chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Caute. Mate niekto skusenosti s plastami Specialized Purgatory Control 2Bliss v sirke 2.3. Zaujima ma hlavne odolnost proti prerazeniu pripadne jazdne vlastnosti ako drzania v naklone a brzdeni tak troska na hulvata. Planujem ho dat do zadu v predu mam Schwalbe NN. Dik
Ahojte, aké plášte poradíte na sucho? Cesta a terén tak 50 na 50. Teraz na toto počasie mám obuté vpredu Maxxis Minion DHR 2.35 (ten je fajn) a vzadu Maxxis Crossmark 2.25 (ten mi od začiatku moc nevonia). Ďakujem .
Ahoj....na sucho a asfalt + terén si vymeň len predný Minion za Ikon. Crossmark je na cestu a sucho v pohode, ak sa ti nezdá, kľudne daj Ikon aj dozadu.
Alternatívy od iných výrobcov:
Schwalbe - Racing Ralph
Continental - X-king alebo Race King
Ikon som presne zvažovala, len sa bojím, až to nie je podobné ako Crossmark, ten mi nesedí absolútne. Aj zmenu výrobcu zvažujem, neviem, poraď. Pôvodne na biku som mala obyčajské Schwalbe Smart Sam a vyhovovali mi viac než Crossmark od Maxxisu, Minion je ale perfektný. Neviem do čoho mám ísť.
Skús popísať terén, ktorý jazdíš (lokalitu) a možno aj štýl....Minion je ozaj super, ale na to čo jazdíš asi predimenzované
Napadá ma ešte jedna kombinácia: Ardent Race/predok + Ikon/zadok.
Na asfalte s tým trpieť výrazne nebudeš a v teréne podrží aj za "vlhkých podmienok"
To poznám, na jendých kolesách klasika DHF + DHR II, druhé Ardenty. Ale lenivosť úradovala tak, že na Ardentoch som zo skoro 3000 za túto sezónu odjazdil tak 300 km
jazdím semislick (Rock Razor) a mierne vlhký terén zvládne v pohode... dokonca som si s ním jazdil aj na maline počas dažďa (o blato nebola núdza) a v pohode som sa držal kamoša čo šiel na Wet Screamoch (ale samozrejme netvrdím že som mal 100% istotu ), takže zasa to netreba brať že je to plášť iba do sucha a ako náhle kus spŕchne tak už je zle a myslím že Minion ss na tom bude s jazdnými vlastnosťami podobne
tak zas nemyslel som to doslova, že by som po nejakej prehánke hneď prezúval, no asi budem radšej jazdiť z môjho pohľadu spolahlivejšie, pre mňa univerzálnejšie aj keď možno nie najlahšie plášte ako sú napr. klasický minion alebo HR a budem mať väčšiu istotu pri zjazde aj lepší grip pri výjazdoch za cenu vyššieho valivého odporu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
MK II v ProTectione má tiež TLR pätku.
tieto na ztr flow ex ano
ale chvilu to trvalo
potom sa to chytilo ...
mozno nie v tomto vlakne, ale tu
Alternatívy od iných výrobcov:
Schwalbe - Racing Ralph
Continental - X-king alebo Race King
Napadá ma ešte jedna kombinácia: Ardent Race/predok + Ikon/zadok.
Na asfalte s tým trpieť výrazne nebudeš a v teréne podrží aj za "vlhkých podmienok"