Rad by som vas poprosil o radu,ako to uz byva, ked sa rozhodnem nieco s bikom robit. Chcem novu vidlu a rozhodol som sa,ze by to mohla byt prave Fox Vanilla. Rad by som vediet,aky je rozdiel medzi Vanilla R a Vanilla RLC.
Velmi by mi pomohli aj typy,kde sa da tato vidlazohnat u nas za rozumnu cenu.Nasiel som ju v nejakych ceskych E-shopoch,takze ked na nic lepsie nepridem,objednam ju odtial. dik
karabaster: zistit podla toho obrazka, co je to za vidlu je dooost tvrdy oriesok... si to mohol trosku z boku odfotit, nech ten napis FLOAT 100 RL vidno lepsie... dufam, ze som to spravne identifikoval...
tu mas link na manual, najdi si to podla roku, zrejme to bude 2003 alebo 2004, nie? http://www.foxracingshox.com/fox_tech_center/index.htm
tam najdes vsetky potrebne informacie o tlaku a podobne...
btw, kolko ta stala?
to audino: vdaka
to mar tin:
Trafil si to uplne presne...Je to Float RL 100. Sorry, ze som to nenapisal hned. Vyzera byt naozaj v dobrom stave.Dal som za nu rovnych 12. Za ten manual mooooooooc dakujem. Keby sa tu dala dat karma,hned ti ju tam hodim (teda vam obom)
Zober si Rebu a mas po starostiach...strasne vela Foxiek tecie a este k tomu maju zachvilku po namontovani na bike miernu volu v pozdrach...ak chces nieco s dlhou zivotnostou, tak potom Marzocchi
jazdil si na tej predrazenej modle? mal som dve Foxky...obe na XC a MX, obe vzduchove, a obe mi po case vytiekli ako stare pracky...no a samozrejme po chvili mali spominanu volu v puzdrach...a to mam 65kg!!! ale ked si niekto neda poradit, dopadne asi podobne...
Nakoniec to dopadlo vsetko trochu inak. Dostal som vdaka bazaru super ponuku (teda aspon myslim) a kupil som to, co mozete vidiet na obrazku.
Mam par otazok: Ked mam 70 kg na aky tlak ju mam nafukat? ..este som vzduch nevozil. Ked ju zatlacim nieco v nej trosku spliecha ...dufam,ze to je OK...asi to bude olej ,ci nie? Krk ma 22cm, moja stara mala 21 ..mam to o ten cm spilit,alebo dat podlozku do predstavca?....Uz sa neviem dockat,kedy si na nej zajazdim
Treba si najprv v prvom rade zmeriať koľko ma vidlica od osi naboja po korunku vidlice a porovnať zo starou a až potom rozmýšlať či ten krk piliť.
Treba si najprv v prvom rade zmeriať koľko ma vidlica od osi naboja po korunku vidlice a porovnať zo starou a až potom rozmýšlať či ten krk piliť.
a to uz preco????
Pretože tam môže byť rozdiel v cm. porovnaj si napr. ROCK SHOX a MARZZOCHI. Može sa stať že ty si spíliš ten centimeter ale aj tak budeš tam kde si bol alebo nie? M"žeš byť aj nižšie.
aha, ty zrejme myslis, ze aby sa mu nezmenil posed, tak podla dlzky vidlice pouzije podlozku naviac pod predstavec... akurat, ak ma ta vidla inu dlzku, tak mu to hlavne zmeni geometriu. a to podlozkou neporiesi...
ale inak suhlasim s tym, ze nerezat. 1cm je v pohode. da podlozku nad predstavec a v pripade, ze nebude s vidlou spokojny, tak s dlhsim krkom ma vacsiu sancu ju predat...
aha, ty zrejme myslis, ze aby sa mu nezmenil posed, tak podla dlzky vidlice pouzije podlozku naviac pod predstavec... akurat, ak ma ta vidla inu dlzku, tak mu to hlavne zmeni geometriu. a to podlozkou neporiesi...
ale inak suhlasim s tym, ze nerezat. 1cm je v pohode. da podlozku nad predstavec a v pripade, ze nebude s vidlou spokojny, tak s dlhsim krkom ma vacsiu sancu ju predat...
Ano presne tak lebo krk bude mať sice taky istí ale samotná vidla mu naruši geometriu a bude ako na Harley- Davidson.
Este ma napadlo,ved fox tu ma servis u nas nie_..ked sa nieco s nou po... da sa to spravit snad.
Servis je, otazka je ci sa ti to bude chciet platit, nechci vediet ceny servisu fox shox..a vlastne celkovo ceny autorizovaneho servisu akejkolvek znacky. Pokial to nieje v zaruke, tak sa kazda vidlica predrazi(ak sa s nou nieco stane).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tu mas link na manual, najdi si to podla roku, zrejme to bude 2003 alebo 2004, nie?
http://www.foxracingshox.com/fox_tech_center/index.htm
tam najdes vsetky potrebne informacie o tlaku a podobne...
btw, kolko ta stala?
to mar tin:
Trafil si to uplne presne...Je to Float RL 100. Sorry, ze som to nenapisal hned. Vyzera byt naozaj v dobrom stave.Dal som za nu rovnych 12. Za ten manual mooooooooc dakujem. Keby sa tu dala dat karma,hned ti ju tam hodim
Mam par otazok: Ked mam 70 kg na aky tlak ju mam nafukat? ..este som vzduch nevozil. Ked ju zatlacim nieco v nej trosku spliecha ...dufam,ze to je OK...asi to bude olej ,ci nie? Krk ma 22cm, moja stara mala 21 ..mam to o ten cm spilit,alebo dat podlozku do predstavca?....Uz sa neviem dockat,kedy si na nej zajazdim
a to uz preco????
a to uz preco????
Pretože tam môže byť rozdiel v cm. porovnaj si napr. ROCK SHOX a MARZZOCHI. Može sa stať že ty si spíliš ten centimeter ale aj tak budeš tam kde si bol alebo nie? M"žeš byť aj nižšie.
Ano presne tak lebo krk bude mať sice taky istí ale samotná vidla mu naruši geometriu a bude ako na Harley- Davidson.
Servis je, otazka je ci sa ti to bude chciet platit, nechci vediet ceny servisu fox shox..a vlastne celkovo ceny autorizovaneho servisu akejkolvek znacky. Pokial to nieje v zaruke, tak sa kazda vidlica predrazi(ak sa s nou nieco stane).
ale to uz je teraz neskoro riesit, ked to uz kupil... ale 1-2 cm nebudu problem...
ale to uz je teraz neskoro riesit, ked to uz kupil... ale 1-2 cm nebudu problem...
Je to o pocite, pre mna by to bol problém.