Prestante ten lapierre furt chvalit, ako to mam tych 49 dni do prichodu mojho XC 510 vydrzat?
tak to ti poviem mas sa na co tesit je to raketa a este mas lepsiu hmotnost 11.4 a karbonovýram ale to pruzenie funguje fakt good ked zaberam maam pocit a este ked zamknem vidlu ze idem na pevnom biku poviem ti dobra kupa
no...spat k brzdam.tvar packy aj jej chod mi uplne vyhovuje...pred tym som mal avid Fr5 a tieto su skoro take iste, takze padli mi vyborne do ruky.vykon je asi nekonecny.nestalo sa mi, zeby nestacili.dnes mi prvy krat piskali pri takom slabom dobrzdovani.a niekto tu pisal, ze ich varil a aj tak brzdili, tak tomu nechcem verit.ja som svoje uvaril bez problemov a vykon teda uz nebol nic moc, chod paky vpredu sa nezmenil, zadna zmekla.a ked su uz prehriate tak vydavaju taky vrzgavy zvuk.este ale musim poriadne vycentrovat prasa a potom poskytnem dalsie info z testov
no...spat k brzdam.tvar packy aj jej chod mi uplne vyhovuje...pred tym som mal avid Fr5 a tieto su skoro take iste, takze padli mi vyborne do ruky.vykon je asi nekonecny.nestalo sa mi, zeby nestacili.dnes mi prvy krat piskali pri takom slabom dobrzdovani.a niekto tu pisal, ze ich varil a aj tak brzdili, tak tomu nechcem verit.ja som svoje uvaril bez problemov a vykon teda uz nebol nic moc, chod paky vpredu sa nezmenil, zadna zmekla.a ked su uz prehriate tak vydavaju taky vrzgavy zvuk.este ale musim poriadne vycentrovat prasa a potom poskytnem dalsie info z testov
som nepisal ze som ich varil !!! ale ze pri zahriati piskali ale brzdny ucinok bol prakticky rovnaky este som nemal moznost ist dlhsie zjazdy kde by som ich mohol poriadne otestovat
Prestante ten lapierre furt chvalit, ako to mam tych 49 dni do prichodu mojho XC 510 vydrzat?
tak to ti poviem mas sa na co tesit je to raketa a este mas lepsiu hmotnost 11.4 a karbonovýram ale to pruzenie funguje fakt good ked zaberam maam pocit a este ked zamknem vidlu ze idem na pevnom biku poviem ti dobra kupa
Scandium a carbon nema takmer nic spolocne. Carbon je kompozitny material(laminat-epoxid+uhlikova tkanina) a scandium je kov v periodickej tabulke tusim hned vedla Titanu,takze by som jeho zliatiny prirovnaval skorej k zliatinam Ti co nie je zle-co sa mech. vlastnosti tyka.
Scandium a carbon nema takmer nic spolocne. Carbon je kompozitny material(laminat-epoxid+uhlikova tkanina) a scandium je kov v periodickej tabulke tusim hned vedla Titanu,takze by som jeho zliatiny prirovnaval skorej k zliatinam Ti co nie je zle-co sa mech. vlastnosti tyka.
jj, mudro vravis chlapce. Kedysi som to studoval... Lapierre 310 ma na chvilu zmiatol tym, ze napisal ze X-C510 ma carbonovy ram, tak som pozeral ci nahodou frantici nepouzivaju scandium ako obchodny nazov pre nejaky carbon Matt to uviedol na pravu mieru, 2007 ma carbon a 2008 pouziva scandium.
Vcera som uz googloval, ze ci mam vypadky zo strojariny, lebo scandium sa mi nezdala byt odroda carbonu...
Inak, viete kto scandiove zliatiny vynasiel? Nasi sovietski osloboditelia, pre vojenske ucely
ten ram bol na modeli roku 2007 carbonovy a teraz 2008 uz dali scandium namiesto carbonu o tom bola rec a ja som nevedel ze on ide kupovat model 2008 ja som myslel ze ide kupovat 2007
je to trochu divne ale ak bike odlahcili o 100g tak si myslim ze krok k lepsiemu
ale teraz som zistil ked som biky porovnal ze vlastne ram nebude lahsi ale to robia tie komponenty cize vyrobili akysi prechodny ram medzi hlinikovym a carbonovym
myslim ze od Lapierru to bol dobry krok urobit takuto 510-ku...ked si ju clovek porovna s minulorocnou kde bol sice karbonovy ram ale zato o dost nizsia vybava tak si osobne myslim ze ta scandiova zliatina bude dost dobra...a taktiez to, ze pri fulloch je karbon hlavne o designe a vahe...pokial ide o funkcnost systemu tak urcite postacuje aj hlinik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak to cakame spolu
Tesim sa jak maly chalan. Aky si objednal?
btw: ja som sa uz dockal, resp. este treba vecicky ponahadzovat, takze to je uz skoro v suchu
som nepisal ze som ich varil !!! ale ze pri zahriati piskali ale brzdny ucinok bol prakticky rovnaky este som nemal moznost ist dlhsie zjazdy kde by som ich mohol poriadne otestovat
mala oprava...ta 510-tka uz bude rocnik 2008, takze nie karbonovy ram, ale scandiovy...ale zato lepsia vybava a este o 100g lahsi
mala oprava...ta 510-tka uz bude rocnik 2008, takze nie karbonovy ram, ale scandiovy...ale zato lepsia vybava a este o 100g lahsi
a 120 vidla
Vcera som uz googloval, ze ci mam vypadky zo strojariny, lebo scandium sa mi nezdala byt odroda carbonu...
Inak, viete kto scandiove zliatiny vynasiel? Nasi sovietski osloboditelia, pre vojenske ucely
jj, mudro vravis chlapce. Kedysi som to studoval... Lapierre 310 ma na chvilu zmiatol tym, ze napisal ze X-C510 ma carbonovy ram, tak som pozeral ci nahodou frantici nepouzivaju scandium ako obchodny nazov pre nejaky carbon
ten ram bol na modeli roku 2007 carbonovy a teraz 2008 uz dali scandium namiesto carbonu o tom bola rec a ja som nevedel ze on ide kupovat model 2008 ja som myslel ze ide kupovat 2007
ale oni ho zmenili len na 510 na vyssich modeloch ostal carbon a 510 vlastne odlahcili o 100 gramov
To vies, zabozruti
ale teraz som zistil ked som biky porovnal ze vlastne ram nebude lahsi ale to robia tie komponenty cize vyrobili akysi prechodny ram medzi hlinikovym a carbonovym
Tisic ludi, tisic chuti... Niekto sme na blondiny, niekto na tmavovlase, kazdemu sa paci nieco ine. Howgh