Mozno pre dostupnost na SK shopoch ale to zatial len uvazujem a chcem pocut nazory ci je nieco lepsie halvne v lacnejsich modeloch napr na zadne koleso
ja som menil za BBB, organicke a su super, hlavne nepiskaju pri brzdeni. Keramicke piskali jak cert.
------------------------------------------------------------------------------
Prosím o radu. Mám brzdy Shimano Deore BR-M6000 a podľa doteraz mnou získaných informácií by sa tam mali použiť tieto brzdové platničky:
1) Shimano G02S (4.79 €)
2) Shimano G03S (5.59 €)
3) Shimano G04S (10.30 €)
4) Shimano J02A s chladičom (13.70 €)
Je nejaký veľký rozdiel medzi G03S a G04S? Idem brzdy meniť prvý krát, tak neviem ktoré mám teraz, ale predpokladám G02S. Odhliadnuc od ceny, ktoré by ste si kúpili a prečo? Má zmysel kúpiť G04S? Predpokladám že je to nástupnícky model od G02S a G03S a nepotrebujem s chladičom, preto nie J02A.
Tak kľudne daj zase organiky. Budú menej pískať a nezahriate aj trochu lepšie brzdiť. Ak nejazdíš dlhšie, strmé zjazdy, tak s tvojou váhou ti metaliky moc netreba.
Viete mi prosím niekto poradiť, čím môže byť spôsobený takýto zvuk zadnej brzdy pri brzdení? Ide o shimano BR-M515, doštičky B01. Robí to od ich výmeny. Kotúč aj doštičky som vyčistil čističom na brzdy - nepomohlo. Následne som skúsil dat nové doštičky - bez zmeny. Vopred vďaka za rady.
Neviem síce čím to je spôsobené, ale ja by som ešte skúsil platničky prebrúsiť šmirglom, trošku zdrsniť. Pravdepodobne sa jedná o zadné platničky, tak skús ich prehodiť s prednými, či to bude robiť aj vpredu a ak áno, tak problém bude v kotúči, nie v platničkách.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
------------------------------------------------------------------------------
1) Shimano G02S (4.79 €)
2) Shimano G03S (5.59 €)
3) Shimano G04S (10.30 €)
4) Shimano J02A s chladičom (13.70 €)
Je nejaký veľký rozdiel medzi G03S a G04S? Idem brzdy meniť prvý krát, tak neviem ktoré mám teraz, ale predpokladám G02S. Odhliadnuc od ceny, ktoré by ste si kúpili a prečo? Má zmysel kúpiť G04S? Predpokladám že je to nástupnícky model od G02S a G03S a nepotrebujem s chladičom, preto nie J02A.
https://drive.google.com/file/d/12vgpHDOYTqqTajHJ1JhdY3HLYI2zKuUT/view?usp=drivesdk