Cawte...Neviem sa rozhodnut medzi 3 bajkami Ctm Raptor Disc , Pro a Author A-gang.Chcel by som to Downhill a jumpy ale aj na dlhsie trate co by bolo pre to najlepsie? Popripade by som kupil Raptor Disc alebo A-gang a ktomu nejaku lepsiu vydlu (napr 150 mm) na zjazdy. Pls poradte mi vdaka.
najlepsia volba bude asi raptor pro, lebo a.gang a raptor disc maju trojpilu a presmykac, na DH ti to bude uplne zbytocne
dalej raptor pro ma z tychto troch najlepsiu vidlicu, ma velmi dobry chod narozdiel od XCR a RST,
Cawte...Neviem sa rozhodnut medzi 3 bajkami Ctm Raptor Disc , Pro a Author A-gang.Chcel by som to Downhill a jumpy ale aj na dlhsie trate co by bolo pre to najlepsie? Popripade by som kupil Raptor Disc alebo A-gang a ktomu nejaku lepsiu vydlu (napr 150 mm) na zjazdy. Pls poradte mi vdaka.
jjj u nas v mikulasi predava jeden ctmka a bol som sa spitat a nemal, ze bude mat na jar nove CTM disc 2008 a asi aj pro , bol som tam este predtim na zaciatku jesene a mal ale teraz uz ne bo sa rychlo kupuju
ale keby som si kupil raptor disc a k tomu nejaku lepsiu vydlu napr duro 15cm ako je na raptorovi pro a este nejake lepsie doplnky taq by sa to dalo na zjazdy Downhill a jumpy ne? (aj ked ma 3 kolo a presmykac) a ved ctm raptor disc je sam o sebe na skakanie nie? a podla mna disc je lepsi aj na dlhsie trate lebo lebo ma v predu to 3kolo a ja sa chodim niekedy dade dalej previest s kamosmi
a podla mna disc je lepsi aj na dlhsie trate lebo lebo ma v predu to 3kolo a ja sa chodim niekedy dade dalej previest s kamosmi
aj tak najviac budes vyuzivat strednu pilu, a co nevytiahnes na prevode 2/1 tak vacsinou uz nevytiahnes vobec
a napinak sa pri skokoch a DH celkom zijde
ale keby som si kupil raptor disc a k tomu nejaku lepsiu vydlu napr duro 15cm ako je na raptorovi pro a este nejake lepsie doplnky taq by sa to dalo na zjazdy Downhill a jumpy ne? (aj ked ma 3 kolo a presmykac) a ved ctm raptor disc je sam o sebe na skakanie nie? a podla mna disc je lepsi aj na dlhsie trate lebo lebo ma v predu to 3kolo a ja sa chodim niekedy dade dalej previest s kamosmi
len si kup raptorPRO disc sa ti neoplati ked vymenis vidlu tak musis aj kupit naboj na pevnu os tak sa ti radsej oplati kupit PRO
Ja som počul, že ten Raptor PRO nema na taky zdvih spravený rám. A na ten A-gang povedal kamaratovi pan Kubica, že 6 z 10 zákazníkov sa vráti z tým, že pri nábehu na protibreh zlomil vidlicu.
aj tak najviac budes vyuzivat strednu pilu, a co nevytiahnes na prevode 2/1 tak vacsinou uz nevytiahnes vobec
To znamena ze radsej Pro?? chcel by som s tim chodit aj na dlhsie tury a tak..aj po meste
[quote=""]Ja som počul, že ten Raptor PRO nema na taky zdvih spravený rám. A na ten A-gang povedal kamaratovi pan Kubica, že 6 z 10 zákazníkov sa vráti z tým, že pri nábehu na protibreh zlomil vidlicu.[/qramy
to mas jedno ved na originali je duro fr20/150mm a ramy ctm mas to iste ako ramy KGB len inak nastriakane
Ja poznam Kubicasport ..... už sme tam kúpili 3 bike - y (ale z toho 2 detske ), tachac, pedale, plast, rukavice, prilbu a všetko čo budem potrebovať kúpim u nich lebo majú dobre ceny a aj presonál
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dalej raptor pro ma z tychto troch najlepsiu vidlicu, ma velmi dobry chod narozdiel od XCR a RST,
Tu su fotky:
Pro - http://www.kubicasport.eu/fotky/prod_big_1089.jpg
Disc - http://www.kubicasport.eu/fotky/prod_big_1090.jpg
A-gang - http://www.kubicasport.eu/fotky/prod_big_910.jpg
rocniky 2008 ctm uz niesu su vsetky vypredane niesu ani na skalde CTM jednine ze ich ma nejaky predajca este na sklade
aky to ma zmysel?
ze to bude cirno biele xD
len si kup raptorPRO disc sa ti neoplati ked vymenis vidlu tak musis aj kupit naboj na pevnu os tak sa ti radsej oplati kupit PRO
To znamena ze radsej Pro??
to mas jedno ved na originali je duro fr20/150mm a ramy ctm mas to iste ako ramy KGB len inak nastriakane
obe stoja okolo 15 000 (500 €)
AAAA Ete som sa chcel spitat ci tu nieje niekto zo Ziliny a ci pozna obchod kubicasport
obe stoja okolo 15 000 (500 €)
podla mna nic moc s komponentami