chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
zelenaliska
ja deriem tie crossmarky 2.1 kevlar na asfalte dost casto a ide to celkom lahko, valivy odpor maju nizky, ak preferujes maxxisy, tak mozno skus pozriet aj larsen TT
predtym som vozil aj kenda karma 2.0 a to bol tiez velmi rychly plast, idealny na tvrdy povrch, len neviem, ci sa este vyraba/predava
alebo potom conti raceking...
Kombo na to čo chceš jazdiť fajn. TR Ardent bude bezduše fungovať bez problémov. Drôtený Ikon môže byť trochu problém. Podarilo sa mi tak nahodiť drôtený Minion a fungoval, ale asi záleží aj od kombinácie ráfik+plášť a od šťastia na kus.
ten ardent race mám , tlak drží výborne, jazdil som tuto kobinaciu aj na náročnejšom terene, ikon mam v zadu doteraz v prdu do mokra beaver drat, ten tiež drží tlak dobre...
takže ikon drát na tom bude podobne...
tak som v sobotu dal nafrak X-kingovi vzadu tak som siel do dalsieho MAXXISu..... vpredu aj ked overkill na MK sa mi Minion DHF osvedcil....dozadu HR II TR EXO 29*2,3 (DEMA - 33evry) ..... 915g, 56mm na 23mm rafe
Keď som to stiahol z telefónu do PC bolo to otocene, tak som to v PC otočil aby to bolo ok. A keď sa to natiahlo sem, zase to je na hovno... A už sa mi s tým nechcelo babrať vecer
čaute všetci zháňam plášte na novú sezózu. na nerváka, nejaké 27,5 bezdušové, na maratóny a dlhšie trasy(100km).
jadenie hlavne s suchšom teréne, dlhšie asfaltové presuny, sem tam trasy so sypkejším podložím, kamensité + korene. chodím hlavne trasy púchovského, marikovského, súľovského a pružinského maratónu, tak by osm bol rád keby to tie pneumatiky zvládli bez nejakej veľkej ujmy na zdraví.
na váhe až tak nezáleží,rozmýšal som nad maxxismi v EXO prevedení, prípadne predná pneumatiky v 3C prevedení
rozmýšlal som že by som dal predok /zadok:
crossmarkII exo /crossmark II exo
adrent race 3C exo /crossmark II exo
arent race 3C exo / adent race exo
prípadne nejkú inú dozadu k tomu ardentu.
super diky chlapi. vydrží to kombo aj nejaký mokrejší terén? nerád by osm prezúval pred nejakým maratónom ak zaprší tesne predtým. viď posledné 2 roky v Marikovej
tak nemožeš mat plašte na sucho dobre aj do mokra a blata marikovskeho, to sa jednoducho vylučuje... ardent race podržal aj v mokrejšom ale behenne marikovske tam sa strácali aj plašte priamo do bahna
len som chcel vedieť, či ma to podrží aj v mokrejšom teréne pri väčšej dávke opatrnosti. marikovú som odjazdil aj na Xkingoch aj NoNi. a rozdiel som nezbadal . šmýkalo to rovnkako
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tu by nepomohla ani mydlova voda
som myslel, ze 27,5 plaste a 29 rafik takze ako pises - mal by to niekto skusit
ja deriem tie crossmarky 2.1 kevlar na asfalte dost casto a ide to celkom lahko, valivy odpor maju nizky, ak preferujes maxxisy, tak mozno skus pozriet aj larsen TT
predtym som vozil aj kenda karma 2.0 a to bol tiez velmi rychly plast, idealny na tvrdy povrch, len neviem, ci sa este vyraba/predava
alebo potom conti raceking...
http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/maxxis-ikon-275x220-mtb-plast-drot-42674.html
alebo raceking ale ten je v dvojke len 45mm široký.. používam ho na asfaltové výjazdy a šprinty
V predu: http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/maxxis-ardent-race-27-5x2-20-exo-tr-plast-kevlar.html
V zadu: http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/maxxis-ikon-275x220-mtb-plast-drot-42674.html
Co vy na to?
Este by ma zaujimalo, ci tie plaste niekto vozi v bezdusovej uprave, lebo to mam tiez v plane.
Vdaka
-33% Maxxis Ardent Race 27.5x2.20" EXO DC plášť, TR, kevlar
34,90 € -33%
MOC 64,99 €V predu: http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/maxxis-ardent-race-27-5x2-20-exo-tr-plast-kevlar.html
V zadu: http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/maxxis-ikon-275x220-mtb-plast-drot-42674.html
Co vy na to?
Este by ma zaujimalo, ci tie plaste niekto vozi v bezdusovej uprave, lebo to mam tiez v plane.
Vdaka
ten ardent race mám , tlak drží výborne, jazdil som tuto kobinaciu aj na náročnejšom terene, ikon mam v zadu doteraz v prdu do mokra beaver drat, ten tiež drží tlak dobre...
takže ikon drát na tom bude podobne...
-33% Maxxis Ardent Race 27.5x2.20" EXO DC plášť, TR, kevlar
34,90 € -33%
MOC 64,99 €jadenie hlavne s suchšom teréne, dlhšie asfaltové presuny, sem tam trasy so sypkejším podložím, kamensité + korene. chodím hlavne trasy púchovského, marikovského, súľovského a pružinského maratónu, tak by osm bol rád keby to tie pneumatiky zvládli bez nejakej veľkej ujmy na zdraví.
na váhe až tak nezáleží,rozmýšal som nad maxxismi v EXO prevedení, prípadne predná pneumatiky v 3C prevedení
rozmýšlal som že by som dal predok /zadok:
crossmarkII exo /crossmark II exo
adrent race 3C exo /crossmark II exo
arent race 3C exo / adent race exo
prípadne nejkú inú dozadu k tomu ardentu.