Na posúdenie mám zatiaľ málo odjazdené. Len pred týždňom som menil shimano LX za sram X.7. Zatiaľ šľape bez problémov, uvidíme čo to urobí v blate. Prvotné nastavenie v pohode. Radenie iba palcom sa mi ihneď zapáčilo. Mám model 2003 - nové.
Ja som mal najprv X7 a teraz mam na novom biku lx a je to rozdiel. Je pravda ze sram je trocha lepsi ale inak az taky rozdiel to nieje len to radenie je u sram-u trochu lahsie.
na sram som tu ešte nepočul ani 1 krivé slovo ale moc sa my nepáči ten design ale ja by som asi zobral shimano alebo potom sram ale vyššie rady tie už dobre vyzerajú
volim X.7, ktore teraz jazdim uz 1/2 roka bez nastavenia, predtym deore a skoro po kazdej jazde a ak sa mi nechcelo tak som musel radit cez polohy, Deore som dal manzelke a sem tam si na j(n)ej zajazdim, aby som si potom vychutnal SRAM
volim X.7, ktore teraz jazdim uz 1/2 roka bez nastavenia, predtym deore a skoro po kazdej jazde a ak sa mi nechcelo tak som musel radit cez polohy, ]
mal som možnost jazdiť asi 1 rok deore a nestalo sa my že som musel za ten rok nastavovať menič alebo niečo s ním robiť. Ale teraz som kúpil XT a to by človek neveril aký tam je rozdiel, XT ide podstatne lahšie a prestnejšie preto sa oplatí radšej počkat a kúpiť niečo kvalitnejšie a nemusíš to potom po polroku meniť!!
predtym som mal Deore, teraz mam radenie X.0 a salter X.7 .Ten sram sa mi zda daleko presnejsi aj odolnejsi...ma aj tuhsiu pruzinu takze aj viac blata by nemalo robit problem...a ani nerobi. Uz som na nom dal 3 maratony a zakazdym (z toho jeden v blate) to slapalo na 100 %.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sorry toto som musel
mal som možnost jazdiť asi 1 rok deore a nestalo sa my že som musel za ten rok nastavovať menič alebo niečo s ním robiť. Ale teraz som kúpil XT a to by človek neveril aký tam je rozdiel, XT ide podstatne lahšie a prestnejšie preto sa oplatí radšej počkat a kúpiť niečo kvalitnejšie a nemusíš to potom po polroku meniť!!