti s bielym povlakom bola prepaskovana inak ako na cistom plasti.
Vyzera to tak,ze mi bol zaslany vrateny tovar.
Ak by sa jednalo o mastenec, je to proces starnutia gumy,alebo sa vyskytuje aj u novych plastoch.
Aky vplyv ma na zivotnost plasta ,je to na reklamaciu ? Cena 1 plasta - 37€
Zmienovane plaste by mali byt vyrobene tento rok.
Pripadne ako sa do plasta dostal
Mam endurobike na 160 zdvihoch s 650B, 2,4 Maxxis HRII. Mam este jednu sadu kolies DT Swiss spline E1900 a rozmyslam na nich obut nejake 2-2,1 plaste na kondicny trening. Tocim proste zimne kilometre na asfalte, pripadne mokrom asfalte. Preferujem Maxxisy, ale necham si poradit. Nechcem zbytocne drahe plaste, tak do 20e/kus. Pozeral som napr nieco taketo:
http://www.bicycles.sk/shop/plast-maxxis-crossmark-27-5x2-10-5108/ pripadne aj s mensim dezenom.
na vahe mi nejako nezalezi, chcem aby sa dobre odvalovali na tvrdom povrchu. Grip staci priemerny.
Vdaka
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-plaste/246182/predam-nasledovne-plaste-29.html
Na cene ako pre fóristu by sme sa dohodli....