chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Chlapi, moje smart Samy su uz slicks. Co kupit na 29" HT s 10k mpresunom do lesa a jazdenim po lese na jesen a jar, aby to trochu drzalo aj na listy a blate? SmartSam su v poho ale na toto rocne obdobie sa uz moc nehodia.. Zatial som premyslal nad Nobby Nic (mal som ich a boli super akurat hucali) alebo Racing Ralf? ine znacky bez skusenosti, kludne aj nieco ine kupim ak poradite
Počul som že MAXXIS BEAVER su velmi dobre. O tych uz sa aj tu pisalo žihadlo5 a kamarat ich jazdi celosezonne a je spokojný. Na tie čakam aj ja na predok. No a na druhom mojom bike 26" som teraz daval MAXXIS Minion DHF 3c 2,5" na predok a X King 2,2" vsetko s ochranou proti prierazu na zadok. V sobotu čo som bol von v MK okolie Dubova Časta na tie makanove cestičky balzam. A inač na asfalte su tichučke čo ma velmi prekvapilo.
Co z toho by ste poradili na zaklade osobnych skusenosti? Nobby nic som mal este v rozmere 26 na starom biku, boli dobre ale hucali na asfalte a trochu rychlejsie sa stracali sa mi zda...
chvaleny je tu Ardent ale aj High Roller...... a za mna jazdeny X-King je ok plast, aj ked nie extra do blata ale na sucho velmi dobry a dobre vali aj po asfalte
Co z toho by ste poradili na zaklade osobnych skusenosti? Nobby nic som mal este v rozmere 26 na starom biku, boli dobre ale hucali na asfalte a trochu rychlejsie sa stracali sa mi zda...
Nahodil som Crossmark vzadu aj vpredu, len dozadu som to nahodil naopak, aby lepšie zaberali drapáky, vpredu kvôli brzdeniu štandardne. Oproti starým gumám výborné, na asfalte to mierne bzučí, ale vďaka stredovému hrebeňu je odpor malý. Jazdenie včera na Cerovke bolo príjemným prekvapením. Aj tak však uvažujem, že tieto gumy použijem iba vzadu a dopredu ešte musím pošpekulovať.
no veru bzucia.... vcera som isiel s kamosom.... ja mam Minion DHF a X-Kinga a on mal obe kola na Crossmarkoch..... a teda jeho bajk bzucal o hodne viacej ako moj .... ale pravda, vdaka tomu stredu mal odpor urcite mensi jak ja
crossmark som mal aj vpredu, aj vzadu 26x2,25. Boli to balony, ktore su rozmerovo totozne so schwalbe nobby nic 2,4, snake skin. Ten plast je univerzal, to znamena, ze mi dal pocitit limity v terene, najma pri zjazde vpredu nedrzal a odskakoval, samozrejme nic, co by sa nedalo ustat. Teraz ostal len vzadu, vpredu je so spominanym nobby nic 2,4. Neviem, ale mne ten plast nebzucal V porovnani s nobby nic sa to da povazovat za totalne ticho
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Continental X-King Performance 29x2,20"
Maxxis Ardent Race 29x2,20" EXO TR
Maxxis Crossmark 29" MTB plášť kevlar 29x2,10"
pripadne aj Schwalbe Nobby Nic Performance 29"
Continental X-King Performance 29x2,20"
Maxxis Ardent Race 29x2,20" EXO TR
Maxxis Crossmark 29" MTB plášť kevlar 29x2,10"
pripadne aj Schwalbe Nobby Nic Performance 29"
Nahodil som Crossmark vzadu aj vpredu, len dozadu som to nahodil naopak, aby lepšie zaberali drapáky, vpredu kvôli brzdeniu štandardne. Oproti starým gumám výborné, na asfalte to mierne bzučí, ale vďaka stredovému hrebeňu je odpor malý. Jazdenie včera na Cerovke bolo príjemným prekvapením. Aj tak však uvažujem, že tieto gumy použijem iba vzadu a dopredu ešte musím pošpekulovať.