chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Zdar chalani.
Dcera chce meniť plášte. Jazdí 50% cesta 50% poľna cesta. Má troch adeptov. Ktoré by ste odporúčali? Dík za názor .
Rozmer 26 x 1.70 až 2.10
Maxxis Pace
Continental Country Plus reflex
Continental Town+Country
Kamošovi som ešte pred 3 mesiacmi bral schwalbe city plus a tiež je max spokojný - že zrazu má pocitovo a dosť rýchlejší Bike. Len u neho to je 90% asfalt a 10% poľné cesty copyrightridebike.hu ridebike.hu
Tie Ritchey som chvíľu mal - cca 100 km a veľmi ťažko sa obuvali, takže po prvom defekte v noci a daždi som to vzdal a myslím že som prešiel práve na tie continental town and country.
PAce som kupil žene na lahký terén do zadu, na omak slušný plašť , hustý rýchly vzorok, bočnice pevne s ochranou,žiadny papier, skusim ich nahodiť aj bez duše hmotnosť 29/2,1 je 580g čo je celko slušné
kojak som jazdil na fitness a bol som s ním spokojný držal dobre aj na mokrej ceste, len zas - asi ako pri všetkých plášťoch švalbe životnosť, no to je asi daň za kladné vlastnosti no dosť rýchlo sa mi začal trhať kord plášťa ani som ho nestihol riadne zjazdiť a nejaké veľké tlaky som nefúkal
ja mám zo soboty zaujímavú skúsenosť. Nahodil som uzučké 2,1 panarcery, ktoré majú hadam polovičnú výšku ako doteraz používané 2,3 specialized v predu a 2,2 continental mkII vzadu.
Čo ma prekvapilo je, že pocitovo som neprišiel o žiadne pohodlie, ani o grip. Istota s tými plášťami bola na vyššej úrovni ako na tých predtým. Platí to hlavne pre zadok, keďže zjazdy som tak nehrotil aby som overil odtrh predného plášťa.
Tak rozmýšľam či som tak necitlivý a nerozoznám čo je lepšie/horšie, alebo sú tie panaracer tak skvelé, alebo ten mkII vzadu je tak na <> plášť .... osobne sa prikláňam k možnosti číslo 3 ale istý si nie som. A to som tie plášte teraz mal s dušami pričom predchádzajúci setup bol s tmelom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dakujem. Budem uvazovat, resp. pockam ci este niekto prida nazor. Vedel by si poradit aj nejaku lacnejsiu alternativu? Nieco okolo 25 euro.
Dcera chce meniť plášte. Jazdí 50% cesta 50% poľna cesta. Má troch adeptov. Ktoré by ste odporúčali? Dík za názor .
Rozmer 26 x 1.70 až 2.10
Maxxis Pace
Continental Country Plus reflex
Continental Town+Country
http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/schwalbe-kojak-raceguard-27-5x1-35-mtb-plast-drot.html
http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/ritchey-tom-slick-comp-27-5x1-10--quot-mtb-plast-drot.html
Schwalbe Kojak 27.5x1.35" RaceGuard plášť, drôt
29,99 €
MOC 34,99 €http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/ritchey-tom-slick-comp-27-5x1-10--quot-mtb-plast-drot.html
kojak som jazdil na fitness a bol som s ním spokojný držal dobre aj na mokrej ceste, len zas - asi ako pri všetkých plášťoch švalbe životnosť, no to je asi daň za kladné vlastnosti
Schwalbe Kojak 27.5x1.35" RaceGuard plášť, drôt
29,99 €
MOC 34,99 €Čo ma prekvapilo je, že pocitovo som neprišiel o žiadne pohodlie, ani o grip. Istota s tými plášťami bola na vyššej úrovni ako na tých predtým. Platí to hlavne pre zadok, keďže zjazdy som tak nehrotil aby som overil odtrh predného plášťa.
Tak rozmýšľam či som tak necitlivý a nerozoznám čo je lepšie/horšie, alebo sú tie panaracer tak skvelé, alebo ten mkII vzadu je tak na <> plášť .... osobne sa prikláňam k možnosti číslo 3