Nevozim ani jednu z nich ale jazdim nieco podobne. U mna by zaviselo od ceny ak by bola foxka za vyrazne nizsiu cenu ako ta M tak by som vzal foxku a snazil sa nejak potunit. Ak nie, tak radsej Z1. Talas 2006 je velmi malo citlivy... Ak by si mohol, tak radsej 2007 talasku, ta by uz mohla byt vychytana a citliva(ale nieje to iste). 2006 je dost zla. Alebo ak rocnik 2006 tak VAN, nie TALAS..
Nechcem Ta dostat do dilemy, ale uvazoval si na Rock shoxom? Tak isto vynikajúce vidlice... Začínal som s Judy, potom som prešiel na Manitou Black, ale rýchle som sa vrátil k Rock shoxu. Konkrétne teraz vozim PIKE TEAM. Pruzina-olej, zdvih nastavitelny z 95mm do 140mm. Skvela vidla na enduro i lahsi FR... Teraz ju ale vymienam za RS Domain. To uz je skor FR. Od Rock shoxu su tam este minimalne dve vidlice, co by ta mohli zaujimat. Jak kvalitou, tak aj cenou. Klikni si www.sram.com, alebo http://www.bikemagazin.sk/modules.php?o ... =0&sid=915
uz osm objednal z DE tu macochu a teraz uz len cakat, a cakat, a cakat, kym pride.
inak som bol dost limitovany prachmi, chcel som to kupit na ebay. nakoniec mi robo poradil jeden shop v de a ked posledna aukcia na macochu vysla o nejakych smiesnych 10 euro menej ako cisto nova (a bielucka) z toho shopu, tak som to objednal z tade.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Suhlasim
inak som bol dost limitovany prachmi, chcel som to kupit na ebay. nakoniec mi robo poradil jeden shop v de a ked posledna aukcia na macochu vysla o nejakych smiesnych 10 euro menej ako cisto nova (a bielucka) z toho shopu, tak som to objednal z tade.
inak super oblecenie - pre clenov tejto komunity ako vysite
06 talas bol hodne necitlivy aj oproti tej M Z1 Light.