zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Ja momentalne jazdim tmel muc-off. Nic neslzi a zatial som ani defekt nepozoroval. Mam ho cca 1200 Km.
Akurat tento tyzden planujem prehodit plaste tak som zvedavy ako to bude vo vnutri po cca 3-4 mesiacoch. Ci bude cely plast zalepeny ako pri Effeto mariposa
Akurat tento tyzden planujem prehodit plaste tak som zvedavy ako to bude vo vnutri po cca 3-4 mesiacoch. Ci bude cely plast zalepeny ako pri Effeto mariposa
tak daj potom pls vediet...
Takze ja uz asi iny tmel ako muc-off nekupim. Nezaschol ani po viac ako 3 mesiacoch. Jazdil som ho ak v zime pri - 10
Pridavam aj foto. Jedna je ako vyzeral plast po zhodeni. Iba ruzova tekutina nezaschnuta. Dalsia foto je plast Barzo v ktorom bol pred tym Effetto Mariposa Caffelatex. Totalne stvrdnute z vnutra. A dalsia foto je Wolfpack po oplachnuti mlieka sprchou. Krasna cista guma
"JohnnyZLiptova
Nepochopím čo tu stále riešite ... 748 strana"
este viac takychto "konstruktivnych" komentarov a mame 1024 stran ako biblia