Velmi by mi pomohli aj typy,kde sa da tato vidla zohnat u nas za rozumnu cenu.Nasiel som ju v nejakych ceskych E-shopoch,takze ked na nic lepsie nepridem,objednam ju odtial. dik
ale to uz je teraz neskoro riesit, ked to uz kupil... ale 1-2 cm nebudu problem...
Je to o pocite, pre mna by to bol problém.
ale to uz je teraz neskoro riesit, ked to uz kupil... ale 1-2 cm nebudu problem...
Servis je, otazka je ci sa ti to bude chciet platit, nechci vediet ceny servisu fox shox..a vlastne celkovo ceny autorizovaneho servisu akejkolvek znacky. Pokial to nieje v zaruke, tak sa kazda vidlica predrazi(ak sa s nou nieco stane).
ale inak suhlasim s tym, ze nerezat. 1cm je v pohode. da podlozku nad predstavec a v pripade, ze nebude s vidlou spokojny, tak s dlhsim krkom ma vacsiu sancu ju predat...
Ano presne tak lebo krk bude mať sice taky istí ale samotná vidla mu naruši geometriu a bude ako na Harley- Davidson.
ale inak suhlasim s tym, ze nerezat. 1cm je v pohode. da podlozku nad predstavec a v pripade, ze nebude s vidlou spokojny, tak s dlhsim krkom ma vacsiu sancu ju predat...
a to uz preco????
Pretože tam môže byť rozdiel v cm. porovnaj si napr. ROCK SHOX a MARZZOCHI. Može sa stať že ty si spíliš ten centimeter ale aj tak budeš tam kde si bol alebo nie? M"žeš byť aj nižšie.
a to uz preco????
Mam par otazok: Ked mam 70 kg na aky tlak ju mam nafukat? ..este som vzduch nevozil. Ked ju zatlacim nieco v nej trosku spliecha ...dufam,ze to je OK...asi to bude olej ,ci nie? Krk ma 22cm, moja stara mala 21 ..mam to o ten cm spilit,alebo dat podlozku do predstavca?....Uz sa neviem dockat,kedy si na nej zajazdim
Treba si najprv v prvom rade zmeriať koľko ma vidlica od osi naboja po korunku vidlice a porovnať zo starou a až potom rozmýšlať či ten krk piliť.
to mar tin:
Trafil si to uplne presne...Je to Float RL 100. Sorry, ze som to nenapisal hned. Vyzera byt naozaj v dobrom stave.Dal som za nu rovnych 12. Za ten manual mooooooooc dakujem. Keby sa tu dala dat karma,hned ti ju tam hodim
tu mas link na manual, najdi si to podla roku, zrejme to bude 2003 alebo 2004, nie?
http://www.foxracingshox.com/fox_tech_center/index.htm
tam najdes vsetky potrebne informacie o tlaku a podobne...
btw, kolko ta stala?
Vo všeobecnosti by si si to mal nastaviť na čo najmenšie tlmenie tak, aby to nekopalo. Ak to budeš mať moc natvrdo, tak ti to nebude dobre tlmiť malé nerovnosti.
Mimochodom manuály aj k starším modelom má fox na svojom webe a tuším že ich má aj slovkolex v slovenčine. Tam sa dozvieš aj to, na koľko ju máš nafúkať. Ja mám +/- 73kg a svoju vidlu fúkam na niečo medzi 65-70psi.
posledný komentár: 7. 10. 2014 o 13:56