pani, viete mi poradit? kupil som si MTB tretry - jeden z dovodov ako sa donutit ist z kosikov do SPDciek.. problem je v tom ze vobec netusim ake naslapne existuju kedze som sa nikdy o to doposial nezaujimal kedze kosiky riesili vsetko.. no cas pokrocil a moja otazka znie.. ake su ceny..
1. SDPcka - myslim za rozumnu cenu a kolko stoja kufre...
2. je jedno ake mam kufre, idu do ktorych_kolvek SPD?
2. ma niekto skusenost s SPD od author_u A-SPORT za necelu tisicku a kufre k tomu za cca 5OO SKK..
Moje 520 ma aj napriek nastaveniu na max silu zradili v tom najhoršom momente. Skákal som na obrubník a hore jedna noha vypla. Najprv som skontroloval predné koleso a následoval pád na zámkovú dlažbu na chrbát ako koritnačka.
Odvtedy mám 505 dotiahnuté na max a som rád že ich dokážem vypnúť.
Budúci rok plánujem 540 a budem dúfať že ma nezradia.
no padat budes asi tak prve 2 tyzdne, aspon moja skusenost..teda ja smo v terene nespadol, iba na rovnej ceste ....kazdy si na to ryxlo zvyka, neboj sa toho...nejaky ten pad sa urcite postasti, ale verim ze nie v terene ...pochybujem ze sa budes s SPD precenovat pokym si na nich uplne nezvyknes...
pls ako je to s padaním z SPDčok ? chystám sa nejaké kúpiť ale toto ma dosť zaujíma...
no musis sa stym psychicky zmierit ze mas pripnute nohy zo zaciatku si musis uvedomovat ze musis vycvaknut nohu s spd a potom je to rovnake ako normalne pedale nepoznam nichoho kto by padal kvoli SPDckam po dvoch tyzdnoch
steju, robil som to tak, ze som si to dotiahol len pozvolna, aby sa to dalo lahsie vypnut a postupne som dotahoval, ked si to zautomatizujes, tak to bude ok...aj ked som videl "naslapne" pedale niekedy zo zaciatkov, tak to bola sila, bud mu to davali dole v dielni alebo potom az na chirurgii
uz slapem 2 tyzdne na SPDckach a zvyk bol okamzity.. nenam s tym vobec problem, pad som mal jeden aj to sa mi dostal do cesty nejaky "cyklista" a uz som proste nestihol.. ale inak je to uzasne
este ma napada jedna otazka.. ked si ich dotiahnem tak v com to je lepsie? lebo aj pri najslabsom dotianuti tam kufre dobre sedia.. a slape sa fajn.. hm?
dik za info...no to verim.. to by som zazit nechcel.. ale asi o to "tazsie" sa ti vypne noha pri zosadani, nie? asi je to vec vkusu
Mne 540 nevypli nikdy ked som nechcel. Ani pri skoku ani inokedy. Ak nevytocis patu von, tak nemaju preco... A s padanim na zaciatku je to zabava. Uplne prvy krat ked som nebol zvyknuty a zabudol som, tak to bolo ako Fantoci - zastane bike a ty padnes na bok ako v spomalenom zabere a to mas bike stale pripnuty na nohach Ale ako ostatni hovorili, zvyknes si rychlo a budes sa cudovat ako si bez toho doteraz mohol fungovat. Zaklad je kupit si poriadne a nie nejake smejdy, lebo s tym budes mat len starosti a problemy (ako napr pri tych skokoch...)
Jazdim s pedalmi Exustar PM25, nastavene uplne na makko a noha sa vypne iba ked chcem. Velmi lahke nastupovanie aj vypinanie. Maju trocha bocnu volu co je super, lebo ma nebolia kolena. Nikdy som nemal problem s vypnutim a ani s padom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Odvtedy mám 505 dotiahnuté na max a som rád že ich dokážem vypnúť.
Budúci rok plánujem 540 a budem dúfať že ma nezradia.
no musis sa stym psychicky zmierit ze mas pripnute nohy zo zaciatku si musis uvedomovat ze musis vycvaknut nohu s spd a potom je to rovnake ako normalne pedale nepoznam nichoho kto by padal kvoli SPDckam po dvoch tyzdnoch
este ma napada jedna otazka.. ked si ich dotiahnem tak v com to je lepsie? lebo aj pri najslabsom dotianuti tam kufre dobre sedia.. a slape sa fajn.. hm?
Mne 540 nevypli nikdy ked som nechcel. Ani pri skoku ani inokedy. Ak nevytocis patu von, tak nemaju preco... A s padanim na zaciatku je to zabava. Uplne prvy krat ked som nebol zvyknuty a zabudol som, tak to bolo ako Fantoci - zastane bike a ty padnes na bok ako v spomalenom zabere a to mas bike stale pripnuty na nohach