chcem sa spytat ci pouzivate computer s vyskomerom na biku, a ako ste s tym spokojni. pocul som ze vraj je to nepresne, a ze to treba casto kalibrovat, pretoze to meria na zaklade atm. tlaku. mam vyhliadnuty model VDO MC 1.0, mate s nim niekto skusenosti?? vdaka za info...
nie je to uplne presne, ale tych par metrov odchylky nevadi, aspon mne nie...ked niekde vyrazam, vzdy si spustim "nahravanie" a vtedy sa mi automaticky nakalibruje na "domacu" nadmorsku vysku...a pocas vyjazdu je odchylka najviac 10-15m, co je pri nastupanych 1000 a viac uplne v pohode
Muffin, ak ho jazdíš máš ho s káblom alebo bez. Je tam dosť veľký cenový rozdiel. So starým bezkáblovým comp. som mal problé že pri určitých rýchlostiach alebo v daždi si proste povedal nemerám a basta. Stál proste za h.... Hľadám nový comp. a chcem sa tomuto vyhnúť. Neviete niekto kde je to VDO najlacnejšie? Nie som žgrloš ale každá ušetrená koruna sa dá použiť na niečo iné na bike.
nie je to uplne presne, ale tych par metrov odchylky nevadi, aspon mne nie...ked niekde vyrazam, vzdy si spustim "nahravanie" a vtedy sa mi automaticky nakalibruje na "domacu" nadmorsku vysku...a pocas vyjazdu je odchylka najviac 10-15m, co je pri nastupanych 1000 a viac uplne v pohode
Cau, aj ja mám to VDO a zdĺhavo zakaždým kalibrujem výškomer,návod som dávno stratil,takže ako sa spúšťa to nahrávanie ? dik.
chcem sa spytat ci pouzivate computer s vyskomerom na biku, a ako ste s tym spokojni. pocul som ze vraj je to nepresne, a ze to treba casto kalibrovat, pretoze to meria na zaklade atm. tlaku. mam vyhliadnuty model VDO MC 1.0, mate s nim niekto skusenosti?? vdaka za info...
no aj ja si viem to VDO predstavit ako darcek na narodky takze piste skusenosti, pripadne aj ine znacky...(s vyskomerom)
ja mám ciclomaster. pri každom výjazde ho musím nakalibrovať, čo zaberie asi 15 sec. a meria presne. rozdiel je obvykle 1-5 metrov, zriedka viac. má len chybu, že keď je vlhko (hmla, ..) meria veľmi zle. vtedy sa naňho nedá spoľahnúť. vtedy to je odchylka okolo 20-30 metrov. inač som sním spokojny
Zhruba 10 rokov som odjazdil s Cateye AT-100. Presnost merania som neriesil ani kalibraciu. Stacili mi z neho udaje o najazdenych prevyseniach. Tu nakalibrovanu vysku naozaj potrebujes len ked slapes daco nekonecneho (napr. Kralova Hola) a mozes sa utesovat ako ti to ubuda. Odlozil som koncom minuleho roka pretoze uz to malo tak osuchane kontakty, ze obcas vypadavalo. Niekto z "kruzku sikovnych ruk" by to urcite znova rozpohyboval. Vysky si teraz riesim pomocou GPS. Vlastne preto to pisem, aby som podhodil aj tuto moznost. Hlavne tulakom po neznamych koncinach.
Mne osobne sa asi viac páči ten DELPHI. Viac funkcií. Neviete kde ho predávajú aby som ho mohol vidieť. Trochu som s tých informácií o prenose popletený. Dúfam že na prenos tepovej frekvencie nemá drát!
2katko
Sorry, v tej porovnávacej tabuľke je to dosť neprehľadné. Ale viem si ho dobre predstaviť aj bez toho pulzmetru. Je tam obtiažne nastavovanie keď to tatkovi robíš ty. Alebo sa mu nechce a teba to baví?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cau, aj ja mám to VDO a zdĺhavo zakaždým kalibrujem výškomer,návod som dávno stratil,takže ako sa spúšťa to nahrávanie ? dik.
este raz sorry
no aj ja si viem to VDO predstavit ako darcek na narodky takze piste skusenosti, pripadne aj ine znacky...(s vyskomerom)
mam jeden doma absolútna spokojnosť (používa ho síce tatko, ale ja mu to nastavujem....) inak pulzmeter to nemá.
Sorry, v tej porovnávacej tabuľke je to dosť neprehľadné. Ale viem si ho dobre predstaviť aj bez toho pulzmetru. Je tam obtiažne nastavovanie keď to tatkovi robíš ty. Alebo sa mu nechce a teba to baví?