caute -- chcel by som sa len spytat a poradit.. skladam si bike.. mam ram darkside.. s3t.. a jazdim street dirt.. a nevem sa rozhodnut ci zoberem rst space jump 08 - http://www.rstmtb.com/ .. alebo ci zoberem dirt jumper 3 08 ( neni na pevnu osu a nema ani vzduch ) - http://www.bartonicek.cz/index.php?deta ... del%202008
ked dj3 tak z bikestuff.cz tam to maš za 4990kc(neni zač )aj ked dj je dj nove rst snad tiež budu lepšie a kedže aj dirt jumper 3 prešiel na elastometer
DJ DJ DJ mam tu vidlu a som z nou nadmieru spokojny.... kamos mal RST space free a zlomil ju vo vzduchu.... odrazil sa z obrubnika a ako sa tolcil na zadnom do 360 tak mu pukla vo vzduchu.... kupil DJ (aj ja) a aj ked na nu spadnes krizom celov vahou alebo zapichnes na nejaku dvoju v pohode drzi... macoha je amcoha... RST nekupovat....zbytocne
ked dj3 tak z bikestuff.cz tam to maš za 4990kc(neni zač )aj ked dj je dj nove rst snad tiež budu lepšie a kedže aj dirt jumper 3 prešiel na elastometer
DJ DJ DJ mam tu vidlu a som z nou nadmieru spokojny.... kamos mal RST space free a zlomil ju vo vzduchu.... odrazil sa z obrubnika a ako sa tolcil na zadnom do 360 tak mu pukla vo vzduchu.... kupil DJ (aj ja) a aj ked na nu spadnes krizom celov vahou alebo zapichnes na nejaku dvoju v pohode drzi... macoha je amcoha... RST nekupovat....zbytocne
omg urcite praskla len tak sama od seba u nas par typkov jazdi znacne upravene space free (prerobena na olej a vzduch!) a ani naznaky praskania... space je dobra dirtova vidla ktora toho dost vydrzi a neni to tazka krava ako DJ
mno prave tam rozhoduje dost vaha, predsa streetovy ram nemoze byt taky tazky ako zjazdovy ako nic proti DJ om nemam ale tych +-5kg co maju je kua vela
mno prave tam rozhoduje dost vaha, predsa streetovy ram nemoze byt taky tazky ako zjazdovy ako nic proti DJ om nemam ale tych +-5kg co maju je kua vela
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jj ale nema vzduch a neni na pevnu os...
ja mam DJ3 2005 a ma vzduch 2pruziny a pevnu os jej netreba(100)
a k tej macoche:s tym po... elastomerom by som urcite nejazdil
omg urcite praskla len tak sama od seba u nas par typkov jazdi znacne upravene space free (prerobena na olej a vzduch!) a ani naznaky praskania... space je dobra dirtova vidla ktora toho dost vydrzi a neni to tazka krava ako DJ
dj2 vazi okolo 2,5kg..
(alebo v reale 2.5)